ErvaringenSite

  Ervaringen Zalando Lounge

  Ontdek ook wat anderen van Zalando-lounge.be vinden. Zalando-lounge.be is een lounge waar je volop aanbiedingen aantreft van bekende merken. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 75 procent. Het is heerlijk om te zien welke mooie mode, schoenen en ook accessoires van topmerken en topdesigners er op de Zalando-lounge.be te vinden zijn. Het is slim om alle aanbiedingen goed in de gaten te houden. Ook is er het live shoppen bij de Zalando-lounge.be. Er zijn dan speciale aanbiedingen alleen voor een specifieke tijd beschikbaar in de lounge. Het is mogelijk om helemaal gratis lid te worden van de Zalando-lounge.be. Het is natuurlijk slim om je aan te melden bij de Zalando-lounge.be om zo de beste aanbiedingen en koopjes in de wacht te slepen. Je kunt er kleren en schoenen vinden voor volwassenen, dames, heren en ook voor kinderen. Designer tassen, sieraden, schoenen en tal van andere fashion artikelen zijn te vinden op de Zalando-lounge.be.

  Over Zalando-lounge.be

  De Zalando familie is weer een website rijker! Het gaat om Zalando-lounge.be. Het is een van de meest succesvolle shopping clubs van België en Europa. Het is alleen voor leden en het helpt je om kortingen tot 75 procent te krijgen ten opzichte van de normale adviesprijs. Een zeer aantrekkelijke prijs in combinatie met een hoogwaardig product van een bekend merk! Het is een schot in de roos van Zalando-lounge.be. Niet voor niets komen er steeds meer leden bij in de Zalando-lounge.be.
  Natuurlijk is er een ruim aanbod van fashion, mode en kleding op de Zalando-lounge.be te vinden.
  Zalando-lounge.be is er in België en ook andere landen. Zo is er ook een Zalando lounge in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Zweden en Denemarken. Hier zullen binnenkort nog meer landen bijkomen.

  Klachten of tips over Zalando-lounge.be

  De diensten van Zalando-lounge.be

  Zalando-lounge.be is een exclusieve members only website waar merkkleding, schoenen en accessoires aangeboden worden met een stevige korting. Het is een eenvoudig concept waarbij de mooiste producten worden aangeboden van bekende merken. Het is niet vreemd, dat er steeds meer mensen zijn welke ook lid worden van Zalando-lounge.be.

  Zalanda lounge fashion week TV!



  Op de website van de Zalando-lounge.be is er niet direct een link te vinden om een klacht, tip of compliment in te dienen. Het is natuurlijk wel mogelijk om je ongenoegen ergens over te kunnen uiten. Je kunt hiervoor de contactpagina gebruiken.

  Als jij een keer een klacht hebt ingediend over Zalando-lounge.be of een compliment of tip, dan horen we graag van je op ErvaringenSite. Deel je ervaring met de Zalando-lounge.be!

  Wat vind jij van Zalando-lounge.be?

  ErvaringenSite verzamelt tips, adviezen, klachten en reviews van bedrijven. Een van deze bedrijven is Zalando-lounge.be . Laat je beoordeling over Zalando-lounge.be op ErvaringenSite achter. Je helpt vele anderen om zo een goed beeld te krijgen van de Zalando-lounge.be. Lid worden of niet wordt dan veel sneller besloten worden.

  Hoe werkt het en zijn er kortingscodes? En is het goedkoop en exclusief? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite!

  Zalando Lounge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  5,8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  4,6
  Prijs
  rating
  6,4
  Leveren
  rating
  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schoenen

  Veel lruke dingen besteld en ook nooit problemen gehad met retouren.
  Ik heb echter wel het idee dat ze, voornamelijk met schoenen/laarzen soms partijen opkopen waar iets aan mankeert. Nu al 3 keer gehad, aan de binnenkant niet goed gestikt, waardoor het prikt in mn voet, sandalen waar niemand z'n voet in krijgt en laarsschachten die heel strak zitten. En dan heb ik smalle kuiten. Jammer.

  Door: Denise Westhof06-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8,5
  rating

  Tevreden klant

  Geweldige site. Je kan kiezen voor duurdere merken, maar er zitten ook veel goedkope spullen tussen. Vooral in de sale kan je voor weinig geld hele leuke kleren, schoenen of accessoires aanschaffen. Ik heb al vaak besteld bij Zalando en dat zullen er nog veel meer worden.

  Door: Laura Boers13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7,5
  rating

  supermooi shirtje supergoedkoop

  supermooi shirtje gekocht, supergoedkoop want speciale anbieding toen ik me had aangemeld!

