ErvaringenSite

  Ervaringen Hardloopshop.nl

  Een fit leven

  is een gezond leven. En er zijn zoveel manieren om fit te worden! Je kunt bijvoorbeeld naar de gym gaan, maar natuurlijk vergt dat veel tijd en inspanning. Wat veel mensen doen is gewoon gaan hardlopen. Dat isgoed voor de conditie, vetverbranding en kan gewoon erg leuk zijn. Heb jij ook loopkriebels? Dan weet je ongetwijfeld dat je hiervoor toch wat gereedschap nodig hebt, niet in het minst schoenen! Bij Hardloopshop.nl kun je al deze zaken online aanschaffen en bij je thuis laten bezorgen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je eerst eens alle reviews van klanten van dit bedrijf hebt gelezen, hier op ErvaringenSite. Dan weet je goed wat de algemene mening is over Hardloopshop.nl!

  Over Hardloopshop.nl
  Hardloopshop.nl is een Nederlandse webshop dat roots heeft in 2002, toen Mark en Robert Jan een handbalwebshop oprichtten. Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid naar andere sporten, met vestigingen in drie landen en een vijftigtal medewerkers. Hardloopshop.nl is bereikbaar 7 dagen per week via telefoon, op Facebook, via WhatsApp of per e-mail. Je kunt hen ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Het bedrijf valt onder “Sportshop” en is een zusterbedrijf van Handbalshop, Korfbalshop en Volleybalshop.

  Producten en diensten van Hardloopshop.nl
  Via de webshop van Hardloopshop.nl kun je allerlei producten kopen die te maken hebben met hardlopen, zoals hardloopschoenen, hardloopkleding, onderkleding, hardloopsokken en accessoires (zonnebrillen, zweetbanden, drinkriemen, sportvoeding, elektronica, mondkapjes, enzovoort). Al deze producten zijn beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen, in allerei maten, afwerkingen en uitvoeringen. Wat betreft merken kun je onder andere adidas, ASICS, New Balance, Nike, Puma en Under Armour aanschaffen. Indien je een heleboel producten aankoopt en je voor een bepaald bedrag bestelt, dan zal je verzending gratis zijn. Dit is niet geldig bij een afleveradres buiten Nederland, België of Duitsland. Hardloopshop.nl heeft de meeste producten uit hun aanbod op voorraad, dus als je op een werkdag vóór 22 uur iets bestelt heb je dat de volgende dag normaal gezien in huis, mits het een levering in Nederland betreft.

  Hardloopshop.nl heeft een nieuwsbrief op hun website waarvoor je je kunt inschrijven en allerlei trends, aanbiedingen en informatie over de nieuwste collecties kan ontvangen. Je kunt voor de producten van Hardloopshop.nl betalen via iDeal, met PayPal, MasterCard, Visa en je kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Bij dat laatste worden wel extra kosten aangerekend. Je kunt ook betalen met een cadeaubon, of er eentje aankopen en aan iemand schenken.

  Klachten, complimenten en tips voor Hardloopshop.nl
  Indien je niet tevreden zou zijn over je bestelling, kun je die gratis retourneren. Je krijgt hiervoor 14 dagen bedenktijd. Waarom ben je precies niet tevreden? Dat is immers zeer interessant om te weten voor andere mensen die eraan denken om een aankoop te doen bij Hardloopshop.nl. Schrijf dus een review en vertel over jouw klacht! Maar ook als je een nieuw record hebt gezet, of gewoon erg te spreken bent over je aankoop en de vlotte dienst van Hardloopshop.nl is het leuk om dat te laten weten. Zijn je ervaringen met deze winkel positief of negatief? Geef er in elk geval een beoordeling aan, hier op ErvaringenSite.

  🌸 Studio Vlog #01 : Opening my Online Shop - Sakuramilk.studio || Indonesia 🌸

  Hardloopshop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hardloopshop.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hardloopshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hardloopshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hardloopshop.nl actief?

  Hardloopshop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hardloopshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.