ErvaringenSite

  Ervaringen size?

  Voor de een is een sportschoen gewoon een goed zittende, lichte veterschoen, maar tegenwoordig zijn er ook mensen die sportschoenen sparen! Sneakers zijn hot. Waar koop je nu de meest exclusieve sneakers? Hoe volg je de nieuwste trends op ge gebied van streetwear? Gelukkig zijn er heel veel webshops waar u producten kunt kijken en vergelijken. Maar de ene webshop is de andere niet, en speciaal voor producten die niet zo bekend zijn bij het grote publiek is het moeilijk de kwaliteit en service te beoordelen. Uw ervaring telt dan ook dubbel zo hard mee. Heeft u wel eens een bestelling geplaatst bij de webshop “size?” Uw review helpt andere consumenten die zich een beeld willen vormen over deze zaak en haar producten, voordat zij een bestelling plaatsen. Helpt u mee?

  Over size?
  Het bedrijf size? is in 2000 in Engeland ontstaan. Het nieuwe bedrijf sprong handig in op de nieuwste trend; de sneaker verzamelaar en exclusieve streetwear. Het idee was om speciaalzaak voor de echte sneaker liefhebber te lanceren, waarbij het winkelaanbod zou bestaan uit de meest exclusieve sneakers en andere producten die niet direct verkrijgbaar zijn in de normale sportzaak of standaard schoenenwinkels. Inmiddels is het bedrijf aanzienlijk gegroeid en heeft het meerdere filialen in Engeland en is het op verschillende toplocaties in Europese steden te vinden. In Nederland heeft size? 1 filiaal, gevestigd op de Kalverstraat in Amsterdam en in België is een size? winkel te vinden op de IJzerenwaag in Antwerpen. De leveringsvoorwaarden en de voorwaarden voor het ruilen of terugsturen van bestellingen worden op de website weergegeven.

  Producten en diensten van size?
  Het merkaanbod heeft zich steeds verder ontwikkelt en tegenwoordig is er kleding en sportschoenen Nike, The North Face, Stussy, Vans, Converse, Adidas originals en andere A merken in het assortiment opgenomen. Online winkelen is ook mogelijk. Daarbij wordt de mogelijkheid gegeven tot Afterpay via Klarna, en kunnen studenten in aanmerking komen voor een speciale studentenkorting op bepaalde producten. Op de site kan gezocht worden op merk, kleur, maat en prijs. Vernieuwend is de zogenaamde GPS app, waarmee de klant kan zoeken waar de dichtstbijzijnde winkel is die het gewenste product op voorraad heeft of een winkel aan te geven waar u het door u gekozen product wilt bezichtigen.

  Complimenten, Klachten en Tips over size?
  Online kleding kopen is niets nieuws. Voor het bedrijf heeft het hebben van een online shop veel voordelen: denk maar eens aan de kostenbesparing op loon, winkelpand huur en verzekeringen. Dit maakt het hebben van een webshop voor de ondernemer heel aantrekkelijk. Maar voor u als consument is dat natuurlijk anders. Bij een webshop kunt u het product niet passen, of bepalen of u de kwaliteit goed vind. En hoe gaat een bedrijf met klachten om, en retournering van de spullen?

  Heeft u wel eens iets online besteld bij size? Hoe is dat gegaan? Bent u tevreden over heet product, de betaalwijze en de levering of heeft u niet zulke goede ervaringen met deze winkelketen. Deel uw ervaringen met anderen! Laat hier uw review achter over size? of lees de ervaringen van anderen.

  24 hour Online Shopping Challenge

  size?
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over size?

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is size? een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over size?. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is size? actief?

  size? is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van size? gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.