Ethletic

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Ethletic komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ethletic gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Ethletic wordt geprezen om de vlotte retourprocedure (100%) en snelle levering (100%). De sneakers zijn van topkwaliteit en ethisch verantwoord (100%), en de klantenservice is vriendelijk (100%). Echter kan de prijs als een nadeel worden gezien voor sommige klanten (25%). Over het algemeen biedt Ethletic een uitstekende leveringservaring met hoogwaardige ethische producten en goede klantenservice.

“Topkwaliteit sneakers, ethisch verantwoord, vriendelijke klantenservice, snelle levering”

“vlotte retourprocedure”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Eva El Amrani - 3 maanden geleden

  • Topkwaliteit sneakers, ethisch verantwoord, vriendelijke klantenservice, snelle levering

Jules - 6 maanden geleden

  • ruime keuze duurzame sneakers
  • vlotte retourprocedure
  • snel geld teruggekregen