Internxt

16 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Internxt komt uit 16 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Internxt gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Internxt heeft een uitgebreid assortiment aan producten wat door veel mensen wordt gewaardeerd (80%). Helaas is het niet mogelijk om het e-mailadres te wijzigen, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn (20%). Over het algemeen biedt de website van Internxt een goede ervaring met een breed scala aan producten.

“Uitgebreid assortiment”

“Kan e-mailadres niet meer wijzigen”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

François - 4 maanden geleden

  • Uitgebreid assortiment

Leon De Winter - 6 maanden geleden

  • Super veilige cloud service
  • Kan e-mailadres niet meer wijzigen
  • Bestanden uploaden duurt wat langer door versleuteling