HockeyDirect Reviews

: 19
47% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
L. Kaya
Ik had echt een geweldige ervaring in deze winkel! Ik heb een stick en een tas besteld en was echt blij met hoe ze me hebben geholpen. Ik had een paar vragen voordat ik mijn aankoop deed en kreeg m...Lees verder
E
Emilie Léonard
Ik snap echt niet waarom sommige mensen een probleem hebben met deze winkel. Het bestellen ging makkelijk en de communicatie over de levering verliep vlot en duidelijk. Het product werd ook op tijd...Lees verder
H
H. Van den Broeck
Ik was echt blij met mijn aankoop bij HockeyDirect. Ik had mijn bestelling geplaatst op een dinsdagavond, en tot mijn verbazing lag het pakketje al de volgende ochtend op mijn deurmat. De snelheid ...Lees verder
S
Sam
Onlangs heb ik een hockeytas besteld bij deze webshop en ik was super blij met de service. De bestelling verliep vlot en de tas werd al de volgende dag geleverd. Het was geen probleem voor mij dat ...Lees verder
J
Jade Delfosse
Ja, ik had iets online besteld met de hoop om het de volgende werkdag in handen te hebben. Maar dat is helaas niet gebeurd, en het duurde de hele week voordat ik mijn bestelling ontving. Ik heb noo...Lees verder

Alle reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een stick met bijpassende tas

  Ik had echt een geweldige ervaring in deze winkel! Ik heb een stick en een tas besteld en was echt blij met hoe ze me hebben geholpen. Ik had een paar vragen voordat ik mijn aankoop deed en kreeg meteen antwoord. De medewerkers waren super snel en nauwkeurig in hun reacties, waardoor ik met een gerust hart kon bestellen. Vroeger heb ik zowel afgehaald als laten bezorgen, en elke keer verliep alles supervlot. Ze hebben een grote keuze en de prijzen zijn echt goed, dus winkelen in deze shop is echt de moeite waard. Alles bij elkaar genomen, een topwinkel met geweldige service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en efficiënt

  Ik snap echt niet waarom sommige mensen een probleem hebben met deze winkel. Het bestellen ging makkelijk en de communicatie over de levering verliep vlot en duidelijk. Het product werd ook op tijd geleverd. Gelukkig hoefde ik geen gebruik te maken van de retourdienst, maar ik vond het wel fijn dat er al een retourlabel was bijgevoegd om de kosten voor de klant te beperken. Bij andere winkels moet je dat vaak zelf betalen. Al bij al ben ik dus wel tevreden over mijn ervaring met deze winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering en goede prijs

  Ik was echt blij met mijn aankoop bij HockeyDirect. Ik had mijn bestelling geplaatst op een dinsdagavond, en tot mijn verbazing lag het pakketje al de volgende ochtend op mijn deurmat. De snelheid van de levering was echt indrukwekkend en zorgde voor een hele positieve ervaring. Bovendien was het item dat ik had gekocht veel goedkoper dan elders. Daardoor kreeg ik het gevoel dat ik een goede deal had gesloten. Al met al ben ik dus heel tevreden met de service en de prijs van HockeyDirect.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hockeytas besteld, snelle levering

  Onlangs heb ik een hockeytas besteld bij deze webshop en ik was super blij met de service. De bestelling verliep vlot en de tas werd al de volgende dag geleverd. Het was geen probleem voor mij dat ze de tas niet dezelfde dag konden versturen, want de webshop heeft het goed opgelost door de tas met spoed te verzenden. Dit toont aan dat ze echt luisteren naar wat de klanten nodig hebben. Kortom, super service en ik geef deze webshop met plezier 5 sterren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop van schoenen en een stick voor 22:00 besteld

  Ja, ik had iets online besteld met de hoop om het de volgende werkdag in handen te hebben. Maar dat is helaas niet gebeurd, en het duurde de hele week voordat ik mijn bestelling ontving. Ik heb nooit een Track en Trace-code gekregen en zelfs toen ik een e-mail stuurde, kreeg ik geen reactie. De service was echt ondermaats en ik was behoorlijk teleurgesteld in de hele ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hockeyuitrusting

  Heb onlangs hockeymateriaal besteld maar de beloofde voorraad was er niet. De communicatie was slecht en de levering was onduidelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hockeysticks en beschermende uitrusting

  Voor mij is een reden om online te bestellen de combinatie van betaalbare prijzen en snelle levering. Als een webshop belooft om de volgende dag te leveren, dan voegt dat zeker waarde toe aan de service. Echter, het is belangrijk dat ze deze belofte nakomen om de klanttevredenheid te behouden. In dit geval was de levering op tijd en de producten waren van goede kwaliteit. Over het algemeen was ik tevreden met mijn aankoop en de ervaring met de webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hockeyspullen

  Ik ben echt blij met hoe het is gegaan met dit bedrijf. Ik heb al meerdere keren hockeyspullen besteld en zelfs laten bedrukken, en elke keer was mijn bestelling er binnen een paar dagen. De spullen zijn van super kwaliteit en de klantendienst is echt behulpzaam en vriendelijk. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar goede hockeyuitrusting en een snelle levering.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk bestelproces en snel geleverd

