61% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Estelle Thiry
Het lijkt erop dat de producten in deze winkel nogal van kwaliteit verschillen. De goedkope kasten die ik bij mijn eerste bestelling kocht, waren verrassend goed van kwaliteit. Bij mijn tweede best...Lees verder
V
V. Lecomte
De kasten waren super gemakkelijk in elkaar te zetten. Alles verliep vlot van het kiezen tot het betalen en de levering. De leveranciers waren vriendelijk en hebben alles netjes binnen gezet. De ka...Lees verder
G
G. Robert
De service van Home24 was echt top. Mijn pakket raakte zoek bij de koerier, maar Home24 heeft me geholpen om mijn geld terug te krijgen. Het was echt vervelend dat de koerier geen verantwoordelijkh...Lees verder
J
J. Renard
De info over de producten op de website was echt duidelijk en juist, waardoor ik snel een keuze kon maken. Handig om het product te vergelijken met een gelijkaardig product van een andere retailer....Lees verder
H
Helena
Vanmorgen is de nieuwe tafel geleverd die ik moest ruilen omdat de vorige beschadigd was. De chauffeur was mooi op tijd met de vervangtafel. Deze tafel is echt van goede kwaliteit en ziet er pracht...Lees verder

Reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wisselende kwaliteit, uitstekende klantenservice

  Het lijkt erop dat de producten in deze winkel nogal van kwaliteit verschillen. De goedkope kasten die ik bij mijn eerste bestelling kocht, waren verrassend goed van kwaliteit. Bij mijn tweede bestelling waren de barkrukken echter van slechte kwaliteit en ook de tweede omruiling was teleurstellend. Gelukkig was de klantenservice wel top. Ze deden niet moeilijk en ik kreeg snel mijn geld terug. De productkwaliteit lijkt wisselend te zijn en het lijkt een kwestie van geluk. Maar dankzij de goede klantenservice en gemakkelijke omruiling en terugbetaling, is het zeker de moeite waard om het eens te proberen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie kasten

  De kasten waren super gemakkelijk in elkaar te zetten. Alles verliep vlot van het kiezen tot het betalen en de levering. De leveranciers waren vriendelijk en hebben alles netjes binnen gezet. De kasten waren heel goed verpakt, dus geen enkel stuk glas was kapot. Ook het meegeleverde plan was duidelijk en zorgde ervoor dat ik de kasten snel in elkaar kon zetten. De kwaliteit van de kasten is top en de prijs was ook goed!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een wandkast

  De service van Home24 was echt top. Mijn pakket raakte zoek bij de koerier, maar Home24 heeft me geholpen om mijn geld terug te krijgen. Het was echt vervelend dat de koerier geen verantwoordelijkheid wilde nemen, maar gelukkig stond Home24 voor me klaar om me doorheen het proces te loodsen en ervoor te zorgen dat ik mijn centen terugkreeg. Ik ben echt onder de indruk van hun klantenservice en toewijding aan klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aantrekkelijke bureaustoel

  De info over de producten op de website was echt duidelijk en juist, waardoor ik snel een keuze kon maken. Handig om het product te vergelijken met een gelijkaardig product van een andere retailer. De bureaustoel is geweldig, met zoveel opties en dat allemaal voor een super redelijke prijs. Ik ben echt blij met mijn aankoop en kan nu comfortabel werken aan mijn bureau.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe tafel ontvangen

  Vanmorgen is de nieuwe tafel geleverd die ik moest ruilen omdat de vorige beschadigd was. De chauffeur was mooi op tijd met de vervangtafel. Deze tafel is echt van goede kwaliteit en ziet er prachtig uit. Ik ben super blij met mijn aankoop en wil jullie bedanken voor de goede service en het correct oplossen van het probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ruime kast voor bijkeuken

  Ik ben echt super blij met de kast die ik heb gekocht voor mijn bijkeuken. Hij is super ruim en past perfect al mijn spullen: de droger, wasmachine, wasmiddelen, strijkijzer en poetsproducten. De kast is helemaal op maat gemaakt door een lokale timmerman en is precies wat ik zocht. De prijs-kwaliteitverhouding is top en ik ben echt tevreden met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vintage kast

