ErvaringenSite

  Ervaringen Mooiesneakers.nl

  Als je dingen op het internet wilt kopen is het altijd nog maar afwachten hoe de producten eruit zien wanneer ze bezorgd worden. Soms zien de producten er op de foto’s heel anders uit dan in het echt, en bij sommige websites is er zelfs sprake van ronduit bedrog! Daarom is het belangrijk dat er vergelijkingssites zijn, waar consumenten hun review over de webshop kunnen achterlaten. Help mee van ErvaringenSite de grootste en meest volledige review site van Nederland en België te maken. Laat hier uw review achter over het bedrijf mooiesneakers.nl zodat andere consumenten van uw ervaring met dit bedrijf kunnen leren. Graag horen wij van u of u tevreden bent over het door u bestelde product, de service en de leveringsvoorwaarden.

  Over Mooiesneakers.nl
  De webshop met de naam mooesneakers.nl bestaat al sinds 2015 en is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Door de kosten laag te houden weet het bedrijf sneakers en ander schoeisel tegen een scherpe prijs aan te bieden. Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht en staat als webshop ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 64555615. Het bedrijf heeft een klantenservice die op werkdagen en tijdens kantooruren via de telefoon en Whatsapp te bereiken zijn. Indien gewenst kan er ook via de email contact met een van de medewerkers gezocht worden. Nieuwe aanbiedingen worden via de Facebookpagina en op twitter aangekondigd.

  Producten en diensten van Mooiesneakers.nl
  Op de webshop van mooiesneakers.nl worden niet alleen sneakers aangeboden, maar in principe al het schoeisel van regenlaarzen, stevige hiking boots tot slippers en comfortabele pantoffels. Natuurlijk zijn er verschillende keuzemogelijkheden op de site; je kunt zoeken op maat, merk en soort schoen. Het assortiment bestaat uit kinderschoenen, damesschoenen en schoenen voor heren. Naast schoenen is er nog een klein assortiment aan tassen en rugzakken van topmerken en worden er polo’s van Lacoste in verschillende kleuren aangeboden. Alle producten zijn van A-merken zoals Vans, Cruijff, Nike, Timberland, Ugg, Adidas, New Balance, Puma en Converse. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en ook retournering is kosteloos. Er zijn verschillende handige betalingsmiddelen opgenomen zoals iDEAL en Paypal en Afterpay.

  Complimenten, Klachten en Tips over Mooiesneakers.nl
  Spullen kopen op het internet is niet zonder risico. Het komt helaas regelmatig voor dat bestelde producten niet voldoen aan de omschrijving en het beeld wat op de webshop wordt weergegeven. Maar hoe kom je anders aan je spullen? Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden iets meer research te doen over het bedrijf waar u iets wilt bestellen. Zeker wanneer het over dure producten gaat. Daarom worden sites als ErvaringenSite.nl tegenwoordig druk bezocht. Wij proberen zoveel mogelijk bedrijven in onze gids op te nemen. Heeft u ook een ervaring die u met ons wilt delen? Laat dan uw review achter! Het plaatsen van een review is gemakkelijk; vul uw email adres in en uw naam, en over welk product het gaat. Uiteraard worden al uw persoonlijke gegevens onder geen beding door ons verkocht of overgedragen aan derden.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Mooiesneakers.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mooiesneakers.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mooiesneakers.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mooiesneakers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mooiesneakers.nl actief?

  Mooiesneakers.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mooiesneakers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.