ErvaringenSite

  Ervaringen Bergfreunde.nl

  Als er een bepaald moment is waarop je volledig zeker moet zijn dat je kwalitatief gereedschap en stevige kledij hebt, is het toch wel als je de bergen in trekt! In een dergelijke omgeving moet je op je uitrusting kunnen betrouwen. En die uitrusting is ook erg uitgebreid, denk aan allerlei kleding, schoenen, klimgerei, enzovoort. De meeste mensen die hier wel zin in hebben weten niet meteen waar te beginnen. Je bent immers best met een winkel die alles wat je nodig kan hebben aanbiedt. Bij Bergfreunde.nl heb je een webshop waar je allerlei klimgerief kan aankopen. Maar hoe weet je nu volledig zeker dat je hier kwaliteit kan vinden? Als je alle reviews van klanten van Bergfreunde leest op ErvaringenSite, weet je toch zeker al goed wat anderen ervan denken, en dan kan jij hier jouw beslissing op baseren. De beste manier om zeker te zijn dat je goed gerief aankoopt, is immers door de ervaringen van andere mensen te bekijken!

  Over Bergfreunde.nl
  Bergfreunde.nl is een van oorsprong Duits bedrijf dat allerlei klimuitrusting aanbiedt. Bergfreunde.de is opgericht in 2006 door Martin en Swantje in Zuid-Duitsland. Doorheen de jaren hebben ze hun bedrijf doorheen Europa laten groeien en ze hebben momenteel een team van 320 werknemers. Het bedrijf opereert nog steeds vanuit Duitsland, waar er een magazijn van 10.000 vierkante meter is met allerlei producten. Van hieruit worden de producten verstuurd doorheen Europa. Bergfreunde is een 100% klimaatneutrale online retailer met een certificaat van ClimatePartner. Je kan hen bereiken via Facebook, Instagram, Twitter, e-mail, fax en per telefoon.

  Producten en diensten van Bergfreunde.nl
  Op de website van Bergfreunde.nl kan je een webshop vinden waar je een uitgebreid aanbod aan allerlei klimgerief kan vinden. Hierbij moet je denken aan kleding (jassen, ondergoed, bodywarmers, donsjassen, ski jassen, handschoenen, enzovoort), verschillende soorten schoenen (wandelschoenen, fietsschoenen, klimschoenen, boulder schoenen,...), basis uitrusting (zoals een rugzak, wandelstokken, slaapzakken, tenten, GPS-apparaten, messen,...) en puur klimgerief (borstgordels, klimgrepen, dubbeltouwen,...). Hiernaast kan je bij Bergfreunde ook materiaal voor je fiets vinden, en allerlei algemeen wintergerief. Wat betreft merken heeft Bergfreunde er een aantal in het aanbod, zoals The North Face, Edelrid, Icebreaker, adidas, Patagonia en Jack Wolfskin. Er is ook een outlet afdeling op de website. Je kan betalen met VISA, MasterCard, Bancontact, iDeal, PayPayl, of overschrijving. Je bestelling is gratis vanaf €50 en je krijgt 100 dagen bedenktijd. Het is mogelijk om de producten retour te sturen. Als je iemand een cadeau wil doen maar niet goed weet wat, kan je bij Bergfreunde een waardebon aanschaffen.

  Klachten, complimenten en tips voor Bergfreunde.nl
  De bergen intrekken is niet iets dat je zomaar eens doet, je moet je goed voorbereiden. Op ErvaringenSite komen mensen lezen omdat ze interesse hebben in de beoordelingen van klanten. Heb jij al eens iets gekocht bij Bergfreunde.nl? Vertel er dan alles over! Het is uiteraard ook leuk om je mening met de wereld te delen, en te weten dat deze geapprecieerd wordt. Of dat nu een positieve ervaring was of niet, wij horen er graag alles over. Zo kan je andere mensen enorm veel helpen!

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Bergfreunde.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bergfreunde.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bergfreunde.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bergfreunde.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bergfreunde.nl actief?

  Bergfreunde.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bergfreunde.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.