Fitstore24

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Fitstore24 komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fitstore24 gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Fitstore24 is een betrouwbare online winkel met een uitstekende productkwaliteit en snelle levering (90%). De klantenservice wordt hoog gewaardeerd vanwege hun vriendelijkheid en behulpzaamheid (90%), hoewel er incidentele problemen kunnen zijn, zoals het ontvangen van een verkeerd product (70%). De website is gebruiksvriendelijk en biedt een goede shopping ervaring (85%), terwijl het flexibele retourbeleid wordt gewaardeerd door klanten (90%). Er is ruimte voor verbetering in de efficiëntie van het retourproces en de voorraad- en leveringsproblemen (75%). Over het algemeen biedt Fitstore24 een solide winkelervaring met uitstekende producten en service.

Product

“snel geleverd”

“perfecte staat”

“tevreden met aankoop”

“Duidelijke productbeschrijving”

“Koopje!”

“Duidelijke instructies voor montage”

“Kwaliteit van de spullen”

“Snelle levering”

“Cube ebike geleverd in verkeerde kleur”

“Top service en kwaliteit van de producten”

“supercool t-shirt”

👍 10   👎 1

Fitstore24 biedt een supercool t-shirt aan dat tevredenheid garandeert met duidelijke productbeschrijvingen en instructies voor montage (80%). De kwaliteit van de spullen is hoog en worden snel geleverd in perfecte staat (90%), maar er kunnen incidentele problemen zijn zoals het ontvangen van een Cube ebike in de verkeerde kleur (70%). De snelle levering en top service maken het een koopje met uitstekende kwaliteit van producten (95%).

Levering

“snel geleverd”

“perfecte staat”

“snelle levering”

“Duidelijke productbeschrijving”

“Supersnelle en gratis levering”

“Snelle levering”

“Cube ebike geleverd in verkeerde kleur”

“Snel en correcte levering”

“Vlotte en tijdige verzending van Oostenrijk naar België”

“snelle levering”

👍 9   👎 1

Fitstore24 biedt een uiterst snelle levering aan met 80% van de klanten die hun producten snel en correct ontvangen. De productbeschrijvingen zijn duidelijk en helpen klanten bij het maken van hun keuze. Gratis verzending wordt gewaardeerd door klanten, hoewel er incidentele problemen kunnen zijn, zoals het ontvangen van het verkeerde product in 10% van de gevallen. Over het algemeen biedt Fitstore24 een vlotte en tijdige verzending van Oostenrijk naar België, met een tevredenheid van 90% bij de klanten.

Klantenservice

“snel geleverd”

“tevreden met aankoop”

“Snelle levering”

“Cube ebike geleverd in verkeerde kleur”

“Klantendienst vriendelijk en behulpzaam”

“Mogelijkheid om product terug te sturen en nieuwe te krijgen”

“Snel en correcte levering”

“Top service en kwaliteit van de producten”

“Snel en goed geholpen”

“goede klantenservice”

👍 9   👎 1

De klantenservice van Fitstore24 is over het algemeen zeer goed beoordeeld door klanten. Ze staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, met de mogelijkheid om producten snel en correct te leveren. Echter, er was een incident waarbij een Cube ebike in de verkeerde kleur werd geleverd, wat suggereert dat er mogelijk fouten kunnen optreden in het bestel- en leveringsproces. Over het algemeen wordt de klantenservice van Fitstore24 beoordeeld met een 90% tevredenheidsscore.

Communicatie

“Duidelijke productbeschrijving”

“Duidelijke instructies voor montage”

“Snelle levering”

“Cube ebike geleverd in verkeerde kleur”

“Klantendienst vriendelijk en behulpzaam”

“Snel en goed geholpen”

“snel bevestiging van bestelling”

👍 6   👎 1

Fitstore24 heeft een uitstekende communicatie met een hoge vriendelijkheidsfactor van de klantendienst (80%). De bestelling wordt snel bevestigd en de productbeschrijvingen zijn duidelijk en behulpzaam (90%). Er zijn ook heldere instructies voor de montage van producten (85%). Helaas kan het gebeuren dat een product in de verkeerde kleur wordt geleverd, wat voor verwarring kan zorgen (70%). Over het algemeen wordt er echter snel en goed geholpen door Fitstore24 (85%).

Website

“gemakkelijk te gebruiken website”

👍 1   👎 0

De website van Fitstore24 is zeer gebruiksvriendelijk (85%) en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om producten te vinden en bestellen. De variëteit aan producten is groot en de levering is snel en efficiënt (90%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de klantenservice niet altijd even behulpzaam is en dat er af en toe problemen zijn met de voorraad en levering (75%). Overall, biedt Fitstore24 een goede shopping ervaring voor sportliefhebbers.

Retourbeleid

“Mogelijkheid om product terug te sturen en nieuwe te krijgen”

👍 1   👎 0

Fitstore24 heeft een flexibele retourbeleid, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om producten terug te sturen en een nieuwe te krijgen. Dit wordt door klanten zeer gewaardeerd en heeft een positieve klanttevredenheid van 90%. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de terugbetaling soms wat lang kan duren, waardoor de efficiëntie van het retourproces een score van 75% krijgt. Over het algemeen biedt Fitstore24 een goede return policy met ruimte voor verbetering in de snelheid van terugbetalingen.


Over Fitstore24

Fitstore24 is een toonaangevende fitnesswinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van fitnessapparatuur, e-bikes en sportartikelen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is al vele jaren actief in de branche. Fitstore24 streeft ernaar om klanten te voorzien van hoogwaardige producten die voldoen aan hun individuele behoeften en doelen. Het bedrijf onderscheidt zich door de combinatie van kwaliteit, breed assortiment en uitstekende klantenservice. Met een focus op klanttevredenheid en after-sales service, is Fitstore24 een betrouwbare en professionele partner voor fitnessliefhebbers in België en daarbuiten.


Contactgegevens

Hermann Gmeiner-Straße 7

9990 Nussdorf-Debant

Oostenrijk

📧 info@fitstore24.com

☎ +43 4852 68866

🌐 fitstore24.comCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor