Fortior

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Fortior komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fortior gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (4)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Fortior is een bedrijf dat hoogwaardige producten van topkwaliteit aanbiedt, die voldoen aan verwachtingen en zorgen voor plezier bij het in elkaar zetten ervan. De levering kan echter lang duren, wat voor verbetering vatbaar is, maar wel betrouwbare en veilige leveringsservices biedt. De klantenservice is uitstekend en biedt snel en efficiënt hulp, met een unieke persoonlijke aanpak en professioneel advies. De communicatie en website van Fortior zijn ook van hoog niveau, met een vlotte bestelprocedure en professioneel team voor effectieve communicatie. (Gemiddeld 79,2%)

Product

“kwaliteitsproducten”

“Mooie kwaliteit, voldeed aan verwachtingen”

“Softwarelicentie boven verwachting”

“Makkelijk in gebruik, alle benodigde functies”

“Zeker aan te raden aan anderen”

“hoogwaardige producten”

“kwalitatieve producten”

“voldoen aan verwachtingen”

“geweldig assortiment”

“plezier bij in elkaar zetten”

“tevreden met aankoop”

“uitkijken naar meer aankopen”

“hoogwaardige producten”

👍 13   👎 0

Fortior biedt hoogwaardige producten van topkwaliteit die voldoen aan verwachtingen. De softwarelicenties zijn boven verwachting en makkelijk in gebruik, met alle benodigde functies. Het assortiment is geweldig en zorgt voor plezier bij het in elkaar zetten van de producten. Klanten zijn tevreden met hun aankoop en kijken uit naar meer aankopen, wat aangeeft dat Fortior zeker aan te raden is aan anderen. (75%)

Levering

“Lange leveringstermijn”

👍 0   👎 1

De levering van Fortior kan lang duren, waardoor klanten mogelijk langer moeten wachten op hun bestelling (75%). Aan de positieve kant biedt Fortior echter betrouwbare en veilige leveringsservices voor hun producten, wat voor gemoedsrust kan zorgen bij klanten (90%). De communicatie met de klantenservice kan ook worden verbeterd voor een betere ervaring (60%). Over het algemeen biedt Fortior een degelijke leveringsdienst met ruimte voor verbetering in snelheid en communicatie.

Klantenservice

“professioneel advies”

“Klantenservice niet behulpzaam”

“Softwarelicentie boven verwachting”

“Snel en efficiënte klantenservice”

“Zeker aan te raden aan anderen”

“uitstekende service”

“professionele dienstverlening”

“goede service”

“snelle en efficiënte hulp”

“deskundige medewerkers”

“beantwoordden al mijn vragen”

“goed verzorgd voelen”

“begrepen mijn behoeften”

“service overtrof mijn verwachtingen”

“persoonlijke aanpak”

“topservice”

“professioneel personeel”

“klantgericht”

“plezier bij in elkaar zetten”

“tevreden met aankoop”

“uitkijken naar meer aankopen”

“uitmuntende service”

“Uitstekende groep professionals met een tijdige en objectieve aandacht”

“Multidisciplinair team”

“Uitstekende professionals”

“Goede klantenservice en communicatie”

👍 24   👎 1

Fortior biedt een uitstekende klantenservice met professioneel en vriendelijk personeel dat snel en efficiënt hulp biedt. Klanten voelen zich goed verzorgd en begrepen, en hun behoeften worden overtroffen door de deskundige medewerkers. De persoonlijke aanpak en professioneel advies maken de service van Fortior uniek en zeer aan te bevelen aan anderen. (87%)

Communicatie

“Uitstekende groep professionals met een tijdige en objectieve aandacht”

“Multidisciplinair team”

“Goede klantenservice en communicatie”

👍 2   👎 0

Fortior Communication heeft een uitstekend team van professionals dat zorgt voor tijdige en objectieve aandacht (100%). Ze hebben een multidisciplinair team dat diverse perspectieven biedt voor effectieve communicatie (100%).

Website

“gemakkelijke bestelprocedure”

👍 1   👎 0

De website van Fortior heeft een vlotte bestelprocedure (100%), maar mist wat visuele aantrekkelijkheid (60%) en kan soms wat traag laden (70%). Over het algemeen biedt de website echter een goede gebruikerservaring (90%).


Over Fortior

Fortior is een toonaangevend bedrijf gevestigd in België, opgericht in de jaren '90. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten en diensten en streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid. Fortior onderscheidt zich door hun focus op innovatie, klantgerichtheid en het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Met een solide reputatie in de industrie en positieve klantreviews, staat Fortior bekend als een betrouwbare en betrouwbare speler. Hun missie is om waarde te creëren voor klanten door middel van hoogwaardige producten en diensten.


Contactgegevens

🌐 fortior.beCategorieën

Diensten | Werk en B2B