ErvaringenSite

  Ervaringen TaartenWinkel.nl

  Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.

  Over Taartenwinkel.nl
  Taartenwinkel.nl is opgericht in 2005 door Eric van Noort en Rogier Jansen met het idee verse traktaties te bezorgen door heel het land. Ze streven de lekkerste en meest servicegerichte taartenwebwinkel van Nederland te zijn. Initieel werden de taarten gebakken in samenwerking met lokale bakkerijen, echter sinds 2012 brak een nieuwe fase aan voor Taartenwinkel.nl en vandaag de dag worden alle taarten bereid en gekoeld in één bakkerij.

  Producten en Diensten Taartenwinkel.nl
  De taartenwebwinkel maakt taarten voor elke viering, succes of gelegenheid. Van een Vaderdagcadeau tot een viering op kantoor en van een romantisch gebakje voor Valentijnsdag tot een feestelijke verjaardagstaart. Het motto van Taartenwinkel.nl is “we zijn er voor iedereen en voor elk moment”. Met het receptuur van 15 jaar succes vertrouwen ze dat hun ambacht altijd overwint, aldus Taartenwinkel.nl.

  De wereld van taartenwebwinkels lijkt een groeispurt door te maken. Het AD sprak met Edwin van Arkel, de oprichter van Topbloemen.nl die nu ook de online taarten business door wilt breken met de in 2018 gelanceerde taartenwebwinkel Toptaarten.nl. Volgens Edwin ligt de mark van online taarten bestellen nog helemaal open. Vraag je iemand op straat waar zij hun taarten bestellen dan krijg je een waaier aan antwoorden, van de Hema, tot Multivlaai tot taartenwinkel.nl, aldus Erwin. Er zijn ook nog mensen die helemaal niet weten dat je online een taart kan bestellen. De markt ligt zodoende nog helemaal open.

  Bakkers die samenwerken met Taartenwinkel.nl moeten echter op hun qui-vive zijn met betrekking tot van beide walletjes proberen te eten door ook samen te werken met de concurrent. Zo kreeg één bakkerij in 2018 een boete van een kwart miljoen opgelegd na taarten te leveren aan de concurrenten van Taartenwinkel.nl. De bakker had een exclusief contract met Taartenwinkel.nl en leverde desalniettemin 1400 taarten aan concurrenten zoals Toptaarten.nl en Taartbezorgen.nl, wat ruim 26 duizend euro opleverde. Taartenwinkel.nl eiste 1 miljoen in schadevergoeding. De rechter wees ze uiteindelijk 250.000 euro toe.

  Klachten, reviews en complimenten Taartenwinkel.nl
  Heeft u een taart bestelt bij Taartenwinkel.nl dan zijn we benieuwd naar uw mening! Heeft u een klacht of compliment? Of misschien een tip aan de bakkers van taartenwinkel.nl, laat dat ons dan weten door een review achter te laten. Met uw persoonlijke ervaring over de services van Taartenwinkel.nl kunt u uw medeconsument helpen met het maken van juiste beslissing voor hun gelegenheid.

  Hoe makkelijk was de bestelling? Hoe snel was de levering? Was de taart lekker? Was de taart in het echt identiek aan het plaatje op de webshop? Heeft u een aangename koopervaring gehad met Taartenwinkel.nl? Alle informatie met betrekking tot uw ervaring is behulpzaam voor uw medeconsument. Wilt u meer lezen over bedrijven die te maken hebben met online shoppen, neem dan op ErvaringenSite een kijkje.

  Hoe lang kun je zonder eten?

  TaartenWinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TaartenWinkel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TaartenWinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TaartenWinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TaartenWinkel.nl actief?

  TaartenWinkel.nl is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TaartenWinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.