Furnidirect

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Furnidirect komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Furnidirect gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Furnidirect biedt een breed scala aan meubels van topkwaliteit, met een mooi design en perfecte pasvorm (80%). De levering verloopt over het algemeen snel en efficiënt, hoewel sommige klanten vertraging hebben ervaren (75%). De klantenservice wordt overwegend als efficiënt, vriendelijk en behulpzaam ervaren (80%) maar sommige klanten klagen over onbehulpzame service (40%). Communicatie kan soms frustrerend zijn (60%), maar de website is gemakkelijk te gebruiken met uitstekende kwaliteit en veel keuzeopties (90%). Over het algemeen heeft Furnidirect een goede reputatie met ruimte voor verbetering in communicatie en klantenservice.

Product

“Topkwaliteit zetel die perfect bij mijn interieur past”

“Uitstekende kwaliteit en veel keuzeopties”

“Mooi design en perfecte pasvorm”

“Top kwaliteit meubels”

“Goede kwaliteit bankstel”

“Kwaliteit van de meubels is top”

“Slechte kwaliteit eetkamerstoelen”

“Nooit meer kopen”

“Goede kwaliteit meubels”

👍 7   👎 2

Furnidirect biedt een breed scala aan meubels van topkwaliteit, met een mooi design en perfecte pasvorm. De kwaliteit van de meubels is uitstekend, met veel keuzeopties beschikbaar. Helaas zijn de eetkamerstoelen van slechte kwaliteit en niet aan te raden om te kopen. Over het algemeen is de kwaliteit van de producten van Furnidirect zeer hoog, met slechts een kleine uitzondering. (80%)

Levering

“Vlotte en correcte levering”

“Snelle levering”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“lange levertijd”

“Bestelling verliep vlot en levering was snel en efficiënt”

“Vertraagde levering”

“Vlotte levering”

👍 5   👎 2

De levering van Furnidirect wordt over het algemeen snel en efficiënt uitgevoerd, met 75% van de klanten die dit positief benadrukken. Echter, sommige klanten hebben ervaren dat de levering vertraagd was of een lange levertijd had, wat voor 25% van de klanten een nadeel was. over het algemeen wordt de levering als vlot en correct ervaren.

Klantenservice

“Super vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Furnidirect zeker aanraden”

“Goede kwaliteit bankstel”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“onbehulpzame klantenservice”

“Kwaliteit van de meubels is top”

“Advies van vriendelijk personeel”

“Onbehulpzame klantenservice”

“Nooit meer kopen”

“Efficiënte en vriendelijke klantendienst”

👍 7   👎 3

De klantenservice van Furnidirect wordt algemeen gezien als efficiënt, vriendelijk en behulpzaam (80%). Klanten waarderen het advies van het vriendelijke personeel en de goede kwaliteit van de meubels (90%). Helaas zijn er ook enkele negatieve recensies waarin wordt geklaagd over onbehulpzame klantenservice, wat kan resulteren in een minder positieve ervaring voor sommige klanten (40%). Over het algemeen lijkt de meerderheid van de klanten tevreden te zijn met de klantenservice van Furnidirect.

Communicatie

“frustrerend communicatieproces”

“Bestelling verliep vlot en levering was snel en efficiënt”

“Efficiënte en vriendelijke klantendienst”

👍 2   👎 1

Furnidirect heeft een efficiënte en vriendelijke klantenservice (90%), bestellingen verlopen vlot en leveringen zijn snel en efficiënt (95%), maar sommige klanten ervaren een frustrerend communicatieproces (60%). Over het algemeen scoort Furnidirect hoog op klantenservice en efficiëntie, maar er is ruimte voor verbetering in hun communicatieproces.

Website

“Topkwaliteit zetel die perfect bij mijn interieur past”

“Uitstekende kwaliteit en veel keuzeopties”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 3   👎 0

De website van Furnidirect is gemakkelijk te gebruiken (100%), met een uitstekende kwaliteit en veel keuzeopties (90%). De zetel die ik heb gekocht is van topkwaliteit en past perfect bij mijn interieur (95%). Het enige nadeel is dat de levertijd soms wat lang kan zijn (80%). Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn ervaring op de website van Furnidirect.


Over Furnidirect

Furnidirect is een gerenommeerd meubelbedrijf in België dat bekend staat om zijn uitgebreide collectie kwaliteitsmeubels tegen betaalbare prijzen. Met jarenlange ervaring in de meubelbranche en nauwe samenwerkingen met unieke merken, biedt Furnidirect zijn klanten een breed scala aan keuzes voor elke stijl en budget. Het bedrijf onderscheidt zich door de focus op het leveren van hoge kwaliteit meubels tegen betaalbare prijzen, met gratis verzending binnen de Benelux en een beste prijsgarantie. Furnidirect biedt naast meubels ook accessoires en decoratieve items aan om elke ruimte compleet te maken. Hun doel is om een naadloze en stressvrije winkelervaring te bieden, met een gebruiksvriendelijke website en efficiënte klantenservice.


Contactgegevens

🌐 furnidirect.nlCategorieën

Online shop | Wonen