Fitstore24

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Fitstore24 komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fitstore24 gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Fitstore24 is zeer gebruiksvriendelijk (85%) en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om producten te vinden en bestellen. De variëteit aan producten is groot en de levering is snel en efficiënt (90%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de klantenservice niet altijd even behulpzaam is en dat er af en toe problemen zijn met de voorraad en levering (75%). Overall, biedt Fitstore24 een goede shopping ervaring voor sportliefhebbers.

“gemakkelijk te gebruiken website”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

N. Remy - 9 maanden geleden

  • supercool t-shirt
  • gemakkelijk te gebruiken website
  • snel bevestiging van bestelling
  • goede klantenservice
  • redelijke prijs voor goede kwaliteit
  • snelle levering