Ilse Jacobsen

Alle reviews

Ilse Jacobsen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Ilse Jacobsen

Ben je dol op mode en altijd op zoek naar potentieel interessante labels? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Ilse Jacobsen. Of ben je al vertrouwd met de regenjassen, rubberlaarzen, kleedjes of andere items van dit label? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige Ilse Jacobsen review te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de gelegenheid om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Ilse Jacobsen iets voor hen zou kunnen zijn, en of de Ilse Jacobsen sale de moeite waard kan zijn om eens van naderbij te bekijken.

Over Ilse Jacobsen
Ontwerper, ondernemer en creatief directeur Ilse Jacobsen richtte in 1993 het gelijknamige bedrijf op, gevestigd in een kleine winkel in het centrum van het Deense plaatsje Hornbæk. Sindsdien is het bedrijf zowel in binnen- als buitenland snel gegroeid, o.a. door conceptstores in Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland en Engeland. Verscheidene van 's werelds toonaangevende warenhuizen hebben de creaties van Ilse Jacobsen in hun assortiment opgenomen. De groei is gebaseerd op een sterk productportfolio dat wordt gekenmerkt door iconische rubberen laarzen, regenkleding, kleedjes, schoenen, accessoires en een exclusieve schoonheidslijn. De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de serie Vov & Vuf, die Ilse heeft gemaakt in samenwerking met haar dochter Natascha. Het DNA en de producten van het bedrijf zijn gebaseerd op Ilse's opvoeding en leven in haar geliefde Hornbæk. 

Producten en diensten van Ilse Jacobsen
Ben je op zoek naar Ilse Jacobsen schoenen of een ander item? Dan kun je bovenaan een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je ook gewoon klikken op een van de voorgestelde knoppen, zoals Webshop, Vov & Vuf en Ilse Jacobsen. Dankzij de handige onderverdeling in een aantal subcategorieën kun je vlot en eenvoudig door het aanbod van Ilse Jacobsen navigeren. Op de homepage van dit bedrijf kun je meer lezen over de oprichtster, haar visie en een aantal van haar iconische producten, zoals kleedjes, accessoires en schoonheidsitems. Als je graag op de hoogte wilt blijven van toekomstig nieuws en aanbiedingen, kun je je via de site ook inschrijven op de nieuwsbrief. Heb je vragen of opmerkingen voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Ilse Jacobsen
Heb je in een ver of recent verleden al eens een bestelling bij deze onderneming geplaatst, zoals bijvoorbeeld een Ilse Jacobsen regenjas? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een korte, informatieve review te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten, hoe jij als klant de online bestel- en betaalmethode hebt ervaren en of je kunt rekenen op een snelle, vlotte en vriendelijke dienstverlening van de klantendienst. Of wil je graag enkele handige tips delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast uit naar jouw unieke verslag! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.