Gevril

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Gevril komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Gevril gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Gevril heeft enkele tekortkomingen, zoals het ontbreken van instructies voor het vastmaken van het bandje, waardoor dit moeilijk is (60%). Het terugvragen van geld na terugsturen kan als omslachtig worden ervaren (50%). Echter, het beleid biedt de mogelijkheid om producten terug te sturen als ze niet geschikt zijn voor het beoogde doel, wat positief is (80%). Over het algemeen kan de retourbeleid van Gevril als redelijk worden beschouwd.

“Moeilijk vast te maken bandje zonder instructies”

“Geld terugvragen na terugsturen”

“Geen instructies inbegrepen voor horlogeband”

“Niet geschikt voor doel en onbruikbaar”

👍 1   👎 4

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Smet - 5 maanden geleden

  • Moeilijk vast te maken bandje zonder instructies
  • Online handleiding te basic en niet duidelijk
  • Geld terugvragen na terugsturen

Peter Harris - 16 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Te ingewikkeld!
  • Geen instructies inbegrepen voor horlogeband
  • Online handleiding te basic
  • Niet geschikt voor doel en onbruikbaar