Go To Meeting

47 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4.2 voor Go To Meeting komt uit 47 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Go To Meeting gevonden hebben:

ErvaringenSite (20)
TrustPilot (27)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Go To Meeting heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Klanten klagen over rommelige situaties die niet goed worden aangepakt, waardoor ze ontevreden zijn over de service van het bedrijf. Dit resulteert in een lage klanttevredenheid (27%). Aan de andere kant krijgen klanten wel de mogelijkheid om producten retour te sturen en krijgen ze hun geld terug, wat zorgt voor een redelijke retourbeleidsscore (62%).

“Rommelige situatie, niet aangepakt”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Nina Devos - 4 maanden geleden

  • Slechte betaal- en accountbeheer, onduidelijkheid en communicatie, verwarrende productnamen
  • Moeilijk om betalingsagent te vinden
  • Rommelige situatie, niet aangepakt