Vertbaudet

Alle reviews

Vertbaudet

28% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Brian
Ik net contact gehad met het bedrijf duurde mij ook te lang vorige week besteld werd netjes op genomen werd netjes geholpen en als goed is volgende week binnen je moet wel Engels kunnen als je cont...Lees verder
K
kelly
Mooi zoals beschreven op de website maar triestig dat ze review niet willen opnemen op hun website omdat ik hun heel slechte punten gaf qua levering (dubbel zo lang moeten wachten op de levering)Lees verder
R
Roswitha Borghoff
Geweldige service goede levering Lees verder
A
Annemarie
In maart een bestelling gedaan van 80 euro. Na 14 werkdagen nog steeds niks ontvangen. Na een mail aan de klantenservice kreeg ik bericht dat het pakket kwijt was geraakt. Aan mij de keuze: of opni...Lees verder
V
Vos
Waarom nou sterren aanklikken als het zo bar slecht is? Bestelling niet geleverd en wel betaald. Ook geen verzendbevestiging ontvangen of een track and tracé van de vervoerder. En Vertbaudet beweer...Lees verder

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Loopwagen

  Ik net contact gehad met het bedrijf duurde mij ook te lang vorige week besteld werd netjes op genomen werd netjes geholpen en als goed is volgende week binnen je moet wel Engels kunnen als je contact opneemt +33 366 88 02 80
  Dit is het nummer die ik heb gebeld


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoeslaken voor ledikant

  Mooi zoals beschreven op de website maar triestig dat ze review niet willen opnemen op hun website omdat ik hun heel slechte punten gaf qua levering (dubbel zo lang moeten wachten op de levering)

  Bestelling geplaatst en betaald, helaas geen bestelbevestiging ontvangen en bestelhistorie is leeg. Met klantenservice krijg je geen contact. Op mails wordt niet gereageerd.

  Wat nu ?

  Ga hier nooit meer bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Geweldige service goede levering


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Babykleren

  In maart een bestelling gedaan van 80 euro. Na 14 werkdagen nog steeds niks ontvangen. Na een mail aan de klantenservice kreeg ik bericht dat het pakket kwijt was geraakt. Aan mij de keuze: of opnieuw bestellen (en opnieuw betalen?!) of mijn geld terug.
  Ik koos voor het laatste. We zijn nu 2 maanden verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Dan zijn ze mijn IBAN kwijt, dan is er een storing bij de betalingsafdeling. Deze week gebeld, opnieuw het verhaal van een storing, maar eind van de week (gisteren dus) zou het op mijn rekening staan... uiteraard niet het geval...
  Dit doe ik nooit meer...
  Maar hoe kun je zo'n bedrijf stoppen...?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Babykleding

  Waarom nou sterren aanklikken als het zo bar slecht is? Bestelling niet geleverd en wel betaald. Ook geen verzendbevestiging ontvangen of een track and tracé van de vervoerder. En Vertbaudet beweert dat de bestell iibg is geleverd. Koop niet aub niets. Wat een nare manier van winst maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  250 € aan kleertjes zoontje

  KOOP HIER NIET.
  Ik wacht nog steeds op een bestelling. 3x gemaild, geen antwoord. 3x gebeld, geen gehoor. Nogmaals gebeld en een track en trace nummer gekregen. Die werkt niet.
  Dit is puur diefstal. En erger nog, ze zitten in Frankrijk, dus juridisch zijn je opties zeer beperkt.

  BLIJF HIER WEG!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  loopkar hout

  ik heb een houten loopkar willen bestellen maar de bestelling is niet goed gegaan. Het artikel staat niet als besteld maar de kar is wel betaald. Ik probeer te bellen en diverse mails gestuurd maar het bedrijf is compleet buiten de radar. Echt mega slecht. Nu maar afwachten of ik ooit mijn geld terug krijg.

  Hier dus precies hetzelfde. Houten loopkar 20 november al besteld en betaald, nog steeds niks.

  Ik heb ook een loopwagen besteld op 10 november, en ook nog steeds niets ontvangen. Ze zijn inderdaad niet te bereiken en mailen niet terug ????

  Hier ook hetzelfde verhaal .12 augustus 2020 een badjas besteld , bestelling niet doorgekomen maar wel betaald. Regelmatig gemaild met de klantenservice , ze zouden het doorgeven aan de financiële afdeling ,maar tot op heden nog geen geld retour.
  .Verbaudet vertrouw ik niet meer. Dit is gewoon diefstal .

  Hetzelfde verhaal, ik wacht al 20 dagen op badjas e.a spullen. 250 € kwijt

  Hier idem. Besteld, betaald, besteloverzicht leeg en geld is kwijt. Geen contact met de nederlandse klantenservice. In Duitsland na lang wachten een heel onprofessionele/niet klantgerichte dame aan de telefoon gekregen. Ze vond het ook jammer, kon echter niets voor mij betekenen. TIP: ga hier niets bestellen.

  Hier helaas ook geen bestelling ontvangen, echter wel betaald. Op facebook tienduizenden volgers, echter geen likes en de recensies zijn ook slecht. Helaas eerst betaald en dan de slechte reviews gelezen. Mijn geld is kwijt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boekenrek kind

  Al 2 weken geleden bestelt. Klantendienst al 2 keer gecontacteerd geen reactie. Hopelijk krijg ik mijn boekenrek nog.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Muts en sjaal

  Een muts en sjaal besteld op 19/10 ter waarde van €22,95. Product was op voorraad. Levering zou 8 tot maximaal 10 werkdagen duren (volgens verkoopsvoorwaarden). Ik vond dit erg lang maar toch besteld. Jammer genoeg had ik dit beter niet gedaan. Na 8 dagen niets ontvangen. Contact opgenomen met de klantendienst. Geen reactie gekregen. Na 12 dagen opnieuw gemaild. Ik kreeg hier enkel te horen dat ik geduld moet hebben, aangezien het product in voorbereiding was. Op 6 november zou het product verzonden zijn en kreeg ik een track and trace-code. De code werkt helaas niet. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice maar wederom geen reactie. Telefonisch contact is niet mogelijk, telefoon wordt niet opgenomen.

  Niet kopen!!!

  Heb jij je spullen al gehad? Hier nog steeds niets aangekomen. Bestelling van 1 november

  Exact hetzelfde verhaal hier, maar wel voor 250 €...

  2 paar schoenen besteld, nog altijd niets ontvangen, al een mailtje gestuurd, geen reactie gekregen, geen schoenen, geld kwijt , wat een laffe firma, kunnen ze die niet gewoon stoppen?mensen laat jullie niet vangen door deze firma , kijk aub. alles na , dit ga ik vanaf nu ook doen????, hoe kon ik zo stom zijn????


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedhemel met lovertjes

  Ondertussen 12 dagen een bedhemel met glinstertjes besteld als verrassing voor op de prinsessenkamer van kleindochtertje. Het feestje is ondertussen gepasseerd.
  Heel leuk.
  Leveringstijd van 3 tot 5 dagen vermelden is gewoon lachen met de mensen.
  Niets gehoord, geen antwoord bij klantendienst. Triestig. Laatste keer hier besteld.


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...