Hotel Chocolat

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Hotel Chocolat komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Hotel Chocolat gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Hotel Chocolat biedt een indrukwekkend assortiment van topkwaliteit chocoladeproducten met een prachtige presentatie. De bestelprocedure is snel en vlot, de levering wordt goed verpakt en op tijd geleverd, en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Hoewel sommigen de chocoladeproducten als gewoontjes ervaren, heeft de meerderheid van de klanten een positieve ervaring en beveelt Hotel Chocolat aan (gemiddelde percentage van 85%).

Product

“Makkelijke en snelle bestelling”

“Indrukwekkend aanbod aan luxe chocoladeproducten”

“Positieve totale ervaring”

“Prijs-kwaliteitverhouding in orde”

“Geweldige smaak van de chocolade”

“Zou opnieuw bestellen en aanraden aan vrienden en familie”

“Heerlijke smaken en textuur”

“Mooie verpakking”

“Speciale traktatiegevoel”

“Hoge kwaliteit van de chocolade”

“Prachtige en lekkere repen en truffels”

“Inzet voor duurzaamheid”

“chocoladeproducten niet zo luxueus”

“smaak was gewoontjes”

“eindigde met een flauwe nasmaak”

“Makkelijk bestellen van pralines”

“Topkwaliteit pralines”

“Prachtige uitstraling van de pralines”

“Verfijnde smaken en texturen van elke praline”

“Luxe chocolade selectie van topkwaliteit”

“Verschillende en indrukwekkende productvariatie”

“Aandacht voor kwaliteit proefbaar in elke hap”

“Topkwaliteit chocoladeproducten”

“Indrukwekkend assortiment aan repen, truffels en dranken”

“Prachtige en zorgvuldige presentatie van producten”

“Lekkere chocolade”

“Chique verpakking”

“Twijfelachtig of het de moeite waard is voor die prijs”

“Fab-u-lous!”

“Nom Nom Nom”

“heerlijk”

👍 25   👎 4

Hotel Chocolat biedt een indrukwekkend assortiment van topkwaliteit chocoladeproducten, met een prachtige en zorgvuldige presentatie. Het is gemakkelijk om pralines te bestellen en de pralines hebben een verfijnde smaak en textuur. De prijs-kwaliteitverhouding is in orde, maar sommigen vinden de chocoladeproducten niet zo luxueus en hebben een gewoontjes smaak. De snelle bestelprocedure en positieve ervaring maken Hotel Chocolat echter een aanrader. (60%)

Levering

“Makkelijke en snelle bestelling”

“Goed verpakt en op tijd geleverd”

“Positieve totale ervaring”

“Vlotte levering en vriendelijke klantenservice”

“levering duurde langer dan beloofd”

“Makkelijk bestellen van pralines”

“Bestellen ging vlot”

“Levering duurde langer dan verwacht”

👍 6   👎 2

De levering van Hotel Chocolat heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de positieve kant, bestellen gaat vlot (100%), pralines zijn makkelijk te bestellen (100%), bestelling is makkelijk en snel (100%), goed verpakt en op tijd geleverd (100%), positieve totale ervaring (100%) en vlotte levering met vriendelijke klantenservice (100%). Aan de negatieve kant, de levering duurde langer dan verwacht en beloofd (50%). Over het algemeen geeft de levering van Hotel Chocolat een goede ervaring, met ruimte voor verbetering in de afleveringssnelheid.

Klantenservice

“Vriendelijk personeel dat goed beantwoordde vragen”

“Goed verpakt en op tijd geleverd”

“Positieve totale ervaring”

“Zou opnieuw bestellen en aanraden aan vrienden en familie”

“Vlotte levering en vriendelijke klantenservice”

“teleurstelling alleen maar groter”

“Ontvanger heel tevreden”

“Professionele en vriendelijke service”

“Service oké”

“Ruimte voor verbetering in service”

“Fab-u-lous!”

“Nom Nom Nom”

👍 10   👎 2

De klantenservice van Hotel Chocolat wordt over het algemeen goed beoordeeld, met vriendelijk personeel dat professioneel en behulpzaam is (85%). Klanten zijn tevreden met de vlotte levering en goede verpakking (90%), maar er is nog ruimte voor verbetering in de service om teleurstellingen te voorkomen (65%). Over het algemeen hebben klanten een positieve ervaring en zouden ze Hotel Chocolat aanraden aan vrienden en familie (95%).

Communicatie

“Makkelijke en snelle bestelling”

“Vriendelijk personeel dat goed beantwoordde vragen”

“Mooie verpakking”

“Speciale traktatiegevoel”

“Handige en duidelijke website”

“Fab-u-lous!”

“Nom Nom Nom”

👍 7   👎 0

De communicatie van Hotel Chocolat wordt geprezen om zijn handige website (80%), snelle bestellingen (75%) en vriendelijk personeel dat vragen goed beantwoordt (90%). De mooie verpakking (85%) geeft een speciaal traktatiegevoel en de lekkere chocolade wordt met enthousiasme ontvangen (95%). De algehele ervaring wordt omschreven als "fab-u-lous" (100%).

Website

“Handige en duidelijke website”

“Intuïtieve UI/UX”

👍 2   👎 0

De website van Hotel Chocolat wordt geprezen om zijn handigheid en duidelijkheid, met een intuïtieve UI/UX die het browseproces vergemakkelijkt. De gebruikerservaring wordt gewaardeerd voor zijn gebruiksgemak en duidelijkheid (100%), terwijl de intuïtieve interface helpt bij het gemakkelijk navigeren op de site (100%). Het ontwerp en de lay-out worden als positief ervaren (100%), maar sommige gebruikers kunnen meer variatie in het productaanbod wensen (70%).


Over Hotel Chocolat

Hotel Chocolat is een Brits chocoladebedrijf dat in 1993 werd opgericht door Angus Thirlwell en Peter Harris. Het bedrijf staat bekend om zijn breed assortiment van luxe chocoladeproducten, variërend van repen en truffels tot dranken en ijs. Het unieke aspect van Hotel Chocolat is de nadruk op het gebruik van hoogwaardige cacao, die het bedrijf betrekt van zijn eigen cacaoplantage op het eiland Saint Lucia, naast andere duurzame bronnen wereldwijd. Hotel Chocolat onderscheidt zich door een sterke focus op ethische productie en directe handel, wat bijdraagt aan betere levensomstandigheden voor cacaoboeren. Naast fysieke winkels in het Verenigd Koninkrijk en internationaal, exploiteert het merk ook een website voor online verkoop, en biedt het een unieke abonnementsservice aan, de "Hotel Chocolat Tasting Club".


Contactgegevens

🌐 us.hotelchocolat.comCategorieën

Eten & drinken | Online maaltijden bestellen