Gevril

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Gevril komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Gevril gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Gevril wordt geprezen om zijn topservice en snelle bezorging (100%). Klanten kunnen rekenen op een efficiënte en betrouwbare bezorging van hun bestellingen. Echter, sommige klanten hadden misschien graag meer opties gehad voor bezorgingstijden of leveringsopties (25%). Over het algemeen wordt de levering van Gevril als positief ervaren en voldoet aan de verwachtingen van de klanten (75%).

“topservice, snel geleverd”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

V. Verstraete - 5 maanden geleden

  • geweldig cool horloge
  • fantastisch design, voelt heel luxe aan
  • topservice, snel geleverd
  • prijs aan de hoge kant, maar het is het zeker waard