ErvaringenSite

  Ervaringen La Redoute

  Mode, iedereen die kleren draagt hieraan mee. Kleding laat ons zien hoe we ons voelen, wat we willen uitstralen en wat de maatschappij van je denkt. Het laat ons onderscheiden van anderen. Mode heeft vaak betrekking tot schoenen, kleding en accessoires, zoals horloges en sieraden. Een bedrijf dat werkzaam is in de mode-industrie, is La Redoute. La Redoute is een modebedrijf dat confectiekleding en woonaccessoires verkoopt.

  Over La Redoute
  La Redoute is een Franse multinational dat opgericht is door Joseph Pollet in 1837. In Roubaix, Frankrijk, opende hij een wolspinnerij. Later nam zijn zoon Charles de fakkel over en bouwde in 1873 een fabriek op een perceel aan de rue de Blanchemaille en de rue de La Redoute. Dit is ook uiteindelijk de reden waarom het bedrijf La Redoute heet. Momenteel is La Redoute een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in confectiekleding en woonaccessoires. Het bedrijf verkoopt zowel kleren voor dames, heren en kinderen. La Redoute is de tweede grootste verkoper van dameskleding en de derde grootste verkoper van linnengoed in Frankrijk. Het bedrijf is momenteel actief in 26 landen en heeft meer dan 10 miljoen actieve klanten.

  Producten en diensten van La Redoute
  Het bedrijf spitst zich vooral toe op kledij en woonaccessoires. La Redoute verkoopt op hun website kleren voor zowel dames, heren, tieners, kinderen en baby’s. Voor woonaccessoires is er de keuze uit meubelen, linnengoed, beddengoed, decoratie, babyartikelen, speelgoed, huishoudapparaten en beautyproducten. Daarnaast is er ook een optie om te kiezen voor verantwoordelijke opties, zowel voor mode als voor woonaccessoires.

  Bestellen via La Redoute kan op vijf manieren. Eén manier op te bestellen via dit modebedrijf is met de La Redoute-app. Andere manieren zijn via hun mobiele sites, de normale websites, per post en per telefoon. Telefonisch zijn ze enkel bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u. Online betalingen kunnen gebeuren op verschillende manieren. Betalen kan gebeuren met kredietkaarten (Visa, Master Card en American Express). Verder kan er worden betaald met bancontact, online overschrijving, PayPal en met iDeal (enkel in Nederland). Na de levering kan je ook betalen per bankoverschrijving voor een extra bedrag van € 3,99 (niet geldig in Nederland). Leveringen worden gedaan door Bpost of PostNL voor kleine pakketjes. Er kan worden gekozen voor een levering aan huis of voor een levering in een pakjespunt (enkel mogelijk in België). Meubels en grote artikelen worden standaard aan huis geleverd. De leveringsprijs hangt af van de door uw gewenste service. Na levering hebt u tot 14 dagen om uw artikelen terug te sturen. De artikelen worden 100% terugbetaald.

  Complimenten, klachten en tips over La Redoute
  Wat is uw ervaring over La Redoute? Hebt u vroeger al eens iets geboekt met La Redoute en wil u uw ervaring kwijt? Twijfel dan niet en schrijf uw review hier neer op ErvaringenSite. Hoe is het om iets te kopen te kopen via de website? Hoe is de kwaliteit van de geleverde producten? Hoe is de dienst na verkoop bij La Redoute? Laat ons weten hoe uw beleving was met dit bedrijf.

  online shop with me (how to find CHEAP trendy clothes on ebay, depop, and poshmark)

  La Redoute
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over La Redoute

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is La Redoute een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over La Redoute. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is La Redoute actief?

  La Redoute is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Redoute gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.