ErvaringenSite

  Ervaringen Kicksshop.nl

  Online shoppen is steeds populairder en normaler aan het worden. Deze trend bestaat al enkele jaren en heeft er onder meer voor gezorgd dat steeds meer winkels hun deuren sluiten en om verder te gaan als webshop. De corona pandemie heeft deze trend alleen nog maar versneld. Natuurlijk zijn er heel veel redenen om blij te zijn met deze ontwikkelingen; voor de winkelier betekent het minder vaste lasten, en voor de shopper betekent het meer gemak. Maar er zijn ook minder leuke gevolgen. Vroeger kon je een goed beeld van de winkel en het aanbod krijgen wanneer je fysiek door de winkel liep. Je kon het product aanraken, gemakkelijk met andere producten bij dezelfde winkelier vergelijken en direct passen of uitproberen. Nu is er alleen de website, met foto's en productomschrijvingen. En op de website zien de meeste shops er zeer professioneel uit. Maar hoe staat het met de kwaliteit, de service en de levering? Lees hier meer over online shops in Nederland en in Belgie. Wij geven u een korte introductie tot de verschillende bedrijven en vragen de consument hun persoonlijke reviews in onze gids achter te laten. Lees hier meer over het bedrijf Kicksshop,nl een online sneaker winkel. En lees vooral ook de ervaringen van anderen met deze shop. Of, laat zelf uw review achter!

  Over Kicksshop.nl
  Over de webshop met de naam Kicksshop.nl is vrij weinig achtergrond informatie op het internet te vinden. Op de website zelf kun je zien dat het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland, onder nummer 73303119, en er is een kantoorpand en opslagruimte op de Magazijnweg in Alphen aan de Rijn. Bestellen kan online, en er is een telefoonnummer en email adres wat men kan gebruiken bij vragen of klachten.

  Producten en diensten van Kicksshop.nl
  Kicksshop.nl is een online schoenenzaak. Het productaanbod bestaat dan ook voornamelijk uit schoenen. Ze hebben schoenen in alle maten voor heren, dames en kinderen. Het aanbod wordt op de website in handig te sorteren categorieën onderverdeeld. Bestellingen heeft u binnen 24 uur in huis en bij bestellingen van boven de 100 euro worden de gekochte producten gratis thuisbezorgd. Ze verkopen schoenen van de meest bekende merken, zoals Puma, Adidas, Dr Martens, Havaianas, Clarks, Converse en Nike Behalve laarzen, sneakers en slippers zijn ook enkele lifestyle producten in het assortiment opgenomen. Denk hierbij aan baseball petjes en rugzakken, en uiteraard kunt u hier ook spullen kopen om uw nieuwe schoenen te onderhouden.

  Complimenten, Klachten en Tips over Kicksstart.nl
  Het is moeilijk aan de hand van een foto te beoordelen of een product goed is ja of nee. Daarom zijn reviews van andere consumenten en een onafhankelijk platform zoals ervaringeSite.be een uitkomst en een echte steun. Heeft u ervaring met deze webshop? Heeft u hier wel eens schoenen of een ander product bij deze webshop gekocht? Laat ons weten wat u van dit bedrijf vind! Kicksshop.nl is bij velen nog onbekend en uw reviews kunnen anderen mensen helpen met de beslissing of ze hier iets willen kopen of niet. Lees hier de reviews van anderen die eerder al bestellingen bij Kicksshop.nl plaatsten, of laat zelf uw review achter!

  EASY LOGO FOR YOUR ONLINE SHOP USING PICSART | JEAN CACHO

  Kicksshop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kicksshop.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kicksshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kicksshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kicksshop.nl actief?

  Kicksshop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kicksshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.