  Door: angelica10-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zalando Lounge

  Zeer tevreden over mijn aankopen bij Zalando Lounge! Absoluut een aanrader.

  Door: Josephine04-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9,5
  rating

  Cadeaubonnen

  Koop nooit cadeaubonnen van Zalando. Heb er met de feestdagen 2 gekregen ze werken niet.
  Zalando beweerd dat ze van,2018 zijn terwijl ze begin december gekocht zijn (staat trouwens op de site dat ze een onbeperkte geldigheidsduur hebben)ik vermeld dat toen kwamen ze af met ze zijn leeg (had net de code opengekrast) kan dus ook niet.we zijn 100 euro zomaar kwijt nu😡😡

  Door: Tanja05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Kapot, maar geen geld terug

  Kapotte jurk ontvangen. Er staat in de voorwaarden dat bij een defect product de kosten+leveringskosten worden terug betaald, maar Zalando weigert dit te doen. Ik ben nu dus €5,90 kwijt voor een kapot product terugsturen en heb niks ... Normaal niet zulke klachten, maar dit keer echt onbeschoft en onpersoonlijk.

  Door: L03-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Levering tijd

  Al derde keer moet ik bijna 4 weken wachten op de bestelling... Voor en tijdens bestellen men wordt niet geïnformeerd over de levering tijd, pas as je bevestiging krijgt. Ik vindt het hele grote min punt! Bij gewone Zolando heb ik geen klachten, zeer tevreden.


  Door: Olha23-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Vervelende nieuwsbrief

  Uitschrijven voor de nieuwsbrief is uiteindelijk wel mogelijk (dit is dan ook wettelijk verplicht) maar is opzettelijk zo onduidelijk gemaakt dat de meeste mensen het gewoon opgeven.

  Door: Lieve20-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Goederen verloren? Pech gehad!

  Allemaal zoetgeurende en maneschijn.. tot je bestelde goederen volgens Zalando geleverd zijn geweest maar je zelf niets ontvangen hebt.

  Gebeurde enkele weken geleden, tracking bij Bpost gaf aan dat mijn goederen geleverd waren maar geen briefje in de bus en ook mijn buren waren nergens van op de hoogte.

  Dan maar naar het postkantoor voor info.
  Loketbediende van het postkantoor geeft me mee dat ik naar de klantendienst van de post moet bellen en of ik aub geen klacht wil neerleggen ‘omdat de laatste tijd voortdurend pakjes verloren gaan en ze het stilaan beu zijn’.

  Dan maar bellen met de klantendienst van de post.
  Na 35 minuten (!) aan de lijn te wachten krijg ik eindelijk iemand aan de lijn en dat ik ‘contact moest opnemen met zalando zodat er een dossier geopend kon worden’.

  Dan nog maar eens contact opnemen met zalando.
  Ik stuur hen een mailtje via hun contactformulier op de website. En een kleine week later krijg ik een mailtje terug ‘dat ik eerst maar eens moet navragen bij mijn buren of ze het pakje niet ontvangen hebben’.
  Als ik hen laat weten dit de eerste dag al gedaan te hebben, krijg ik botweg te horen dat er een dossier geopend zal worden bij Bpost en hiervan op hoogte gehouden zal worden.
  Ik probeer dan nog even te polsen of ze zicht hebben op hoe lang dit zou kunnen duren en krijg dan te horen dat dit wellicht enkele weken in beslag gaat nemen.
  Mijn vraag of ik de bestelde goederen misschien opnieuw kan bestellen (was een cadeau voor mijn vriendin) wordt gewoon genegeerd, zelfs na 4 reminders heb ik tot op vandaag NIETS meer gehoord van Zalando.

  Als alles goed loopt is er geen vuiltje aan de lucht, maar van zodra er iets fout loopt, ben je op jezelf aangewezen en mag je het gaan uitvechten met Bpost, Zalando trekt de deur dicht en je staat in de kou!

  Geen goederen, (voorlopig) geen terugstorting, geen communicatie.. NIETS!

  Door: Kinethik03-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Eerst aanmelden dan pas toegang

  Wie heeft dit bedacht, wat een belachelijk idee. Je moet je eerst aanmelden en dan mag je pas kijken of er iets voor je bij zit? Moet dat exclusiviteit zijn ofzo? Ik heb in ieder geval meteen weer weggeklikt. Jammer, want ik vind Zalanda wel leuk. Vond.

  Door: Brandy06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Zalando Lounge

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zalando Lounge een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Zalando Lounge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zalando Lounge actief?

  Zalando Lounge is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zalando Lounge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.