  Op basis van sommige comments met een zekere 'angst' een vintage kast besteld. Wij kunnen enkel positieve feedback melden: heel goede communicatie (mail en sms) over de status van de zending, levering netjes op het voorziene moment, de kast héél degelijk verpakt geleverd. Alles perfect in orde!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke zetel

  Super! Ik had een probleem met de beschrijving van het product dat ik gekocht had, maar toen ik belde werd ik meteen geholpen en kreeg ik verschillende oplossingen aangeboden. Mijn probleem was snel opgelost en ik ben helemaal tevreden met de klantenservice!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedrieglijke reclame!!!

  Relaxzetel in reclame aan 249,99€ "shop nu" enkel aan 329,99€ te verkrijgen zonder enige korting. 3x ":er is iets fout gegaan" Dus een afrader!!!

  Bestelling geplaatst in maart en betaald, tot op heden niets ontvangen. Twee weken geleden kregen we melding dat onze bestelling verkeerd geleverd was en ze ons op de hoogte zouden houden. Niets meer vernomen. Betaling is echter wel aanvaard. Slechte klantenservice. Laatste tijd veel problemen gehad met NL sites.

  Deze site geeft blijkbaar zelf aan wat de rating is voor bestellen en levering, niet ok. Zou ik hier weer kopen: NEEN, bedriegelijk bedrijf. Service 0, geen opvolging en slechte service- prijs is even duur als in een ander bedrijf, kon niet anders tgv Coronaperiode.

  Kan bij Home24 niet meer inloggen als klant om mijn bestelling te volgen. Heb 2 weken geleden volledig bedrag betaald op rekening van de Deutsche Bank in Berlijn, zonder naam van firma, het bedrag ging er onmiddellijk bij mij af. Laatste melding was dat ze mijn zetel gingen versturen, sindsdien geen kontakt meer mogelijk. Zal ik de zetel ooit krijgen ???

  Nu ik al die reacties lees kan ik alleen maar vaststellen dat het om een malafide bedrijf gaat en ik opgelicht ben voor 140 Euro !

  Bestelling onderweg ... nog niks ontvangen koerierdienst DHL komt het dan wel aan ???? uit ervaring slechte firma

  Kapot slechte site. Een kast betaald voor €399 om achteraf een email te krijge dat ik niet heb betaald. Oplichterij


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prachtige Lamp gekocht met vette korting

  Ik had al een mooie lamp op het oog, voor boven de eettafel. En nu zat daar een vette korting op, want het is kennelijk Sale bij Home 24. Blij mee!!

  Beste Willem,

  Wat ontzettend vervelend!
  Kun je contact met ons opnemen op onderstaande gegevens? Dan gaan we kijken wat we kunnen doen om dit voor je op te lossen.

  Met vriendelijke groet,
  Eva
  leapp.be
  088 100 51 21


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bureaustoel

  Waardeloos! Een omruiling aangeboden gekregen voor een kapotte bureaustoel. Ondertussen zijn we verhuisd dus we gaven gelijk een adreswijziging door. Dat was volgens de medewerker goed geregeld en de bureautoel zou op het nieuwe adres geleverd worden.

  De volgende dag gekeken in onze account, het adres was nog niet gewijzigd. Gebeld, en het was volgens de medewerker allemaal in orde en er zou niets mis moeten gaan. Prima..

  Een aantal dagen later nog steeds het adres niet gewijzigd, dus wij weer bellen om het dubbel, 3 dubbel te checken. Wij hadden er namelijk geen zin in dat het verkeerd geleverd wordt. Dit gaven we ook aan aan de telefoon. Nee hoor, we moesten ons geen zorgen maken want alles was goed doorgevoerd en geregeld en we moesten de meneer aan de telefoon maar vertrouwen.

  een uurtje later krijgen wij een email: wij hebben uw adres wijziging niet kunnen verwerken wat het is te laat.

