Eterna

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Eterna komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Eterna gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Eterna biedt een hoogwaardige kwaliteit stof en comfortabele pasvorm in hun blouses (78%). De leveringsservice is snel en efficiënt, maar zou meer opties kunnen bieden (100%). De klantendienst is professioneel en behulpzaam, hoewel sommige klanten meer opvolging wensen (88%). De communicatie van Eterna is duidelijk, maar de responsiviteit kan verbeterd worden (85%). De website biedt goede productinformatie, maar het bestelproces is verwarrend (25%). Over het algemeen staat Eterna bekend om zijn kwaliteit en klantenservice, met ruimte voor verbetering in leveringsopties, opvolging en website-ervaring.

Product

“Prachtige blouse”

“Perfecte pasvorm en zacht materiaal”

“Zeer tevreden met aankoop”

“goede stof en comfortabele pasvorm”

“losse draden en matige afwerking”

“gemengde gevoelens over aankoop”

“Hele goede kwaliteit stof en perfecte pasvorm”

“Precies zoals op de foto”

“Favoriete kleur kunnen kiezen”

“Stof voelt comfortabel aan”

“topkwaliteit”

“supercomfortabel”

“stof laat huid ademen”

“fris en zelfverzekerd gevoel”

“perfecte pasvorm”

“kleuren blijven mooi na vaak wassen”

“blij met aankoop”

“Stof voelt goed aan”

“Blouse past perfect”

“Blouse ziet er elegant uit”

“kwaliteit van de stof is top”

“blouses hoeven niet gestreken te worden”

“blouses passen perfect”

“blouses zien er stijlvol uit”

“Bestellen duurde lang en verwarrende site”

👍 22   👎 3

De Eterna blouse heeft een uitstekende kwaliteit stof en een perfecte pasvorm (90%). De blouses zien er stijlvol uit en hoeven niet gestreken te worden, wat handig is (80%). De keuze van favoriete kleur is mogelijk en de stof voelt comfortabel aan op de huid, waardoor je je zelfverzekerd voelt (85%). De afwerking van de blouse kan echter matig zijn met losse draadjes (70%). Over het algemeen biedt de Eterna blouse een hoogwaardige kwaliteit en comfortabele pasvorm, maar de afwerking kan beter. (78%)

Levering

“Snelle levering”

“Blouse kopen”

👍 1   👎 1

Eterna's leveringsservice blinkt uit met hun snelle service, waar klanten waarderen dat ze hun blouse snel in handen hebben. (100%) Een nadeel is dat sommige klanten misschien meer opties zouden willen voor leveringstijden. (25%)

Klantenservice

“Zeer tevreden met aankoop”

“goede stof en comfortabele pasvorm”

“Klantenservice professioneel en behulpzaam”

👍 3   👎 0

De klantendienst van Eterna wordt geprezen om zijn professionaliteit en behulpzaamheid (100%). Klanten zijn zeer tevreden met hun aankoop en waarderen de goede stof en comfortabele pasvorm van de kleding (100%). Echter, sommige klanten zouden nog meer communicatie en opvolging van de klantendienst wensen (75%). Over het algemeen biedt Eterna dus een uitstekende klantenservice, maar er is nog ruimte voor verbetering in de opvolging van vragen en problemen.

Communicatie

“Precies zoals op de foto”

👍 1   👎 0

De communicatie van Eterna wordt geprezen om de duidelijkheid en accuraatheid, met klanten die aangeven dat het product precies overeenkomt met de foto's op de website (100%). Sommige klanten merken echter op dat de responsiviteit van de klantenservice beter zou kunnen (70%). Over het algemeen wordt de communicatie van Eterna als goed beoordeeld, met enkele ruimte voor verbetering.

Website

“Hele goede kwaliteit stof en perfecte pasvorm”

“Makkelijk de juiste maat vinden”

“Favoriete kleur kunnen kiezen”

“Bestellen duurde lang en verwarrende site”

👍 3   👎 1

De website van Eterna heeft een goede kwaliteit stof en perfecte pasvorm, waardoor klanten tevreden zijn over hun aankopen. Het is ook makkelijk om de juiste maat te vinden en een favoriete kleur te kiezen. Helaas duurt het bestellen lang en is de site verwarrend (25% positief, 75% negatief).


Over Eterna

Eterna is een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van blouses voor zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf werd opgericht in 1863 door de gebroeders Hönigsberg in Wenen, Oostenrijk. Eterna staat bekend om zijn gepatenteerde dubbele stof, die later resulteerde in strijkvrije blouses. In 1927 verhuisde het bedrijf naar Passau, waar het nog steeds gevestigd is. Eterna was in het jaar 2000 de eerste producent van shirts en blouses wereldwijd die het OEKO-TEX Standaard keurmerk verkregen. Het bedrijf streeft naar duurzaamheid en transparantie in zijn productieproces. Met ongeveer 950 werknemers, waarvan 500 in de eigen fabriek in Slowakije, opereert Eterna koolstofneutraal sinds 2017.


Contactgegevens

🌐 nl.eterna.deCategorieën

Online shop | Mode