ErvaringenSite

  Ervaringen Hotel Chocolat

  Wie lust er nu geen chocolade? Chocolade is een product waar we bijna allemaal het hele jaar door wel wat mee kunnen. Lekker een beker warme chocomelk op koude dagen, een chocolade ijsje tijdens het warme weer, koffie met chocola, chocopasta voor op het brood. Bonbons gaan er altijd wel in en zijn een prachtig cadeau voor iedere gelegenheid. Maar er zijn ook mensen die echte chocolade genieters en kenners zijn. Voor deze mensen is Hotel Chocolat zeker een aanrader? Zullen we eens kijken wat ze te bieden hebben? Waar komt de chocolade vandaan? En hoe weet je of het een vers product is? Bij ErvaringenSite.be hebben wij natuurlijk niet alleen nuttige bedrijven opgenomen, maar ook luxe bedrijven! Meer weten over Hotel Chocolat en hun producten? Lees dan snel hier verder. Ook kunt u hier de beoordelingen en reviews van anderen lezen over dit bedrijf, of zelf uw beoordeling achterlaten.

  Over Hotel Chocolat
  Toen de allereerste winkel met de naam “Hotel Chocolat” in 2004 in London geopend werd, begon de Britse chocolade revolutie. Twee Engelse ondernemers, Angus Thirlwell en Peter Harris, wilden chocolade weer spannend te maken.
  Tegenwoordig bezit Hotel Chocolat maar liefst 103 winkels, cafés en restaurants. Er zijn drie boetieks in Kopenhagen en er is zelfs een hotel in het Caribisch gebied. Op de werkende cacaoboerderij wordt het grootste gedeelte van hun eigen cacaobonen geproduceerd. Er wordt voortdurend gestreefd naar creativiteit en innovatie van nieuwe producten van cacao.

  Producten en Diensten van Hotel Chocolat
  Hotel Chocolat lijkt zich niet te storen aan de regels van andere producenten of aan wat men veronderstelt wat de consument wil hebben. Toen zij meer dan tien jaar geleden de eerste paaseieren van hun hand op de markt wilde brengen kregen ze het advies deze zo dun mogelijk te maken. Ze deden het tegenovergestelde en gingen juist voor belachelijk dikke schelpen die nog afgehapt konden worden. Dit werd en is nog steeds een doorslaggevend succes. Ook de vierkante blokjes in chocoladerepen vonden ze maar niks, dus brachten zij de inmiddels beroemde Giant Slabs op de markt. Andere bekende producten zijn het Rare & Vintage- assortiment, de single- côte chocolade, Supermilk, gekruide cacao nib ketchup, witte chocolade mierikswortel en er is zelfs cacao gin.

  Complimenten, Klachten en Tips over Hotel Chocolat
  We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat er klachten zijn over de producten van Hotel Chocolat, maar misschien kunt u ons wat mee vertellen! Is de chocola van deze makkelijk echt anders dan de anderen? Wat vind u van de verschillende choco producten? Bent u wel eens op de Caraïben geweest en heeft u wellicht de cacaoplantage bezocht? Koken met cacao is een nieuwe trend die erg aan lijkt te slaan. Heeft u wel eens een van de chocolade recepten die op de website staan geprobeerd? Koken met cacao, is dat niet een beetje teveel van het goede? Laat hier uw reactie achter. Wij horen graag wat u van deze chocolade producent en zijn producten vind. Uw review is belangrijk voor ons, wij kijken uit naar uw persoonlijke beoordeling!

  Gezond eten: Hoe doe je dat? | PEP-talk Hanno Pijl

  Hotel Chocolat
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotel Chocolat

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotel Chocolat een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hotel Chocolat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotel Chocolat actief?

  Hotel Chocolat is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel Chocolat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.