ErvaringenSite

  Ervaringen Trekkinn

  Bent u op zoek naar een betrouwbare online winkel waar u alles kunt vinden voor trektochten en wandelen? Of bent u benieuwd wat anderen te zeggen hebben over de kwaliteit van de artikelen? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de online winkels die beschikbaar zijn in de Benelux, verder kunt u de reviews lezen die zijn geplaatst door onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over Trekkinn, een online winkel waar u alles kunt vinden voor trektochten en wandelen. Als u binnenkort een trektocht gaat maken en u bent nog op zoek naar het juiste materiaal hiervoor. Lees dan snel verder om uit te vinden of Trekkinn de online winkel voor u is.

  Over Trekkinn
  Trekkinn is een speciaalzaak waar u alles kunt vinden voor trektochten en wandelen. Ze zijn geen onafhankelijke winkel, maar een branche van het conglomeraat Tradeinn.

  Tradeinn
  Oorspronkelijk was Tradeinn opgericht in 1998 onder de domeinnaam scubastore.com door de Spaanse Dídac Lee. Hij was op 21-jarige leeftijd gestopt met zijn studie computertechniek om zijn eigen bedrijf op te starten. Tradeinn werd de eerste online winkel die gespecialiseerd was in diverse soorten sportuitrusting en werd vervolgens al snel de Europese marktleider in deze sector. Tegenwoordig, is Tradeinn nog steeds
  één van de grootste e-commercebedrijven ter wereld. In totaal hebben ze 17 verschillende online winkels, haar totale assortiment bestaat uit meer dan 1 miljoen producten van meer dan 1500 bekende merken. Elke dag worden er ongeveer 18.000 bestelling bezorgd, bovendien verzendt Tradeinn naar meer dan 200 landen wereldwijd. De websites zijn beschikbaar in 18 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Trekkinn
  Als u een trektocht heeft gepland, dan kunt u bij Trekkinn terecht voor alle materiaal die u hierbij nodig zou kunnen hebben. Aangezien Trekkinn deel uitmaakt van het conglomeraat Tradeinn, hebben ze een enorm assortiment aan artikelen. Op de website Trekkinn kunt u kiezen uit 17 verschillende categorieën die uiteenlopen van klimuitrusting tot voeding.

  Levering
  Alhoewel Trekkinn een enorm assortiment heeft, moet u ervan bewust zijn dat het internationaal bedrijf is wat leidt tot extra verzenkosten en langere levertijden. Over het algemeen als een product beschikbaar is, wordt het binnen enkele werkdagen bij uw adres bezorgd. De bezorgkosten worden bepaald op basis van gewicht en volume van het product.

  CoINNs sparen
  Bij alle winkels van Tradeinn kunt u zogenaamde CoINNs verzamelen door aankopen te doen of een review achter te laten. Deze CoINNs kunt u vervolgens inwisselen voor extra korting. De CoINNs die u heeft verzameld, kunnen gebruikt worden bij alle Tradeinn winkels.

  Uw mening over Trekkinn
  Heeft u recent een aankoop gedaan op Trekkinn.nl? Of heeft u weleens uw CoINNs ingewisseld voor korting? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen met onze andere bezoekers. Bij de ErvaringenSite willen we iedereen op onze website informeren, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Hierbij is uw aanvulling van cruciaal belang, met uw review kunt u onze toekomstige kijkers informeren wat ze kunnen verwachten bij deze winkel van Tradeinn.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Trekkinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trekkinn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trekkinn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Trekkinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trekkinn actief?

  Trekkinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trekkinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.