ErvaringenSite

  Ervaringen Daka

  Daka, of volluit Daka Sport, is op één april 1965 onder leiding van Peter Dankaart en Anke Dankaart opgericht in een kelder aan de Bergweg te Rotterdam, in Nederland. Begin 2008 is dit filiaal verhuis naar de Abraham van Stolkweg. Inmiddels is Daka uitgegroeid tot een sport & lifestyle keten. Het bedrijf heeft zeventien filialen verspreid over heel Nederland en een online webshop in België. Het aanbod van Daka bestaat uit sport- en lifestyle artikelen. Bent u een wintersportliefhebber? De ski- en snowboardafdeling wordt gezien als een van de grootste in de Benelux. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Daka lezen. Ook kunt u uw eigen ervaring met Daka achterlaten door middel van een review en op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Daka

  Daka werd dus in 1965 opgericht door Peter en Anke Dankaart. Helaas is Peter inmiddels overleden en wordt het bedrijf nu geleid door hun zoon Jan-Peter en dochters Esther en Patricia. Twee jaar geleden sloot Daka zich aan bij het bekende merk Intersport om gebruik te maken van de "internationale kracht" van de retailer. Intersport heeft gemiddeld zo'n 10,2 miljard euro aan omzet per jaar en zo'n vijf duizend winkels in meer dan veertig landen. inmiddels heeft Daka besloten deze samenwerking stop te zetten omdat er "geen win-win" gerealiseerd kon worden aldus Peter Dankaart. Daka staat nu dus weer op zichzelf als bedrijf.

  cheap online stores for your aesthetic 2020 (indie,alt,soft girl & more...)

  Producten en Diensten van Daka

  Daka heeft een breed assortiment aan sport en lifestyle producten. Maar wat bieden ze dan nou precies aan en voor wie? Zoals eerder genoemd heeft Daka een van de grootste ski- en snowboardafdelingen van de Benelux, ook in hun online webshop. Zo biedt het bedrijf ski's en snowboards aan maar ook ski en snowboard kleding. Naast kleding en accessoires zoals mutsen, zonnebrillen of handschoenen kunt u ook bij Daka terecht als u uw ski's of snowboard wil laten waxen of slijpen in een van de filialen.

  Naast ski- en snowboardspullen kunt u ook bij Daka terecht voor andere sportkleding en asseccoires. Daka biedt een ruim assortiment aan voor onder andere: fitness, fietsen, skaten, voetbal, tennis en hockey. De kleding en asseccoires zijn voor dames, heren en kinderen beschikbaar. Ook biedt Daka een ruim assortiment van bekende sport merken aan zoals Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Napapijri en The North Face. U kunt ook voor advies bij Daka terecht, bijvoorbeeld als u advies nodig heeft over ski schoenen op maat of het waxen van uw snowboard. U kunt ook telefonisch advies vragen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Daka

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw aanbevelingen, klachten en tips over Daka door middel van een review op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Daka vinden. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Daka of laat uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achter door middel van een review.

  Daka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Daka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Daka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Daka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Daka actief?

  Daka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Daka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.