CrowdCooks

Alle reviews

CrowdCooks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

CrowdCooks

Dagelijks kunnen rekenen op een maaltijdbox, bespaart u veel kostbare tijd. Bij deze maaltijdboxen wilt u er dan verzekerd van zijn dat bij zowel de bereiding, verwerking als de bezorging de nodige hygiëne voorschriften in acht worden genomen. Want, wat baat het dat u de maaltijdboxen geleverd krijgt en voedselvergiftiging oploopt? Waar online kan men gezond en hygiënisch bereide maaltijdboxen bestellen? Neem, maar een kijkje bij ErvaringenSite. In hun reviewplatform vindt u de ervaringen van klanten die al hun maaltijdboxen laten bezorgen. Doorloop de reviews en laat ook uw eigen reactie achter op onze site.

Over CrowdCooks
CrowdCooks is de aanbieder van kant-en-klare maaltijdboxen en panades babyvoeding. Het team afkomstig uit Brussel startte haar activiteiten in november 2017, waarbij zij op kleine schaal hun maaltijden aan de man brachten. Vanaf januari 2019 gingen zij op officieel van start met de verkoop van de maaltijdboxen op grote schaal. Het CrowdCooks-team bestaat onder meer uit David Garlot, Talina Sterneberg, Sofie Leclerc en Michel Vanavermaete. Een 100% Brusselse uitvoering. Van de ontwikkeling van de recepten via de productie tot de levering van de boxen, het geheel wordt beheerd door medewerkers.

Producten en diensten van CrowdCooks
CrowdCooks bereidt maaltijdboxen geschikt voor 1 tot en met 4 personen. De kant-en-klare gezonde maaltijdboxen zijn gesorteerd in boxen inhoudende 4 maaltijden voor 1 persoon, 2 maaltijden voor 2 personen, 2 maaltijden voor 3 personen en 2 maaltijden voor 4 personen. Het bestellen van extra maaltijden en baby voeding is ook mogelijk. De samenstelling van de maaltijdboxen zijn afhankelijk van seizoensgebonden recepten en de maaltijden worden gekookt, waarbij de voedingswaarde nauw in acht worden gehouden.

Verzending, garantie & betaling bij CrowdCooks
CrowdCooks zegt dat hun keukenpersoneel en partners AFSCA gecertificeerd zijn en volgens GMP werken om de hoogste hygiënische normen voor de bereiding van voedsel te handhaven. Ze hebben ook een HACCP-systeem om de voedselveiligheid te controleren. Zowel bij de opslag als bij de levering van de maaltijden wordt de koudeketen geïnspecteerd. Naast frequente interne controles testen zij ook regelmatig de maaltijden in het Brufotec laboratorium. De gerechten zijn 5 dagen houdbaar in de koelkast en kunnen in een paar minuten worden opgewarmd. Volledig veilig betalen bij CrowdCooks kan met Creditcards van Visa, MasterCard en American Express of met PayPal. De leveringen geschieden elke zondagavond tussen 16:00 en 20:00 uur of op maandag van 10.00 tot 14.00 uur. De bezorging wordt afgehandeld door Shippr. Geleverd wordt aan de Brusselse regio (alle 19 gemeenten) en in Vlaams en Waals Brabant.

Complimenten, klachten en tips voor CrowdCooks
Als de maaltijdbox niet kan worden geleverd, doordat de klant niet thuis is zoals afgesproken en ook deze box niet bij de buren kan worden achtergelaten, dan wordt deze maaltijdbox gegeven aan een goed doel. Het abonnement bij CrowdCooks kan altijd worden onderbroken, gewijzigd of opgezegd. Voor klachten en vragen kan men dit doorgeven via hello@crowdcooks.be.

In hoeverre hebt u al een abonnement lopen bij CrowdCooks? Bent u tevreden met de maaltijdboxen en de bezorgdienst? Graag vernemen wij van u. De ervaringen die u vastlegt in de reviews kunnen overigen overtuigen van wat zij op de website van CrowdCooks krijgen voorgeschoteld.

Nog geen klant van CrowdCooks? Voor meer interne informatie over hun functioneren, bezoek dan evaringensite.be. Uw eigen oordeel en mening juichen wij ten zeerste toe.