ErvaringenSite

  Ervaringen TennisDirect

  Tennis is de tweede meest populaire sport in Nederland, met meer dan een miljoen mensen die regelmatig op de tennisbaan staan. Het is dus niet te verwonderen dat er een markt is voor allerlei spullen die met tennis te maken hebben. Op TennisDirect.nl kan je terecht voor tennis kleding, schoenen, rackets, enzovoort. Overweeg jij om je tennisgerei bij TennisDirect te halen? Dan moet je zeker eerst alle reviews van dit bedrijf hier op ErvaringenSite uitpluizen. Zo kom je te weten of de producten wel van goede kwaliteit zijn, hoe het zit met de levertijd en het retourbeleid, enzovoort. Wil je kopen bij TennisDirect? Lees en leer dan eerst van de ervaringen van andere klanten!

  Over TennisDirect
  TennisDirect is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van allerlei spullen in de wereld van tennis. TennisDirect is een handelsnaam en valt onder Passa Sports B.V., waaronder nog een heleboel andere bedrijven vallen, zoals Handbalshop, Volleybalshop, Sportshop, Hardloopshop en Squashshop. TennisDirect heeft een aantal vestigingen, met name in Amsterdam, Amsterveel, Zoetermeer, Den Bosch en Warmond. Het bedrijf bestaat al meer dan tien jaar en is lid van een aantal organisaties. TennisDirect is de officiële leverancier van de Koninklijke Lawn Tennis Bond (KNLTB), het overkoepelend orgaan van tennis en tennisorganisaties in Nederland. Hiernaast is TennisDirect ook partner van het ABN AMRO World Tennis toernooi, de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT), TENNiS Magazine en Toernooi.nl.

  Producten en diensten van TennisDirect
  Bij TennisDirect kan je een uitgebreid aanbod aan tennisgerei vinden. Denk dan vooral aan kleding (allerlei merken en types, zowel voor vrouwen/mannen als meisjes/jongens), schoenen (verschillende merken alsook geschiktheid voor een bepaalde ondergrond), rackets, tassen, snaren, accessoires (zoals sokken, mondkapjes, bandana’s, polsbandjes, protectietape, boeken en handdoeken), grips, ballen, en bespanmachines/accessoires. Je kan deze dingen aankopen via de online webshop of in één van de winkels. Als je online koopt, betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven €49. Je kan je bestelling afhalen in het hoofdkantoor te Warmond, van 9u tot 17u30, normaal gezien binnen twee uur na je bestelling. Je hebt 6 maanden garantie op de artikelen. TennisDirect biedt ook kosteloos omruilen/retourneren aan. Als lid van de KNLTB krijg je soms korting. Op de site kan je ook allerlei advies vinden, onder andere voor rackets, schoenen en snaren. Als je TennisDirect wil bereiken kan je dat doen in persoon in de winkels, via e-mail, Facebook of per telefoon, op werkdagen van 9u tot 21u en op zaterdag van 10u tot 16u. Tot slot kan je via de site ook een waardebon aanschaffen.

  Klachten, complimenten en tips voor TennisDirect
  Ben jij een verwoede tennisfan en heb je al eens iets aangekocht bij TennisDirect, hetzij online hetzij via de winkels? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening en jouw ervaringen met dit bedrijf. Was alles naar wens, zoals de kwaliteit van de producten en de levertijd? Vertel het hier dan aan andere mensen, zodat ze jouw advies kunnen volgen en ook aanschaffen bij TennisDirect. Maar ook als je ervaringen minder positief waren horen wij het graag!

  Onlineshop Erstellen mit WordPress 2020 - WooCommerce Tutorial

  TennisDirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TennisDirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TennisDirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TennisDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TennisDirect actief?

  TennisDirect is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TennisDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.