Hotel Chocolat

Alle reviews

Hotel Chocolat

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Foodbag merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Foodbag
2 reviews

Geen inspiratie om iedere avond iets te koken of heb je gewoon geen tijd genoeg om iets uit je potten en pannen te toveren? Dan is Foodbag. be er o...

De Wijnbeurs merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
De Wijnbeurs
1 reviews

Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online o...

Takeaway.com merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Takeaway.com
27 reviews

Takeaway.com: Ervaringen Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom...

Vivino merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Vivino
1 reviews

Een goede fles wijn bij het eten kan een wereld van verschil maken. Vind je het lekker om af en toe een wijntje te drinken bij het eten? Of ben je ...

Hotel Chocolat

 

Wie lust er nu geen chocolade? Chocolade is een product waar we bijna allemaal het hele jaar door wel wat mee kunnen. Lekker een beker warme chocomelk op koude dagen, een chocolade ijsje tijdens het warme weer, koffie met chocola, chocopasta voor op het brood.  Bonbons gaan er altijd wel in en zijn een prachtig cadeau voor iedere gelegenheid. Maar er zijn ook mensen die echte chocolade genieters en kenners zijn. Voor deze mensen is Hotel Chocolat zeker een aanrader? Zullen we eens kijken wat ze te bieden hebben? Waar komt de chocolade vandaan? En hoe weet je of het een vers product is? Bij ErvaringenSite hebben wij natuurlijk niet alleen nuttige bedrijven opgenomen, maar ook luxe bedrijven! Meer weten over Hotel Chocolat en hun producten? Lees dan snel hier verder. Ook kunt u hier de beoordelingen en reviews van anderen lezen over dit bedrijf, of zelf uw beoordeling achterlaten. 

Over Hotel Chocolat
Toen de allereerste winkel met de naam “Hotel Chocolat” in 2004 in London geopend werd, begon de Britse chocolade revolutie. Twee Engelse ondernemers, Angus Thirlwell en Peter Harris, wilden chocolade weer spannend te maken. 
Tegenwoordig bezit Hotel Chocolat maar liefst 103 winkels, cafés en restaurants. Er zijn drie boetieks in Kopenhagen en er is zelfs een hotel in het Caribisch gebied. Op de werkende cacaoboerderij wordt het grootste gedeelte van hun eigen cacaobonen geproduceerd. Er wordt voortdurend gestreefd naar creativiteit en innovatie van nieuwe producten van cacao. 

Producten en Diensten van Hotel Chocolat
Hotel Chocolat lijkt zich niet te storen aan de regels van andere producenten of aan wat men veronderstelt wat de consument wil hebben. Toen zij meer dan tien jaar geleden de eerste paaseieren van hun hand op de markt wilde brengen kregen ze het advies deze zo dun mogelijk te maken. Ze deden het tegenovergestelde en gingen juist voor belachelijk dikke schelpen die nog afgehapt konden worden. Dit werd en is nog steeds een doorslaggevend succes. Ook de vierkante blokjes in chocoladerepen vonden ze maar niks, dus brachten zij de inmiddels beroemde Giant Slabs op de markt. Andere bekende producten zijn het Rare & Vintage- assortiment, de single- côte chocolade, Supermilk, gekruide cacao nib ketchup, witte chocolade mierikswortel en er is zelfs cacao gin.

Complimenten, Klachten en Tips over Hotel Chocolat
We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat er klachten zijn over de producten van Hotel Chocolat, maar misschien kunt u ons wat mee vertellen! Is de chocola van deze makkelijk echt anders dan de anderen? Wat vind u van de verschillende choco producten? Bent u wel eens op de Caraïben geweest en heeft u wellicht de cacaoplantage bezocht? Koken met cacao is een nieuwe trend die erg aan lijkt te slaan. Heeft u wel eens een van de chocolade recepten die op de website staan geprobeerd? Koken met cacao, is dat niet een beetje teveel van het goede? Laat hier uw reactie achter. Wij horen graag wat u van deze chocolade producent en zijn producten vind. Uw review is belangrijk voor ons, wij kijken uit naar uw persoonlijke beoordeling!