ErvaringenSite

  Ervaringen Sneakers Stores

  Sneakers zijn echt dé trend die je overal op straat terug kunt vinden in allerlei modellen, kleuren en prints. Voor iedereen is wel een passende sneaker te vinden, of deze nu gedragen moet worden bij nette kleding of bij een sportieve outfit. Eén van de grote aanbieders van sneakers in België is Sneakers Stores. Naast een aantal winkels hebben zij ook een uitgebreide webshop. Meer over dit bedrijf lees je hier bij ErvaringenSite.

  Over Sneakers Stores

  Sneakers Stores is de webshop die in 2012 is opgezet door de landelijke schoenenketen genaamd SNEAKERS Stores BV. Deze is opgericht in 1997 en heeft op dit moment 46 vestigingen verdeeld over heel België. De locatie van deze winkels kun je vinden onder het kopje ‘Stores’ op de homepage. In de webshop kun je sneakers vinden van bekende merken als: Vans, Converse, PUMA, New Balance en nog veel meer. Je kunt er sneakers voor iedereen vinden, van maat 19 t/m 47. Naast de webshop zijn zij ook actief op Facebook, Twitter en Instagram. Op Facebook bijvoorbeeld posten zij regelmatig updates over de collectie, kortingsacties en acties waarbij je gratis sneakers kunt winnen. Hierbij wordt rekening gehouden met iedere doelgroep.


  Puma commercial met BTS

  Diensten


  De sneaker van jouw voorkeur en maat kun je vinden in de verschillende categorieën:

  • New
  • Women
  • Men
  • Kids
  • Sale
  • Merken

  In de verschillende categorieën kun je hoge-, lage- en fashionsneakers vinden, slippers, boots en ook sokken en accessoires. Daarnaast kun je in de webshop spulletjes vinden om je sneakers goed mee te onderhouden, en accessoires zoals inlegzolen, veters en ook rugzakken en caps.

  Levering en betaling


  Voor de verzending van een bestelling bij Sneakers Stores betaal je € 4,95. Wanneer je voor meer dan € 59,95 besteed is de verzending hiervan gratis. Je kunt je bestelling binnen drie werkdagen thuis verwachten. Je kunt je bestelling betalen met Bancontact/MisterCash, Creditcard en PayPal.

  Klachten


  Als je een klacht over de service of producten van Sneakers Stores hebt, dan moet je deze zo snel en zo duidelijk mogelijk omschreven indienen. Je kunt dan binnen 14 dagen een antwoord hierop verwachten. Mocht het toch langer gaan duren, dan laten ze je dat precies weten door je een bericht te sturen waarin staat wanneer je een uitgebreider antwoord kunt verwachten. Lukt het niet om de klacht in onderling overleg op te lossen, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Sneakers Stores vergoedt geen klachten met betrekking tot ritsen of knopen.

  Laat hier horen wat jouw mening over Sneakers Stores is!


  Heb jij al eens een paar sneakers of iets anders aangeschaft in deze online shop? Wat vond je van de prijzen van de producten, de levertijd en de geleverde kwaliteit? Vertel er hier over zodat anderen een goede indruk kunnen krijgen over wat ze van deze aanbieder kunnen verwachten!

  Zijn de sneakers die je bij Sneakers Store kunt kopen goed geprijsd? Is het assortiment volgens de mening van klanten uitgebreid genoeg voor iedereen?

  Sneakers Stores
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sneakers Stores

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sneakers Stores een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sneakers Stores. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sneakers Stores actief?

  Sneakers Stores is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sneakers Stores gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.