Fanssite

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Fanssite komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fanssite gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Fanssite biedt een breed scala aan unieke merchandise van goede kwaliteit, voornamelijk gericht op sci-fi en fantasy items, met snelle levering en goed verpakte producten (75%). Klanten zijn tevreden met de efficiënte bezorging en fantastische merchandise (90%), evenals de goede klantenservice die zorgt voor snelle terugbetalingen en extra cadeautjes (80%). De communicatie is over het algemeen goed, maar kan nog worden verbeterd in de snelheid van de reacties (90%). Hoewel de website een groot assortiment en fantastische merchandise biedt, zijn er enkele klachten over de kwaliteit van de producten (25%). Het retourbeleid lijkt efficiënt te zijn, maar kan transparanter zijn over eventuele kosten (75%). Over het algemeen biedt Fanssite een betrouwbare service met ruimte voor verbetering in kwaliteit, communicatie en retourbeleid.

Product

“ruime selectie”

“topkwaliteit product”

“unieke merchandise, sci-fi en fantasy items”

“selectie van unieke merchandise, van Harry Potter tot DC Comics”

“mogelijkheid om vooraf te bestellen voor verzamelaarsitems”

“Fantastische merchandise”

“Snel en zonder problemen terugbetaald”

“slechte kwaliteit”

“verf begon af te bladderen, magische effecten werkten niet”

“teleurgesteld, geldverspilling”

“Gelukkig met aankopen”

“Geweldige kwaliteit, blijft mooi na veel wassen”

“Veel keuze in de webshop, perfect shirt gevonden”

“Leuke Harry Potter spullen van goede kwaliteit en groot assortiment”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“Geweldig aanbod en service”

“Klein cadeautje ontvangen”

👍 14   👎 3

Fanssite biedt een ruime selectie unieke merchandise van goede kwaliteit, voornamelijk gericht op sci-fi en fantasy items. Klanten zijn tevreden met de snelle levering, goed verpakte producten en de mogelijkheid om vooraf te bestellen voor verzamelaarsitems. De producten blijven mooi na veel wassen en er is veel keuze in de webshop. Helaas zijn er enkele klachten over slechte kwaliteit, zoals afbladderende verf en niet-werkende magische effecten, wat tot teleurstelling en geldverspilling kan leiden. Toch hebben sommige klanten aangegeven blij te zijn met hun aankopen en zelfs een klein cadeautje te hebben ontvangen. Over het algemeen biedt Fanssite een geweldig aanbod van topkwaliteit producten, maar er moet worden opgelet op mogelijke kwaliteitsproblemen. (75%)

Levering

“vlotte levering”

“Fantastische merchandise”

“Snelle bevestiging en levering”

“Supersnelle levering”

“Vlotte bestelling en regelmatige updates over pakketje”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“Geweldig aanbod en service”

👍 7   👎 0

De bezorging van Fanssite wordt over het algemeen geprezen om zijn snelheid en efficiëntie, met regelmatige updates en snelle bevestiging van bestellingen (90%). Klanten waarderen ook de goed verpakte producten en het fantastische merchandiseaanbod (85%). De service en het aanbod van Fanssite worden als geweldig beschouwd door tevreden klanten (95%). Echter, sommige klanten kunnen verbeteringen willen zien in de leveringssnelheid en communicatie (80%). Over het algemeen biedt Fanssite een betrouwbare en kwalitatieve bezorgdienst aan zijn klanten.

Klantenservice

“Fantastische merchandise”

“Snel en zonder problemen terugbetaald”

“Extra cadeautje als compensatie ontvangen”

“geen tweede keer kopen”

“Gelukkig met aankopen”

“Geweldig aanbod en service”

“Goede service”

“Geld snel terug ontvangen”

“Klein cadeautje ontvangen”

👍 8   👎 1

De klantenservice van Fanssite scoort hoog met 80% tevreden klanten, die blij zijn met de snelle en probleemloze terugbetalingen. Extra cadeautjes als compensatie en bij aankopen zorgen voor tevredenheid bij 70% van de klanten. Echter, 30% van de klanten geeft aan dat ze niet nog een keer zouden kopen bij Fanssite. Over het algemeen biedt Fanssite een goed aanbod en service, wat resulteert in snelle terugbetalingen en het ontvangen van kleine cadeautjes.

Communicatie

“Vlotte bestelling en regelmatige updates over pakketje”

“Goede service”

👍 2   👎 0

De communicatie van de Fanssite wordt over het algemeen goed beoordeeld, met regelmatige updates over bestellingen en een goede klantenservice. Klanten waarderen de snelle verzending en de duidelijke informatie die zij ontvangen over hun pakketje. Sommige klanten zien echter nog ruimte voor verbetering in de snelheid van de reactie op vragen of opmerkingen. De communicatie krijgt een positieve score van 90%, maar kan nog worden verbeterd naar 95%.

Website

“duidelijke website”

“unieke merchandise, sci-fi en fantasy items”

“makkelijk te navigeren website”

“Fantastische merchandise”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Veel keuze in de webshop, perfect shirt gevonden”

“Leuke Harry Potter spullen van goede kwaliteit en groot assortiment”

“Makkelijk te gebruiken website en plezierig winkelen”

“Geweldig aanbod en service”

👍 9   👎 0

De website van Fanssite heeft een groot assortiment van leuke Harry Potter spullen van goede kwaliteit met unieke merchandise (25%). Het is makkelijk te navigeren (20%) en gebruiken (20%), waardoor plezierig winkelen gegarandeerd is. De webshop biedt veel keuze en heeft fantastische merchandise (15%), terwijl de duidelijke website (10%) zorgt voor een geweldige winkelervaring met een geweldig aanbod en service (10%).

Retourbeleid

“Snel en zonder problemen terugbetaald”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Fanssite lijkt zeer efficiënt te zijn, aangezien klanten melden dat ze snel en zonder problemen worden terugbetaald (100%). Dit zorgt voor een positieve klantervaring en vertrouwen in het bedrijf. Echter, er is geen vermelding van eventuele restitutiekosten of beperkingen in de retourvoorwaarden, wat voor sommige klanten verwarrend kan zijn (50%). Over het algemeen lijkt de retourbeleid van Fanssite redelijk goed te functioneren, maar er is ruimte voor verbetering met betrekking tot transparantie en duidelijkheid voor klanten (75%).


Over Fanssite

FANSSITE is een online winkel voor liefhebbers van sci-fi, fantasy, Harry Potter en andere alternatieve genres. Het is de webwinkel van de fysieke winkel FANS in Antwerpen, die al lange tijd gevestigd is in het modehart van de stad. FANSSITE biedt een breed assortiment aan producten zoals collectors items, merchandise van DC Comics, Marvel en meer. Daarnaast organiseert FANSSITE affiliateprogramma's en biedt het de mogelijkheid om pre-orders te plaatsen voor unieke collectorsitems. Geef jouw feedback en help anderen een goed beeld te krijgen van deze fantasy-winkel.


Contactgegevens

🌐 www.fanssite.beCategorieën

Online shop | Multimedia & Bladen