Runnerinn

Alle reviews

Runnerinn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Runnerinn

Hardlopen is een vorm van atletiek en kan beoefend worden door jong en oud. Deze sport is gezond, eenvoudig en niet duur. Ben jij je bewust van je gezondheid en heb je interesse in hardlopen? Heb jij geen ruimte om persoonlijk langs te lopen bij ons om je hardloop artikelen aan te schaffen en wil je toch items kopen die kwalitatief zijn? Dan moet u bij Runnerin wezen! Runnerin is een online hardloop webshop alwaar u terecht bent voor de aanschaf van hardloop artikelen tegen goede prijzen. De ruime collectie bestaat uit de nieuwste hardloopschoenen in diverse kleuren, modellen, maten en designs die voldoen aan de voorkeuren van een ieder.

Over Runnerinn
Runnerin is een hardloop webshop waar de klant online inkopen kan doen en waar er advies wordt geboden voor het maken van een goede keuze van een paar hardloopschoenen passend aan jouw voeten, tegen marktprijzen. Hun motto "Wij willen graag dat jij bij ons winkelt vol zelfvertrouwen en zonder problemen". Bij Runnerin ben jij gegarandeerd van een snelle en betrouwbare bezorging alsook een retourbeleid. Met  positieve klantenadviezen, zijn ze gedreven in het bieden van de gewenste shop ervaring en klantenservice aan alle klanten.

Producten en diensten van Runnerinn
In onze webshop zijn er meer dan honderd modellen in de kleinste tot grootste maten hardloopschoenen van wereldbekende merken te verkrijgen zoals Nike, Adidas, Puma, New Balance, Asics en Mizuno. Hardlopen is pas compleet wanneer je naast een paar goede schoenen ook nog beschikt over speciale hardloopkledij. Daarom biedt Runnerin verschillende mogelijkheden om hardlopen comfortabeler en interessanter te maken door behalve goede hardloopschoenen ook hardloopkledij aan te bieden. Speciaal voor jouw wordt er ook een assortiment aangeboden in hardloopkleding, attributen en apparatuur, variërend van hardloop sokken tot hardloopshirts maar ook GPS, hartslag meters en voeding voor klein tot groot.

Klachten, tips en complimenten over Runnerinn
Ben jij geïnspireerd geraakt om online te winkelen? Lees dan beslist de reviews van anderen op ErvaringenSite en neem op basis daarvan een koopbeslissing. Runnerin staat open voor tips ter verbetering van de dienstverlening. Voel je daarom vrij om zowel positieve als negatieve feedback te delen. Ben jij tevreden of juist ontevreden over de dienstverlening van Runnerin? Schroom dan niet om dit te rechtstreeks te laten weten aan Runnerin. Contact maken met Runnerin kan via chat, whatsapp of een telefoongesprek. Bezoek de website en kies de makkelijkste optie om in contact te komen met Runnerin, zodat de klacht over hun dienstverlening efficiënt opgelost kan worden.

Deel jouw ervaring over Runnerinn
Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van anderen met dit bedrijf? Lees daarom de reviews van meerdere mensen op ErvaringenSite. Welke ervaring heb jij met Runnerin? Voor aankomende klanten is het een idee om een beeld te hebben van het aanbod van Runnerin. Daarom is het aanbevolen om jouw ervaringen te delen op de ErvaringenSite en laat potentiële klanten weten wat zij mogen verwachten van Runnerin alvorens de webwinkel te bezoeken.