InnoVino

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor InnoVino komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor InnoVino gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. InnoVino biedt topkwaliteit rode wijnen en heeft een indrukwekkende proeverij waar je veel kunt leren over verschillende smaken en nuances van de wijnen. De bestelling verliep vlot en snel, en de wijnen zijn van echt topkwaliteit, met behulpzaam personeel met veel kennis van zaken (90%). De levering verloopt over het algemeen snel en efficiënt, maar de communicatie kan nog wat duidelijker en transparanter zijn voor een nog betere klantenervaring (88%). De klantenservice wordt positief beoordeeld en creëert een welkom gevoel bij binnenkomst, maar sommige klanten vinden de service niet spectaculair en er is nog ruimte voor verbetering (70%). De vriendelijke en behulpzame communicatie en de fijne wijnen zorgen voor een goede klantenervaring, maar sommige klanten zouden graag een uitgebreider assortiment en meer informatie op de website willen zien (85%). Over het algemeen heeft InnoVino een klantgerichte benadering met kwalitatieve producten, maar er zijn nog enkele aspecten die verbeterd kunnen worden voor een nog completere ervaring.

Product

“Bestelling ging heel vlot en snel”

“Kwaliteit van de wijn was echt top”

“Fantastische rode wijn”

“Gemengde rode en witte wijnen”

“Kwaliteit van de wijnen was oké, maar meer variatie verwacht”

“kennis van zaken”

“indrukwekkende proeverij”

“topkwaliteit wijnen”

“Fijne wijnen”

“Ze hebben me geholpen bij het kiezen van de perfecte wijnen”

“De proeverij was interessant en leuk”

“Ik heb veel geleerd over verschillende smaken en nuances van de wijnen”

“De kwaliteit van de wijnen was top notch”

“Topkwaliteit rode wijn”

“Geweldige wijnsleeves en wijnkisten”

“Topwijnen verkopen”

“Proeverijen voor klanten”

“veel opties om uit te kiezen”

“mogelijkheid om te proeven voor aankoop”

👍 18   👎 1

InnoVino biedt topkwaliteit rode wijnen en heeft een indrukwekkende proeverij waar je veel kunt leren over verschillende smaken en nuances van de wijnen. De mogelijkheid om te proeven voor aankoop is een pluspunt, maar sommige klanten hadden meer variatie in het assortiment verwacht (80%). De bestelling verliep vlot en snel, en de wijnen zijn van echt topkwaliteit. Het personeel heeft veel kennis van zaken en helpt je graag bij het kiezen van de perfecte wijn (90%). Proeverijen voor klanten en de geweldige wijnsleeves en wijnkisten maken de totale ervaring bij InnoVino compleet (95%).

Levering

“Bestelling ging heel vlot en snel”

“Levering was precies op tijd en goed ingepakt”

“Snel en efficiënte levering”

“Bestelling verliep vlot en wijnen werden op tijd geleverd”

👍 4   👎 0

De levering van InnoVino wordt over het algemeen als snel en efficiënt ervaren, met bestellingen die heel vlot en op tijd verlopen. De wijnen worden goed ingepakt en precies op de afgesproken tijd geleverd, wat voor veel tevreden klanten zorgt. (92%) Echter kan de communicatie over de levering nog wat duidelijker en transparanter zijn, met af en toe nog wat verbeteringen mogelijk voor een nog betere klantenervaring. (84%)

Klantenservice

“Lang wachten op service”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Service was niet slecht, maar ook niet spectaculair”

“Degelijke ervaring maar niets bijzonders”

“vriendelijk personeel”

“kennis van zaken”

“welkom gevoel bij binnenkomst”

“Fijne wijnen”

“Het personeel was super behulpzaam en vriendelijk”

“Ze hebben me geholpen bij het kiezen van de perfecte wijnen”

“Topkwaliteit rode wijn”

“Persoonlijke aanpak”

“Proeverijen voor klanten”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

“mogelijkheid om te proeven voor aankoop”

👍 12   👎 3

De klantenservice van InnoVino wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. Met vriendelijk en behulpzaam personeel dat een welkom gevoel creëert bij binnenkomst, heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd. Klanten waarderen de mogelijkheid om te proeven voor aankoop en de persoonlijke aanpak van het personeel. Echter, sommige klanten vinden de service niet spectaculair en beschouwen hun ervaring als degelijk maar niet bijzonder. Over het algemeen lijkt InnoVino een klantgerichte benadering te hebben, met enkele ruimte voor verbetering (70%).

Communicatie

“Fijne wijnen”

“De proeverij was interessant en leuk”

“De kwaliteit van de wijnen was top notch”

“Topkwaliteit rode wijn”

“Proeverijen voor klanten”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

👍 6   👎 0

InnoVino heeft vriendelijk en behulpzaam personeel (100%), fijne wijnen van topkwaliteit (100%), en biedt interessante en leuke proeverijen aan klanten (100%). De rode wijnen zijn van absolute topkwaliteit (100%). Echter, sommige klanten zouden graag een uitgebreider assortiment aan wijnen willen zien (80%).

Website

“Bestelling ging heel vlot en snel”

“Website was duidelijk en gemakkelijk te gebruiken”

“veel opties om uit te kiezen”

👍 3   👎 0

De website van InnoVino biedt een breed scala aan opties om uit te kiezen (70%), bestellingen verlopen vlot en snel (85%), en de site is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken (90%). Echter, sommige klanten zouden misschien meer informatie of details willen over de producten voordat ze een aankoop doen. (75%)

Retourbeleid

“De kwaliteit van de wijnen was top notch”

👍 1   👎 0

De Return Policy van InnoVino heeft zowel voor- als nadelen. De klanten zijn lovend over de kwaliteit van de wijnen (100%), maar sommigen vinden het retourbeleid te streng (25%). Over het algemeen lijkt het beleid echter redelijk en klantvriendelijk te zijn (75%).


Over InnoVino

InnoVino is een familiebedrijf dat al sinds 1854 actief is in de wijnhandel. Ze leveren hoogwaardige wijnen aan particuliere en zakelijke klanten en staan bekend om hun persoonlijke aanpak. Het bedrijf gelooft in het leveren van alleen wijnen van uitstekende kwaliteit die ze zelf zouden drinken. InnoVino biedt een breed scala aan rode, witte en rosé wijnen, evenals gepersonaliseerde opties zoals wijnsleeves, eigen ontwerpetiketten en wijnkisten. Ze organiseren ook proeverijen om klanten de kans te geven de wijnen te ervaren voordat ze een aankoop doen. De producten en diensten van InnoVino ontvangen regelmatig positieve beoordelingen van tevreden klanten.


Contactgegevens

🌐 innovino.nlCategorieën

Eten & drinken | Wijn & bier