InnoVino

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor InnoVino komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor InnoVino gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van InnoVino heeft zowel voor- als nadelen. De klanten zijn lovend over de kwaliteit van de wijnen (100%), maar sommigen vinden het retourbeleid te streng (25%). Over het algemeen lijkt het beleid echter redelijk en klantvriendelijk te zijn (75%).

“De kwaliteit van de wijnen was top notch”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Goethals - 6 maanden geleden

  • Het personeel was super behulpzaam en vriendelijk
  • Ze hebben me geholpen bij het kiezen van de perfecte wijnen
  • De proeverij was interessant en leuk
  • Ik heb veel geleerd over verschillende smaken en nuances van de wijnen
  • De kwaliteit van de wijnen was top notch