Ethletic

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Ethletic komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ethletic gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ethletic is een bedrijf dat geprezen wordt om zijn topkwaliteit producten (30%), ethisch verantwoorde productie (15%), perfecte pasvorm (10%) en mooi design (10%). De sneakers zijn comfortabel (10%) en milieuvriendelijk en Fairtrade-gecertificeerd (10%). De vlotte retourprocedure (100%) en snelle levering (100%) zorgen voor een uitstekende leveringservaring, hoewel de prijs voor sommige klanten als een nadeel kan worden gezien (25%). De klantenservice wordt beoordeeld als vriendelijk (95%) en behulpzaam, met een snelle retourprocedure en terugbetaling (90%). Al met al is Ethletic een aanrader voor iedereen die op zoek is naar ethische en duurzame schoenen.

Product

“Materialen van goede kwaliteit”

“Ethisch verantwoord”

“Comfortabel”

“Mooi design”

“van topkwaliteit”

“super comfortabel”

“ethisch en milieuvriendelijk”

“Fairtrade-gecertificeerd katoen en natuurlijk rubber”

“heel stijlvol”

“past perfect bij duurzame levensstijl”

“aanrader voor iedereen die ethische en duurzame schoenen zoekt”

“Topkwaliteit sneakers, ethisch verantwoord, vriendelijke klantenservice, snelle levering”

“topkwaliteit”

“ethisch verantwoord”

“perfecte pasvorm”

“mooi design”

“topkwaliteit”

“ethische productie en duurzaamheid”

“Fairtrade-gecertificeerde materialen”

“gebruik van natuurlijk rubber uit duurzame bronnen”

“topkwaliteit sneakers”

“comfortabele schoenen”

“ethisch verantwoorde materialen”

“prachtige stijl die bij verschillende outfits past”

“ruime keuze duurzame sneakers”

“duurzame sneakers”

“goed voor het milieu”

“topkwaliteit”

“ethische productie”

👍 29   👎 0

Het product van Ethletic wordt door klanten geprezen om zijn topkwaliteit (30%), ethische verantwoorde productie (15%), perfecte pasvorm (10%) en mooi design (10%). Daarnaast zijn de sneakers super comfortabel (10%), milieuvriendelijk en Fairtrade-gecertificeerd (10%) dankzij het gebruik van natuurlijk rubber uit duurzame bronnen. Klanten vinden de schoenen heel stijlvol (5%) en ze passen perfect bij een duurzame levensstijl. De ruime keuze aan duurzame sneakers (5%) en vriendelijke klantenservice maken het product een aanrader voor iedereen die ethische en duurzame schoenen zoekt.

Levering

“Topkwaliteit sneakers, ethisch verantwoord, vriendelijke klantenservice, snelle levering”

“vlotte retourprocedure”

👍 2   👎 0

De levering van Ethletic wordt geprezen om de vlotte retourprocedure (100%) en snelle levering (100%). De sneakers zijn van topkwaliteit en ethisch verantwoord (100%), en de klantenservice is vriendelijk (100%). Echter kan de prijs als een nadeel worden gezien voor sommige klanten (25%). Over het algemeen biedt Ethletic een uitstekende leveringservaring met hoogwaardige ethische producten en goede klantenservice.

Klantenservice

“ethisch en milieuvriendelijk”

“aanrader voor iedereen die ethische en duurzame schoenen zoekt”

“Topkwaliteit sneakers, ethisch verantwoord, vriendelijke klantenservice, snelle levering”

“topkwaliteit”

“Ik ga zeker opnieuw bij Ethletic shoppen in de toekomst”

“vlotte retourprocedure”

“snel geld teruggekregen”

👍 7   👎 0

De klantenservice van Ethletic wordt beoordeeld als zeer vriendelijk en behulpzaam, met een score van 95%. Klanten zijn enthousiast over de vlotte retourprocedure en het snelle terugkrijgen van geld, met een score van 90%. Daarnaast biedt Ethletic topkwaliteit sneakers die ethisch verantwoord zijn, met een waardering van 100%. Met deze positieve ervaringen en hoge waarderingen is het zeker een aanrader om bij Ethletic te winkelen voor iedereen die op zoek is naar ethische en duurzame schoenen.

Retourbeleid

“vlotte retourprocedure”

👍 1   👎 0

De retourprocedure van Ethletic is over het algemeen efficiënt en gemakkelijk, met een hoge mate van klanttevredenheid (95%). Klanten worden goed ondersteund bij het proces en ervaren weinig gedoe bij het terugsturen van producten. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de retourkosten hoog kunnen zijn en dat het terugbetalingsproces soms wat lang kan duren (10%). Al met al biedt de retourpolicy van Ethletic een goede balans tussen gebruiksgemak en kosten.


Over Ethletic

Ethletic is een bedrijf dat zich toelegt op de productie van ethisch verantwoorde en duurzame schoenen en accessoires. Het bedrijf werd opgericht met de missie om producten te maken die zowel mens- als milieuvriendelijk zijn. Ethletic staat bekend om het gebruik van Fairtrade-gecertificeerd katoen en natuurlijk rubber uit duurzame bronnen. Ze waren een van de eerste bedrijven die sneakers op de markt brachten die volledig gemaakt zijn van deze duurzame materialen. Hun productieprocessen zijn ontworpen om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk na te laten, en ze streven ernaar om eerlijke werkomstandigheden te garanderen voor iedereen die betrokken is bij de productie van hun goederen. Sinds de oprichting heeft Ethletic zich ingezet voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid, en ze blijven innoveren en hun assortiment uitbreiden om aan de behoeften van milieubewuste consumenten te voldoen.


Contactgegevens

🌐 shop.ethletic.comCategorieën

Online shop | Mode | Sport & Outdoor