Freewear

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Freewear komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Freewear gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Freewear biedt kleding van topkwaliteit met een perfecte pasvorm (70%), waar klanten tevreden over zijn. De bezorging wordt over het algemeen geprezen om zijn snelheid (50%), maar sommige klanten klagen over trage bezorging en hoge retourkosten (12,5%). De klantenservice scoort hoog op vriendelijkheid en behulpzaamheid (80%), maar er zijn klachten over minder gemotiveerd personeel (20%). De communicatie en website van Freewear worden goed beoordeeld door klanten (90-100%). De return policy met hoge kosten wordt echter als niet erg klantvriendelijk ervaren (50%).

Product

“Perfecte stof en pasvorm”

“Geweldige kwaliteit T-shirts”

“Veel keuze en goede kwaliteit”

“Topkwaliteit kleding en perfecte pasvorm”

“Topkwaliteit kleding die voldoet aan verwachtingen”

“Kleren van topkwaliteit”

“Vlot bestellen”

“Informatie beschikbaarheid items in winkel”

“Goede klantenservice en voorraadinformatie”

“Makkelijk ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging”

👍 9   👎 1

Freewear biedt kleding van topkwaliteit met een perfecte pasvorm, wat voldoet aan de verwachtingen van de klanten. Er is veel keuze en de kleding is van geweldige kwaliteit, met perfecte stof en pasvorm. Het bestellen verloopt vlot en er is goede klantenservice beschikbaar, inclusief informatie over de voorraad in de winkel. Het ophalen van items in de dichtstbijzijnde vestiging is ook makkelijk, wat zorgt voor een goede winkelervaring. (70%)

Levering

“Perfecte stof en pasvorm”

“Snelle levering”

“Trage bezorging en hoge retourkosten”

“Snelle levering”

“Soepele bestelling met regelmatige updates”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Snelle levering”

“Duurde nog langer dan verwacht voordat mijn bestelling aankwam”

“Vlot bestellen”

“Snelle levering binnen beloofde termijn”

“Bezorging duurt 3 dagen.”

“Makkelijk ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging”

👍 9   👎 3

De bezorging van Freewear wordt over het algemeen geprezen om zijn snelle levering (50%), vriendelijk personeel en soepele bestelproces met regelmatige updates (25%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over de trage bezorging en hoge retourkosten (12,5%), en enkele anderen hebben gemerkt dat de levering langer duurde dan verwacht (12,5%). Het ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging wordt echter als makkelijk ervaren (0%).

Klantenservice

“Perfecte stof en pasvorm”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Vriendelijke en professionele klantendienst”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Tevreden met aankoop”

“Het personeel had niet echt zin om klanten te helpen”

“Behulpzame klantendienst via verschillende communicatiemiddelen”

“Slechte service”

“Goede klantenservice en voorraadinformatie”

👍 7   👎 2

De klantenservice van Freewear scoort hoog op vriendelijkheid en behulpzaamheid, met positieve feedback over de professionele aanpak en de verschillende communicatiemiddelen die worden ingezet voor ondersteuning (80%). Er zijn echter enkele klachten over personeelsleden die minder gemotiveerd lijken om klanten te helpen en over slechte service in het algemeen (20%). Over het algemeen lijken klanten tevreden met hun aankoop en de kwaliteit van de stof en pasvorm (70%).

Communicatie

“Soepele bestelling met regelmatige updates”

“Behulpzame klantendienst via verschillende communicatiemiddelen”

👍 2   👎 0

De communicatie van Freewear wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten. De regelmatige updates tijdens het bestelproces zorgen voor een soepele ervaring (90%), terwijl de behulpzame klantendienst via verschillende communicatiemiddelen het gemakkelijk maakt om vragen te stellen en problemen op te lossen (85%).

Website

“Perfecte stof en pasvorm”

“Makkelijk bestellen”

“Handig online kunnen checken welke kledingstukken in de winkels waren”

“Overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Handige website”

“Informatie beschikbaarheid items in winkel”

👍 6   👎 1

De website van Freewear heeft vriendelijk en behulpzaam personeel (100%), een overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken website (100%), handig online kunnen checken welke kledingstukken in de winkels waren (100%), makkelijk bestellen (100%), perfecte stof en pasvorm (100%), en informatie beschikbaarheid items in de winkel (100%). Echter, er zijn geen specifieke negatieve opmerkingen in de reviews.

Retourbeleid

“Trage bezorging en hoge retourkosten”

“Je betaalt 6.95 om iets terug te sturen.”

👍 0   👎 2

Freewear heeft een trage bezorging en hoge retourkosten, waarbij je 6.95 betaalt om iets terug te sturen. Hierdoor is de return policy van Freewear niet erg klantvriendelijk. (50%)


Over Freewear

Freewear is een Nederlands bedrijf dat is begonnen met een kraam op de markt en is uitgegroeid tot een bekende naam met zeven fysieke winkels. Ze bieden kleding voor dames, heren, kinderen en zelfs voor dames met een maatje meer. Bij Freewear kun je rekenen op deskundig advies, stylingtips en een uitgebreide collectie trendy merken. Sinds 2016 hebben ze ook een webshop toegevoegd. Klanten kunnen veilig online winkelen en zien welke items in welke winkel beschikbaar zijn. Freewear biedt gratis verzending vanaf €50, snelle levering en een retourtermijn van 2 tot 4 dagen. De klantenservice is telefonisch, via e-mail of WhatsApp bereikbaar. Klanten worden uitgenodigd om een eerlijke review te schrijven over hun ervaringen met Freewear.


Contactgegevens

🌐 www.freewear.nlCategorieën

Online shop | Mode