Fortior

12 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Fortior komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fortior gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Fortior kan lang duren, waardoor klanten mogelijk langer moeten wachten op hun bestelling (75%). Aan de positieve kant biedt Fortior echter betrouwbare en veilige leveringsservices voor hun producten, wat voor gemoedsrust kan zorgen bij klanten (90%). De communicatie met de klantenservice kan ook worden verbeterd voor een betere ervaring (60%). Over het algemeen biedt Fortior een degelijke leveringsdienst met ruimte voor verbetering in snelheid en communicatie.

“Lange leveringstermijn”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Jonas - 8 weken geleden

  • Mooie kwaliteit, voldeed aan verwachtingen
  • Lange leveringstermijn
  • Klantendienst niet behulpzaam
  • Geen gratis verzending mogelijk