ErvaringenSite

  Ervaringen Shein

  Shein is een internationaal e-commerce platform in de mode detailhandel. De naam van het bedrijf wordt uitgesproken als She-In. Het bedrijf focust zich hoofdzakelijk op damesmode maar biedt ook mode voor mannen en kinderen, accessoires, schoenen, handtassen en diverse andere mode items aan. Shein richt zich voornamelijk op Europa, Amerika, Australië en het Midden-Oosten. Het merk is opgericht in oktober 2008 en bestrijkt inmiddels meer dan 220 landen en regio's over de hele wereld. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Shein hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Shein

  Shein werd opgericht in 2008 in het Amerikaanse New Jersey. De webshop heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten ook vestigingen in onder andere China en België. De webshop had in het begin in een klein magazijn vanuit waar ze alle producten verzonden, inmiddels is de webshop verhuisd naar een magazijn van meer dan 10,000 vierkante meter in China. Daarnaast werkt Shein samen met verschillende transport bedrijven zodat ten alle tijden een vliegtuig of vrachtwagen beschikbaar is om uw pakketjes af te leveren. Inmiddels levert de webshop aan zo'n tachtig landen over de hele wereld.

  Einblick in mein Shopsystem & gute Onlineshop Alternativen für deine Brand.

  Producten en Diensten

  In de begin periode van de webshop verkochten zij alleen dames mode. Inmiddels heeft Shein dit uitgebreid tot heren mode, kinder mode maar ook tot make-up en thuis (hieronder vallen ook huisdieren). Wat ook veranderd is sinds de webshop is opgericht in 2008 is dat het bedrijf nu ook kleding en lingerie voor grote maten maakt. Grote maten bij Shein gaan van 0XL tot en met 5XL.

  Op alle producten in de webshop geldt een bedenktijd van 75 dagen en gratis verzending als u voor meer dan 39 euro aan producten bestelt. Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelde product kunt u deze retourneren, in België kan dit via Mondal Relay. Retourneren is echter niet gratis en komt voor eigen kosten. Shein belooft echter wel om douane en belasting voor u te betalen. Als u bestelling onder de 150 euro is dan hoeft u zich geen zorgen te maken over invoerrechten. Mocht u voor meer dan 150 euro aan producten hebben besteld moet u er rekening mee houden dat hier nog invoerrechten bovenop kunnen komen.

  Naast het verkopen van al deze producten houdt Shein er ook een Affiliate Programme op na. Met dit programma kunt u commissie verdienen op alle verkopen die gemaakt worden door doorverwijzing van u naar Shein. Er zijn twee affiliate programma's: Shein Official Affiliate en Partner Affiliate Platform. Er is een commissie te verdienen van tien procent of twintig procent op alle verkopen die gemaakt worden door uw doorverwijzing.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Shein

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Shein op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Shein vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Shein.

  Shein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verschillende items

  Ik heb nu reeds 5 bestellingen bij Shein geplaatst, levering verschilt sterk per pakket. De kleding is niet slecht qua kwaliteit, altijd opletten met de maattabellen en de reviews van klanten. Ook badmatten e.d. zijn van zeer goede kwailiteit (€11 voor een groot model), voor hetzelfde model bij andere webshops is dit €30 en ja volledig dezelfde, dus ik ben zeer blij. Ondergoed (bh's), rokken en jeans koop ik liever lokaal, jurken, tops, slips, matten en tafelkleden koop ik bij Shein, tot nog toe geen slechte ervaring gehad.

  Door: nathalie S19-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Shein

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Shein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shein actief?

  Shein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.