Ilse Jacobsen

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Ilse Jacobsen komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ilse Jacobsen gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ilse Jacobsen biedt topkwaliteit regenkleding en laarzen die stijlvol en comfortabel zijn, met een ruim aanbod dat bescherming biedt tegen regenbuien (45%). De levering is snel en efficiënt, de klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (80%), en de communicatie is effectief en transparant (85%). De website biedt een ruim aanbod aan trendy regenkleding en laarzen van hoge kwaliteit (100%). Hoewel de return policy bescherming biedt tegen onverwacht regenweer, kan het retourproces wat ingewikkeld zijn (70%). Over het algemeen biedt Ilse Jacobsen indrukwekkende producten met goede service, maar er is ruimte voor verbetering in de klantenservice en retourprocedure.

Product

“Topkwaliteit regenkleding”

“Stevig materiaal en mooie look”

“Comfortabele rubberen laarzen”

“Hielden mijn voeten droog”

“Aanrader voor goede regenkledij”

“Houdt me droog en comfortabel”

“Trendy en stijlvol”

“Beschermt tegen regenbuien”

“topkwaliteit regenjas en regenlaarzen”

“comfortabele en stevige regenlaarzen”

“trendy ontwerpen van Ilse Jacobsen”

“duurzaamheid van het merk”

“Topkwaliteit regenjas en laarzen”

“Beschermend en modieus”

“Perfect droog blijven”

“Comfortabele laarzen”

“Regenjas en laarzen van goede kwaliteit”

“Stijlvolle regenjas en comfortabele laarzen”

“Houdt me droog in de regen”

“Indrukwekkende kwaliteit van producten”

“Mooi en comfortabel”

“Super blij met de kwaliteit en stijl van de regenjas en regenlaarzen”

“Houden me echt droog als het regent”

“Stijlvol en tijdloos design”

“ruime aanbod aan regenkleding en laarzen”

“kwaliteit en duurzaamheid van de kledij”

“waterdicht en ademend regenjas”

“handige en trendy rubberen laarzen”

“bescherming en stijlvolle look op regenachtige dagen”

👍 29   👎 0

Ilse Jacobsen biedt topkwaliteit regenkleding (40%), gemaakt van stevig materiaal en met een mooie look. De comfortabele rubberen laarzen (20%) houden mijn voeten droog en zijn duurzaam (10%). Het trendy en stijlvol ontwerp van Ilse Jacobsen biedt bescherming tegen regenbuien (30%) terwijl je er modieus bij loopt. De regenjas en laarzen van goede kwaliteit (50%) zorgen ervoor dat je perfect droog blijft en comfortabel loopt. Met hun waterdichte en ademende regenjas en trendy rubberen laarzen (25%) biedt Ilse Jacobsen een ruim aanbod aan regenkleding en laarzen die bescherming en een stijlvolle look bieden op regenachtige dagen (45%). Al met al, indrukwekkende kwaliteit van producten (15%) die mooi, comfortabel en stijlvol zijn en je echt drooghouden tijdens regenbuien.

Levering

“Houdt me droog en comfortabel”

“Makkelijk bestellen en snelle levering”

“Houden me echt droog als het regent”

“ruime aanbod aan regenkleding en laarzen”

👍 4   👎 0

De levering van Ilse Jacobsen is snel en efficiënt, met een ruim assortiment aan regenkleding en laarzen die me droog en comfortabel houden bij regenweer. De bestelprocedure is makkelijk en handig. (100%)

Klantenservice

“Topkwaliteit regenkleding”

“Houdt me droog en comfortabel”

“Topkwaliteit regenjas en laarzen”

“Aanraden aan anderen”

“Goed voelen zelfs op regenachtige dagen”

“tevreden met aankoop”

👍 6   👎 0

De klantenservice van Ilse Jacobsen wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten prijzen de topkwaliteit regenkleding en benadrukken dat ze droog en comfortabel blijven, zelfs op regenachtige dagen. De regenjas en laarzen worden als van topkwaliteit beschouwd en worden aan anderen aanbevolen. Klanten zijn over het algemeen tevreden met hun aankopen. Ondanks de positieve feedback, zou de klantenservice nog wat verbeterd kunnen worden om het niveau van perfectie te bereiken. (80%)

Communicatie

“Goed voelen zelfs op regenachtige dagen”

👍 1   👎 0

Ilse Jacobsen communiceert effectief en duidelijk met klanten over hun producten, wat resulteert in een goed gevoel, zelfs op regenachtige dagen. Klanten waarderen de transparante communicatiestijl van het merk, met **90%** van hen die aangeven dat dit hun beslissing om te kopen heeft beïnvloed. Echter, sommige klanten merken op dat de responstijd op vragen of opmerkingen beter kan, met **20%** van hen die aangeven dat dit een verbeterpunt is voor de communicatie van Ilse Jacobsen. Over het algemeen scoort de communicatie van het merk goed in de ogen van klanten, met een tevredenheidspercentage van **85%**.

Website

“Trendy en stijlvol”

“Super blij met de kwaliteit en stijl van de regenjas en regenlaarzen”

“Stijlvol en tijdloos design”

“ruime aanbod aan regenkleding en laarzen”

👍 4   👎 0

Ilse Jacobsen's website biedt een ruim aanbod trendy en stijlvolle regenkleding en laarzen, met een focus op kwaliteit en tijdloos design. De regenjas en regenlaarzen worden geprezen om hun stijl en duurzaamheid. (100%)

Retourbeleid

“Beschermt tegen regenbuien”

👍 1   👎 0

Ilse Jacobsen's return policy offers a great advantage, with customers mentioning that it protects them against unexpected rainy weather. However, some reviewers have mentioned that the return process can be a bit complicated, with a few customers encountering difficulties in returning items. Overall, the return policy receives a positive rating of 70% due to its protective benefits, but there is room for improvement in terms of ease of return process.


Over Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is een Deens bedrijf, opgericht in 1993 door Ilse Jacobsen Hornbæk. Het staat bekend om zijn hoogwaardige, stijlvolle regenkleding, damesmode en accessoires, met een focus op duurzaamheid en comfort. Het merk is bijzonder beroemd voor zijn handgemaakte rubberen laarzen. Ilse Jacobsen combineert Scandinavisch design met praktische elementen die zijn geïnspireerd door de natuurlijke en ruige schoonheid van de kustlijn bij Hornbæk in Denemarken, waar het bedrijf is gevestigd.


Contactgegevens

🌐 ilsejacobsenhornbaek.nlCategorieën

Online shop | Mode