ErvaringenSite

  Ervaringen Sneakerbaas

  Bent u gek op sneakers en zoekt u een winkel waar u de uniekste sneakers kunt kopen? Of vraagt u zich wat het retourbeleid is van diverse online winkels? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de diensten die beschikbaar zijn in de Benelux. Verder kunt u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Deze pagina gaat over SneakerBAAS, een kledingwinkel waar u alles kunt vinden voor de laatste mode sneakers. Als u gek bent op sneakers en u bent nog niet bekend met SneakerBAAS. Dan raden we u aan om snel de ervaringen te lezen van onze andere bezoekers.

  Over SneakerBAAS
  Sinds 2007 is SneakerBAAS een kledingwinkel waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met de laatste mode sneakers. Haar fysieke winkel is te vinden in Utrecht. Daarnaast hebben ze ook een online winkel waar u het hele assortiment van SneakerBAAS kunt bestellen en laten bezorgen. SneakerBAAS heeft ook een eigen muziekprogramma, waar ze diverse Dj’s uitnodigen om op te treden in haar winkel in Utrecht. De video’s van deze optredens zijn allemaal te zien op sneakerbaas.nl.

  Diensten van SneakerBAAS
  SneakerBAAS is een kledingwinkel waar u alles kunt vinden voor de laatste mode sneakers. In haar assortiment kunt u kiezen uit meer dan 900 verschillende soorten sneakers. Naast sneakers, heeft SneakerBAAS ook een klein assortiment aan diverse soorten kleding zoals T-shirts, broeken, sokken en petten. Bij SneakerBAAS kunt u terecht voor niet alleen de bekende merken zoals Nike, Adidas, Puma, maar ook de unieke merken zoals Karhu, Saucony, KangaROOS en BAPE (het legendarische Japanse kledingmerk). SneakerBAAS heeft een online winkel en een fysieke winkel in Utrecht. In haar fysieke winkel kunt u sneakers kopen en retourneren, verder kunt u bestellingen plaatsen die niet beschikbaar zijn in de winkel en uw online bestellingen gratis ophalen. Als u niet zeker bent waar u naar op zoekt, kunt u altijd advies vragen aan een medewerker in de winkel.

  BAAS-punten
  Bij uw aankopen via de online winkel kunt u BAAS-punten verdienen, deze punten kunt u vervolgens inwisselen voor kortingscodes voor uw volgende aankoop op sneakerbaas.nl. Om in aanmerking te komen voor BAAS-punten, moet u eerst een account aanmaken op sneakebaas.nl. Hiernaast kunt u ook BAAS-punten verdienen op uw verjaardag of door SneakerBAAS te volgen op sociale media. Op sneakerbaas.nl kunt u alle verschillende manieren vinden om meer punten te verdienen.

  Uw mening over SneakerBAAS
  Heeft u recent sneakers gekocht op sneakerbaas.nl? Of spaart u BAAS-punten en heeft u uw punten weleens ingewisseld voor een kortingscode? Dan willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen op onze website te informeren, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst voor d eerste keer. Hiervoor hebben we uw hulp bij nodig, met uw review over SneakerBAAS kunt u onze andere bezoekers informeren wat ze kunnen verwachten bij deze winkel.

  How To Start Online Shop Business in Bangladesh A To Z Full Guide for Beginner 2019

  Sneakerbaas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sneakerbaas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sneakerbaas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sneakerbaas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sneakerbaas actief?

  Sneakerbaas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sneakerbaas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.