TaartenWinkel Reviews

: 9
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

B
Bastin
Ik heb net de taarten gekregen voor de verjaardag van mijn zoon. Ze zijn voor morgen, dus ik heb er nog geen van geproefd. Maar natuurlijk kon ik niet weerstaan om even te kijken hoe ze eruit zagen...Lees verder
K
K. Devos
Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling bij TaartenWinkel! Die mini taartjes waren gewoonweg zalig én ze zagen er ook nog eens prachtig uit. De levering was helemaal in orde en de verpakking...Lees verder
G
Guillaume
Ik heb pas geleden een slagroomtaart bij jullie besteld en laten bezorgen op mijn werk. De taart was echt super lekker en duidelijk vers gemaakt. Jammer genoeg was de bovenkant van de taart beschad...Lees verder
T
Tristan De Ridder
Na een vermoeiende dag op het werk hebben we besloten om onszelf te verwennen met een heerlijke aardbeientaart. Wauw, wat een traktatie was dat zeg! De taart was niet alleen mooi en trendy, maar oo...Lees verder
C
Clémence
We waren vandaag aangenaam verrast toen we een fantastische taart kregen van een bekende uitgever. De taart was niet alleen super lekker, maar ook mooi versierd met allerlei details. De smaak was g...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 taarten voor de verjaardag van mijn zoon

  Ik heb net de taarten gekregen voor de verjaardag van mijn zoon. Ze zijn voor morgen, dus ik heb er nog geen van geproefd. Maar natuurlijk kon ik niet weerstaan om even te kijken hoe ze eruit zagen. Jammer genoeg was er wat slagroom van één van de taarten af en zag die er een beetje beschadigd uit. Gelukkig zag de andere taart er wel goed uit, had ook een beetje slagroom aan de zijkant eraf maar zag er verder prima uit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mini taartjes

  Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling bij TaartenWinkel! Die mini taartjes waren gewoonweg zalig én ze zagen er ook nog eens prachtig uit. De levering was helemaal in orde en de verpakking was top. Het feit dat de taartjes gekoeld geleverd werden, heeft zeker bijgedragen aan de kwaliteit. Dit was mijn eerste keer bij hen bestellen en ik ga zeker nog terugkomen voor meer lekkers in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slagroomtaart ontvangen op het werk

  Ik heb pas geleden een slagroomtaart bij jullie besteld en laten bezorgen op mijn werk. De taart was echt super lekker en duidelijk vers gemaakt. Jammer genoeg was de bovenkant van de taart beschadigd toen hij aankwam, met alle slagroom die aan het deksel was geplakt. Dat was wel even balen, maar ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben het echt fantastisch opgelost. Ze boden meteen excuses aan en gisteren kreeg ik een nieuwe en super lekkere taart toegestuurd. Dat is echt geweldige service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onze heerlijke aardbeientaart

  Na een vermoeiende dag op het werk hebben we besloten om onszelf te verwennen met een heerlijke aardbeientaart. Wauw, wat een traktatie was dat zeg! De taart was niet alleen mooi en trendy, maar ook boordevol smaak. De zachtheid van de cake was als een zacht kussentje voor je mond en de aardbeienvulling was gewoonweg perfect. De toefjes slagroom bovenop waren lekker romig en maakten de taart helemaal af. We hebben er echt van genoten en kunnen niet wachten om weer te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename verrassing

  We waren vandaag aangenaam verrast toen we een fantastische taart kregen van een bekende uitgever. De taart was niet alleen super lekker, maar ook mooi versierd met allerlei details. De smaak was geweldig en de structuur was perfect. Het was duidelijk dat er veel liefde en aandacht in de taart gestoken was. Deze verrassing heeft onze dag echt bijzonder gemaakt en heeft voor een gezellige sfeer gezorgd in ons team.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verjaardagstaart

  De verjaardagstaart die ik besteld heb was echt top! De smaak was heerlijk en de versiering was perfect. Ik had een taart besteld met de tekst "Proficiat met je verjaardag" en alles was precies zoals ik gehoopt had.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van een prachtige taart

  Vanmorgen ging de bel toen we gezellig aan het genieten waren van onze koffie en tot onze grote verbazing zagen we een prachtige taart voor onze deur staan! De taart was echt schitterend en we waren zo verrast en blij. Blijkbaar was de taart gestuurd door het bedrijf waarmee we gisteren een fijn adviesgesprek hadden gehad, wat een leuke verrassing! We willen het bedrijf heel hartelijk bedanken voor deze mooie taart en voor de goede service die we hebben gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lekkere taart, makkelijk bestellen, snelle bezorging

  Hey taartenwinkel team, dankjewel voor de heerlijke taart en service. Het was super makkelijk om te bestellen en de levering was echt snel bij mij thuis. Altijd een plezier als ik iets bestel bij jullie! De taart was super vers en lekker. Ik kijk er al naar uit om in de toekomst weer te bestellen. Bedankt voor de topervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke slagroomtaart

  Vandaag heb ik een fantastische slagroomtaart gekregen ter ere van mijn jubileum op school. Hij zag er echt geweldig uit en was ongelofelijk lekker! Ik heb net een stuk opgegeten en vanavond ga ik gewoon nog een stukje nemen, want het is gewoon té lekker. En daarna neem ik de rest mee naar huis, want mijn broer wil ook wel een stukje proeven.


Anderen bekeken ook