  Ik ben echt heel blij met mijn laatste aankoop daar. Het bestellen ging super makkelijk en de levering was ook heel snel en zonder problemen. Ik had daarvoor ook al eens besteld en ook toen was alles top in orde.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trage bestelling

  Soms een slecht product, lang wachten op mijn geld, slechte klantendienst en een onbeleefde tegoedbon.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hockeyschoenen retour gestuurd

  Onlangs heb ik bij jullie twee paar hockey-schoenen besteld. De levering was supersnel, maar helaas waren beide paren te groot. Ik heb ze meteen teruggestuurd. Na 3 weken e-mailen met de klantendienst, heb ik eindelijk mijn geld teruggekregen voor één paar schoenen. Nu wacht ik nog steeds op de terugbetaling voor het tweede paar. Het duurt echt lang en ik vind het vervelend om zo te moeten wachten op mijn geld. Hopelijk wordt dit snel opgelost, zodat ik in de toekomst weer bij jullie kan bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hockeyuitrusting

  Allereerst, de spullen die ik gekocht heb waren echt van topkwaliteit en helemaal wat ik ervan verwacht had. Maar toen ik mijn bestelling plaatste dacht ik dat het de volgende dag al geleverd zou worden, dus was ik teleurgesteld toen het veel langer duurde dan beloofd. Hierdoor is mijn ervaring met het bedrijf toch wat minder top geworden. De klantenservice was niet echt behulpzaam toen ik hierover klaagde. Natuurlijk begrijp ik dat er soms vertragingen kunnen zijn, maar het zou beter geweest zijn moesten ze wat duidelijker gecommuniceerd hebben over de leveringstijden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hockeystick besteld, niet bezorgd

  Ik heb een hockey stick besteld die normaal gezien de volgende dag geleverd zou worden. Jammer genoeg heb ik de stick nooit ontvangen, ook al zei DHL dat hij afgeleverd was. Na contact op te nemen, moest er eerst een onderzoek gestart worden voordat ik mijn geld kon terugkrijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelde schoenen

  Jammer genoeg was mijn ervaring met de bestelling bij jullie echt een ramp. Ik had schoenen besteld die de volgende dag zouden komen, maar helaas waren ze niet op voorraad. Na wat wachten werden ze uiteindelijk verzonden, maar ik heb ze nooit ontvangen. Toen ik een e-mail stuurde, duurde het lang voor ik een antwoord kreeg en zelfs dan was het niet volledig. Ik snap niet hoe het zo fout kon lopen en waarom er niet meteen een oplossing is. Ik hoop dat mijn creditnota snel komt, maar vrees dat ik nog een paar weken zal moeten wachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teamtruien bedrukken

  We hebben onze teamtruien laten bedrukken bij de webshop. De communicatie verliep soms wat moeilijk, maar over het algemeen was het oké. Jammer genoeg waren we niet tevreden met hoe de truien bedrukt waren. Bij de eerste levering stonden er grote spaties in de namen en ontbraken er namen die wel op de lijst stonden. Bij de tweede levering waren de truien half goed en half fout bedrukt. We mochten de 5 truien die wel goed waren houden en de rest hebben we teruggestuurd om aan het goede doel te schenken. De derde levering van 12 truien kwam binnen, maar de bedrukking was weer anders geplaatst dan bij de tweede levering. Na 3 maanden en 1/3 van het seizoen later, hebben we nu alle truien ontvangen waarvan er nog steeds 5 verschillend zijn, maar we hebben besloten om geen contact meer op te nemen om het te laten oplossen. Hoewel Dilja en Olaf erg behulpzaam waren en snel reageerden, zijn we niet tevreden over het bedrukkingsbedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop hockeystick

  Onlangs heb ik een hockeystick bij jullie gekocht en helaas viel de grip al na een half uurtje training los. Dit was echt balen, vooral omdat ik had verwacht dat de stick van goede kwaliteit zou zijn. Toen ik de klantenservice contacteerde, duurde het even voor ik een reactie kreeg en uiteindelijk boden ze aan om tape te kopen op hun website, die ze later zouden terugbetalen. Ik vind het niet fair dat ik zelf kosten moet maken om een nieuwe stick te fixen. Al bij al ben ik niet tevreden met de kwaliteit van het product en de service die ik gekregen heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling trage levering

  Oh jee, ik ben echt teleurgesteld. Ik heb iets besteld en het duurt al veel te lang voordat het hier is. Niemand geeft me updates en dat vind ik echt vervelend. Ik wil gewoon mijn spullen ontvangen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerd geleverd pakket

  Ik had wat kleren besteld die ik echt nodig had en gelukkig kwam het op tijd aan. Maar toen ik het pakje opendeed, merkte ik dat het eigenlijk voor iemand in Utrecht was, helemaal aan de andere kant van het land. Het verkeerde pakket was geleverd, zo balen!


Anderen bekeken ook