ErvaringenSite

  Ervaringen Keller Sports

  Gaan sporten

  is een leuke hobby, en menige Nederlander en Belg gaat meerdere keren per week sporten. Of het nu om tennis, hardlopen, of gewoon fitnessen of fietsen gaat, voor elk wat wils. Maar natuurlijk heb je voor de meeste sporten geschikt materiaal nodig, zoals kleding en schoenen. Bij Keller Sports kun je deze zaken online aanschaffen. Als je vaak sport, wil je zeker weten dat je een goede prijs betaalt voor een gedegen kwaliteitsartikel. Je bent dus best dat je eerst eens op ErvaringenSite kijkt naar de beoordelingen van klanten van Keller Sports. Wat hebben andere mensen zoal te zeggen over dit bedrijf, zijn ze over het algemeen tevreden? Als je de ervaringen van klanten leest, kun je al beter een goede mening vormen over Keller Sports.

  Over Keller Sports
  Keller Sports is een Duits bedrijf met hoofdzetel in München. Het werd opgericht in 2005 en levert producten doorheen 11 landen, waaronder België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, enzovoort. Je kunt Keller Sports volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en video’s van hen bekijken op YouTube.

  Producten en diensten van Keller Sports
  Bij Keller Sports kun je een online webshop vinden waar je terecht kunt voor allerlei sportgerief, vooral dan kleding en schoenen. Wat betreft verschillende sporten zitten de volgende activiteiten prominent in het gamma: Hardlopen (ook accessoires), Outdoor (jassen, broeken, rugzakken), Tennis (rackets, tassen, ballen en snaren), Fietsen (helmen, brillen, rugzak en beschermstukken), Training (allerlei trainingsgerief), Athleisure (Styles en Sneaker) en Wintersport (Ski-jassen, broeken, helmen, brillen, stokken, beschermstukken, enzovoort). Het is ook mogelijk om cadeaubonnen op de website aan te kopen.

  Keller Sports verkoopt producten van een heleboel merken, zoals Puma, Reebok, Nike, FILA, Dynafit en Oakley. Je kunt ook een outlet-sectie vinden op de website, waar je allerlei zaken in afslag kan kopen. De prijzen zijn inclusief BTW. Op de website van Keller Sports kun je betalen met VISA, MasterCard, American Express, iDeal, PayPal en achteraf betalen via Klarna. Zodra je bestelling een bepaalde orderwaarde bereikt is deze gratis binnen Nederland. Die zal dan worden verzonden met PostNL. De producten worden verzonden uit Duitsland, dus de levertijd is doorgaans 1 tot 2 werkdagen. Je kunt je bestelling altijd volgen via een volgnummer. Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief, waardoor je kortingsbonnen kan krijgen.

  Klachten, complimenten en tips voor Keller Sports
  Na ontvangst van je bestelling heb je dertig dagen de tijd om het te retourneren, als je er niet tevreden over bent. In dat geval kun je hier bij ErvaringenSite ook een review schrijven over Keller Sports. Wat was er precies mis met je bestelling, heb je klachten of opmerkingen over hoe het bedrijf werkt of de producten aflevert? Andere mensen die interesse hebben om ook iets bij Keller Sports te kopen zullen je erg dankbaar zijn om hen te waarschuwen! Maar als je daarentegen zeer tevreden bent, kun je dat natuurlijk ook laten weten. Een complimentje voor Keller Sports is net zo leuk! Wat jouw ervaringen met dit bedrijf ook waren, positief of negatief, schrijf een review en vertel er alles over.

  10 online stores to get AFFORDABLE trendy clothes | best places to shop online for trendy clothes

  Keller Sports
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Keller Sports

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Keller Sports een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Keller Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Keller Sports actief?

  Keller Sports is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keller Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.