ErvaringenSite

  Ervaringen Made

  Bent u recent verhuisd en bent u op zoek naar een online shop waar u meubels kunt bestellen en laten bezorgen? Of bent u benieuwd hoelang het ongeveer duurt voordat uw meubels bezorgd worden bij u thuis? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle laatste informatie over meubelverkopers die beschikbaar zijn in de Benelux, verder vindt u hier de antwoorden op de veel gestelde vragen zoals over levertijden en kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over MADE.COM, een online shop voor meubels en diverse huisaccessoires. Als u nog niet zeker bent of MADE.COM de juiste winkel voor u is, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over MADE.COM
  MADE.COM is een Brits merk voor meubels en diverse huisaccessoires. Haar 7 showrooms zijn te vinden over heel Europa, inclusief in Nederland. De online winkel werd gelanceerd op maart 2010 door Chinese entrepreneur Ning Li (CEO) en de Britse Brent Hoberman (voorzitter), samen met Julien Càllede (COO) en Chloe Macintosh. Bij de lancering van MADE.COM was er al een investering van bijna 10 miljoen euro beschikbaar. Na het succes van de Engelse website, werden verschillende gelokaliseerde websites geopend over heel Europe. De Nederlandse versie van MADE.COM werd gelanceerd in 2014. Tegenwoordig zijn er 9 gelokaliseerde websites beschikbaar en heeft MADE.COM bijna 600 werknemers in dienst. MADE.COM is niet in bezit van haar eigen fabrieken, in plaats daarvan geven ze opdracht aan verschillende fabrieken om haar bestellingen uit te voeren. De fabrieken zijn gevestigd in China en Vietnam.

  De diensten van MADE.COM
  MADE.COM is een online shop waar u meubels en diverse huisaccessoires kunt bestellen en laten bezorgen bij u thuis. Op haar website vindt u een groot assortiment aan producten zoals banken, stoelen, tafels, kasten, bedden, matrassen, lampen en diverse accessoires (gordijnen, tapijten, klokken).

  De juiste keuze maken
  Aangezien MADE.COM een groot assortiment aan het producten aanbiedt, is het af en toe lastig om de juist keuze te maken. MADE.COM biedt u hiervoor verschillende diensten aan die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Ten eerste vindt u op haar website verschillende blogs over de laatste mode en trends in de meubelindustrie. De blogs worden regelmatig bijgewerkt en er is ook een gratis abonnement beschikbaar voor de online nieuwsbrief. Verder kunt u via de website een afspraak plannen om online advies te ontvangen van een expert interieurontwerper, gesprekken duren tussen de 30 en 60 minuten. Tenslotte kunt u haar Instagram account volgen met meer dan één miljoen volgers. Hier worden ook regelmatig nieuwe interieurontwerpen gedeeld.

  Uw mening over MADE.COM
  Bij de ErvaringenSite willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze bezoekers altijd geïnformeerd zijn, als ze op het punt staan om voor de eerste keer gebruik te maken van een nieuwe dienst. Om dat waar te maken, hebben we uw hulp hierbij hard nodig. Dus als u weleens gebruik heeft gemaakt van de diensten van MADE.COM, willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen met onze andere bezoekers. Hiermee kunt u hun informeren wat ze kunnen verwachten bij MADE.COM.

  10 online stores to get AFFORDABLE trendy clothes | best places to shop online for trendy clothes

  Made
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Made

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Made een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Made. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Made actief?

  Made is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Made gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.