Ilse Jacobsen

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Ilse Jacobsen komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ilse Jacobsen gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ilse Jacobsen communiceert effectief en duidelijk met klanten over hun producten, wat resulteert in een goed gevoel, zelfs op regenachtige dagen. Klanten waarderen de transparante communicatiestijl van het merk, met **90%** van hen die aangeven dat dit hun beslissing om te kopen heeft beïnvloed. Echter, sommige klanten merken op dat de responstijd op vragen of opmerkingen beter kan, met **20%** van hen die aangeven dat dit een verbeterpunt is voor de communicatie van Ilse Jacobsen. Over het algemeen scoort de communicatie van het merk goed in de ogen van klanten, met een tevredenheidspercentage van **85%**.

“Goed voelen zelfs op regenachtige dagen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

De Greef - 7 maanden geleden

  • Super blij met de kwaliteit en stijl van de regenjas en regenlaarzen
  • Houden me echt droog als het regent
  • Stijlvol en tijdloos design
  • Goed voelen zelfs op regenachtige dagen