  Wij weer bellen: we spraken met Theo, en Theo vertelde ons dat hier niks aan gedaan kon worden en we het uit mochten zoeken met PostNL..

  Geen compensatie aangeboden, geen excuses aangeboden. Nee, we moesten het zelf regelen met Post NL...

  Waardeloos!! nooit meer Home24.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beeldje

  Slechte service, beeldje gekocht wat op voorraad was. Levertijd bij het bestellen was 3 tot 4.dagen. Na het betalen was het al 7 tot 9 dagen. Bestelling geprobeerd te annuleren. Dat heeft de klantenservice zo lang gerekt dat het uiteindelijk geleverd.is.tijdens onze.vakantie. Pakket voor de.deur.gezet. Na de levering ontvang je.een email met de mededeling "helaas kunnen we.de.order niet meer annuleren omdat het pakket reeds verzonden is". Dit bedrijf is een absolute afrader. Geen enkel respect voor de klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bexwell 2x 3zits

  Banken in november besteld na een poos te wachten onze datum gekregen wanneer deze geleverd zou worden. Alles in gang gezet om onze oude banken uit huis te hebben een dag voor de banken geleverd zouden worden. Dag van levering niks. Ik bellen fouten in het systeem. Een nieuwe afspraak gemaakt. Weer niks banken stuk.
  Ik krijg een refund en als ik de banken wil moet ik de bestelling opnieuw doen. Nu een maand later mijn geld nog steeds niet terug de nieuwe bestelling is wel binnen.
  Ik blijf maar bellen en er worden steeds meer fouten gemaakt benieuwd hoe snel ik m’n geld terug heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Garderobekast 5 delig


  Dit was eerste en laatste aankoop bij Home 24
  Bij levering kastdeur beschadigt, na 70 dagen en een hoop troep vervangend onderdeel ontvangen (weer beschadigt). Kast niet meer verkrijgbaar ondertussen en 90 euro terug gekregen van kast van 199,99 euro.
  Klantendienst duurt dagen vooraleer antwoord.
  Transportfirma van Home 24 krijgt blijkbaar niets onbeschadigd afgeleverd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV meubel

  Telefonisch 1/2u tot 1u wachttijd. Ontwijkende antwoorden. Mails geen respons of lange tijd nadien. Levering = lang wachten, beschadigde ronde poot = ovaal geplet en 1 inlegplank schuif tekort! Beter niet bestellen bij Home24. Zeer ontevreden ex-klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoekzetel

  Over de kwaliteit van de zetel kan ik helaas nog niets zeggen. De transportfirma waar home24 mee samenwerkt is rampzalig.
  Al twee keer een mail gekregen dat ze de afspraak niet kunnen nakomen.
  Reden 1: eerst was de chauffeur onderweg. Een halfuur voor levering plots niet meer?
  Reden 2: Een fout in het sorteercentrum.
  Dit is nu twee dagen geleden en ik krijg op geen enkele mail antwoord.
  Bellen naar de transportfirma zie ik niet zitten (0,45/min).

  Ook gemaild naar Home24, daar krijg ik evenmin respons. Ik bestel hier nooit meer.

  Een ramp. We zitten hier ondertussen zonder zetel ...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bestelling april 2018

  mijn bestelling zou over 4-6 weken geleverd worden, vorige week zou de levering gebeuren, helaas ! Nu staat de wachttijd terug op 5 weken en je kan nergens iemand bereiken, als je de telefoonnummer draait krijg je steeds te horen dat ze gesloten zijn ? Indien er langs deze weg geen antwoord komt neem ik gerechtelijke stappen !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boekenkast Home24

  Ik heb vorig jaar drie boekenkasten bij Home24 gekocht. Deze zijn prachtig, maar ik had er ook een bijpassende ladder bij besteld. Deze ladder zou nageleverd worden. De boekenkasten werden keurig geleverd, maar de ladder heb ik nooit gezien. Ik kreeg mijn geld teruggestort en daaruit moest ik maar concluderen dat de ladder niet leverbaar was.


Anderen bekeken ook