Zalando Lounge Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

Zalando Lounge

57% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Denise Westhof
Veel lruke dingen besteld en ook nooit problemen gehad met retouren. Ik heb echter wel het idee dat ze, voornamelijk met schoenen/laarzen soms partijen opkopen waar iets aan mankeert. Nu al 3 keer...Lees verder
L
Laura Boers
Geweldige site. Je kan kiezen voor duurdere merken, maar er zitten ook veel goedkope spullen tussen. Vooral in de sale kan je voor weinig geld hele leuke kleren, schoenen of accessoires aanschaffen...Lees verder
A
angelica
supermooi shirtje gekocht, supergoedkoop want speciale anbieding toen ik me had aangemeld! Lees verder
J
Josephine
Zeer tevreden over mijn aankopen bij Zalando Lounge! Absoluut een aanrader. Lees verder
O
Olha
Al derde keer moet ik bijna 4 weken wachten op de bestelling... Voor en tijdens bestellen men wordt niet geïnformeerd over de levering tijd, pas as je bevestiging krijgt. Ik vindt het hele grote mi...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Veel lruke dingen besteld en ook nooit problemen gehad met retouren.
  Ik heb echter wel het idee dat ze, voornamelijk met schoenen/laarzen soms partijen opkopen waar iets aan mankeert. Nu al 3 keer gehad, aan de binnenkant niet goed gestikt, waardoor het prikt in mn voet, sandalen waar niemand z'n voet in krijgt en laarsschachten die heel strak zitten. En dan heb ik smalle kuiten. Jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tevreden klant

  Geweldige site. Je kan kiezen voor duurdere merken, maar er zitten ook veel goedkope spullen tussen. Vooral in de sale kan je voor weinig geld hele leuke kleren, schoenen of accessoires aanschaffen. Ik heb al vaak besteld bij Zalando en dat zullen er nog veel meer worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  supermooi shirtje supergoedkoop

  supermooi shirtje gekocht, supergoedkoop want speciale anbieding toen ik me had aangemeld!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zalando Lounge

  Zeer tevreden over mijn aankopen bij Zalando Lounge! Absoluut een aanrader.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Levering tijd

  Al derde keer moet ik bijna 4 weken wachten op de bestelling... Voor en tijdens bestellen men wordt niet geïnformeerd over de levering tijd, pas as je bevestiging krijgt. Ik vindt het hele grote min punt! Bij gewone Zolando heb ik geen klachten, zeer tevreden. • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vervelende nieuwsbrief

  Uitschrijven voor de nieuwsbrief is uiteindelijk wel mogelijk (dit is dan ook wettelijk verplicht) maar is opzettelijk zo onduidelijk gemaakt dat de meeste mensen het gewoon opgeven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goederen verloren? Pech gehad!

  Allemaal zoetgeurende en maneschijn.. tot je bestelde goederen volgens Zalando geleverd zijn geweest maar je zelf niets ontvangen hebt.

  Gebeurde enkele weken geleden, tracking bij Bpost gaf aan dat mijn goederen geleverd waren maar geen briefje in de bus en ook mijn buren waren nergens van op de hoogte.

  Dan maar naar het postkantoor voor info.
  Loketbediende van het postkantoor geeft me mee dat ik naar de klantendienst van de post moet bellen en of ik aub geen klacht wil neerleggen ‘omdat de laatste tijd voortdurend pakjes verloren gaan en ze het stilaan beu zijn’.

  Dan maar bellen met de klantendienst van de post.
  Na 35 minuten (!) aan de lijn te wachten krijg ik eindelijk iemand aan de lijn en dat ik ‘contact moest opnemen met zalando zodat er een dossier geopend kon worden’.

  Dan nog maar eens contact opnemen met zalando.
  Ik stuur hen een mailtje via hun contactformulier op de website. En een kleine week later krijg ik een mailtje terug ‘dat ik eerst maar eens moet navragen bij mijn buren of ze het pakje niet ontvangen hebben’.
  Als ik hen laat weten dit de eerste dag al gedaan te hebben, krijg ik botweg te horen dat er een dossier geopend zal worden bij Bpost en hiervan op hoogte gehouden zal worden.
  Ik probeer dan nog even te polsen of ze zicht hebben op hoe lang dit zou kunnen duren en krijg dan te horen dat dit wellicht enkele weken in beslag gaat nemen.
  Mijn vraag of ik de bestelde goederen misschien opnieuw kan bestellen (was een cadeau voor mijn vriendin) wordt gewoon genegeerd, zelfs na 4 reminders heb ik tot op vandaag NIETS meer gehoord van Zalando.

  Als alles goed loopt is er geen vuiltje aan de lucht, maar van zodra er iets fout loopt, ben je op jezelf aangewezen en mag je het gaan uitvechten met Bpost, Zalando trekt de deur dicht en je staat in de kou!

  Geen goederen, (voorlopig) geen terugstorting, geen communicatie.. NIETS!


Anderen bekeken ook

Peeq merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Peeq

3 reviews

Inleiding tot de verlichtingsindustrie en reviews De verlichtingsindustrie is een dynamische sector die voortdurend evolueert en innoveert. Van tra...

Van De Moer Instruments merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Van De Moer Instruments

4 reviews

Heb je altijd al een instrument willen bespelen of ben je op zoek naar een nieuw instrument? Dan is de online shop van Van De Moer Instruments well...

Vertbaudet merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Vertbaudet

6 reviews

Zwanger of al bevallen? Bij Vertbaudet vind je onder andere zwangerschapskledij voor aanstaande moeders en producten voor kinderen van 0 tot 14 jaa...

BSTN merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

BSTN

1 reviews

Ben je op zoek naar de iets exclusieve streetwear om iedereens aandacht te stelen met je nieuwe outfit? Dan ben je wellicht bij BSTN aan het juiste...