TennisDirect Reviews

: 6
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
sam
Hey, ik ben al een tijdje klant bij jullie en wou even laten weten hoe blij ik ben met mijn recente aankoop. Alles is super vlot verlopen, vooral via mail, waar ik snel en duidelijke antwoorden kre...Lees verder
D
De Greef
Ik was echt blij met de 2 trainingspakken die ik bij TennisDirect kocht. Ze werden heel snel geleverd, al de volgende dag! De kwaliteit van de trainingspakken was ook top en ze waren goed verpakt. ...Lees verder
L
L. Rousseau
Ik ben heel tevreden over deze webshop. Mijn tennisracket werd supersnel geleverd en was echt top van kwaliteit. De website was heel makkelijk om te gebruiken en ik vond meteen wat ik zocht. Ook de...Lees verder
N
Nicolas Van de Velde
Ik twijfelde een beetje om hier iets te bestellen na het lezen van alle reviews, maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Ik heb een tennisracket besteld en het werd binnen 24 uur geleverd. De ...Lees verder
M
Michiels
Ik was altijd tevreden over de service van het bedrijf, maar nu ben ik wat teleurgesteld. Mijn tennisschoenen werden redelijk snel geleverd, maar de verzending met DHL was vertraagd. Bovendien merk...Lees verder

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoop, communicatief, servicegericht

  Hey, ik ben al een tijdje klant bij jullie en wou even laten weten hoe blij ik ben met mijn recente aankoop. Alles is super vlot verlopen, vooral via mail, waar ik snel en duidelijke antwoorden kreeg. Top! Ik vind het vooral cool dat jullie de laagste prijsgarantie hebben. Toen ik elders een goedkopere deal vond, konden jullie dat matchen zonder problemen. Wel jammer dat de prijzen niet meteen op de website worden aangepast, zou handig zijn voor klanten.
  Ondanks dat mijn product niet op tijd werd geleverd, vond ik het super hoe jullie hiermee zijn omgegaan. Eerlijke communicatie en ik kon mijn bestelling makkelijk annuleren en het geld terugkrijgen. Echt top! Jullie service en klantgerichtheid zijn echt top, enorm bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van trainingspakken

  Ik was echt blij met de 2 trainingspakken die ik bij TennisDirect kocht. Ze werden heel snel geleverd, al de volgende dag! De kwaliteit van de trainingspakken was ook top en ze waren goed verpakt. Ik vond het ook super handig dat er retourlabels bij zaten, dat maakt het retourneren veel makkelijker. Ik kan deze winkel zeker aanraden, top service en goede kwaliteit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tennisracket aankoop

  Ik ben heel tevreden over deze webshop. Mijn tennisracket werd supersnel geleverd en was echt top van kwaliteit. De website was heel makkelijk om te gebruiken en ik vond meteen wat ik zocht. Ook de klantenservice was heel behulpzaam toen ik vragen had over mijn bestelling. Ik ga zeker nog eens bij hen bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een tennisracket

  Ik twijfelde een beetje om hier iets te bestellen na het lezen van alle reviews, maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Ik heb een tennisracket besteld en het werd binnen 24 uur geleverd. De service was top en ik ben echt tevreden met mijn aankoop. Ik ga hier zeker nog eens bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop tennisschoenen

  Ik was altijd tevreden over de service van het bedrijf, maar nu ben ik wat teleurgesteld. Mijn tennisschoenen werden redelijk snel geleverd, maar de verzending met DHL was vertraagd. Bovendien merkte ik op dat het item dat ik heb gekocht elders goedkoper was. Vroeger kon ik gewoon een e-mail sturen naar de klantendienst en werd de prijs aangepast, maar nu moet ik eerst bestellen en betalen voordat ik het prijsverschil kan proberen terug te krijgen. Er zat ook geen retourlabel bij mijn bestelling en het duurde lang voordat mijn retour verwerkt werd. Hoewel dit op de website vermeld staat, was dit vroeger nooit een probleem. Ik vind dit erg jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tenniswebshop, snel

  Als je voor 00 bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis! En als je voor meer dan 75 euro bestelt, is de verzending zelfs gratis. Dat is echt super handig! Tennis-point.nl kan nog wel wat leren van deze webshop.


Anderen bekeken ook