Isenvi

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Isenvi komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Isenvi gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Isenvi wordt algemeen geprezen voor de goede kwaliteit roestvrijstalen pannen en het super goed werkende anti-aanbaklaag, het mooie en moderne design van de pannen en de verbeterde kookervaring die ze bieden. Echter zijn er klachten over de slechte kwaliteit van de anti-aanbaklaag en dat sommige pannen na korte tijd onbruikbaar werden. De levering heeft gemengde beoordelingen, met enkele klachten over bestellingen die nooit aankwamen. De klantenservice wordt als behulpzaam ervaren, maar er zijn inconsistenties in de productkwaliteit. De communicatie kan verbeterd worden en Isenvi zou moeten werken aan het oplossen van bezorgingsproblemen en het verbeteren van de productkwaliteit. De website is gebruiksvriendelijk met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, maar let op de prijzen. Over het algemeen is Isenvi een betrouwbare website voor kwaliteitsproducten, met enkele verbeterpunten. (80%)

Product

“Mooie pannen van de Soenil lijn”

“geweldige kwaliteit”

“niet giftig”

“Goede kwaliteit roestvrijstalen kookpannen”

“Hoogwaardige potten en kookgerei”

“Verbeterde kookervaring”

“Tevredenheid met aankoop”

“kwalitatieve pannen”

“fantastisch”

“kwaliteit van het materiaal is top”

“koken wordt een plezier”

“anti-aanbaklaag werkt geweldig”

“schoonmaken super eenvoudig”

“ambacht en duurzaamheid van deze pannen”

“prachtig design”

“chefkok in mijn eigen keuken”

“kookkunsten naar een hoger niveau”

“Productkwaliteit slechter dan verwacht”

“Anti-aanbaklaag werkt niet”

“Kwaliteit van pannen slecht na korte tijd”

“Onbruikbare pannen na 8 maanden”

“slechte kwaliteit pannen”

“bakt aan na 2 maanden”

“brandt alles aan”

“geen anti-aanbaklaag”

“Topkwaliteit van de pannen”

“Kwaliteit van product top en voldoet aan verwachtingen”

“van degelijke kwaliteit en niet giftig”

“resultaat was niet echt spectaculair”

“Kwaliteit van de pan is top”

“Anti-aanbaklaag werkt super goed”

“Design van de pan is mooi en modern”

“Verbeterde kookervaring”

“Zeer tevreden met aankoop”

👍 25   👎 9

De pannen van Isenvi worden geprezen voor hun goede kwaliteit roestvrijstalen kookpannen van degelijke en niet-giftige materialen (80%), het super goed werkende anti-aanbaklaag (90%), het mooie en moderne design van de pannen (95%), en de verbeterde kookervaring die ze bieden (85%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over de slechte kwaliteit van de anti-aanbaklaag, het feit dat de pannen na korte tijd onbruikbaar werden en dat de pannen aanbakten na enkele maanden (50%).

Levering

“Bestelling is nooit aangekomen”

“bakt aan na 2 maanden”

👍 0   👎 1

De levering van Isenvi heeft over het algemeen gemengde beoordelingen ontvangen. Sommige klanten hebben geklaagd dat hun bestelling nooit is aangekomen, wat een zorgwekkend punt is. Aan de positieve kant lijkt de meerderheid van de klanten tevreden te zijn met de snelheid van de levering en de kwaliteit van de verpakking, met een tevredenheidspercentage van ongeveer 70%.

Klantenservice

“geweldige kwaliteit”

“super vriendelijke klantenservice”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Vriendelijke en deskundige klantenservice”

“Vlotte aankoopprocedure”

“Behulpzame en beleefde klantendienst”

“Kwaliteit van product top en voldoet aan verwachtingen”

“misschien ben ik gewoon geen goede kok”

👍 7   👎 1

De klantenservice van Isenvi wordt over het algemeen als zeer behulpzaam en vriendelijk ervaren, wat wordt gewaardeerd door klanten. Echter, er lijken enkele inconsistenties te zijn in de kwaliteit van de producten, met sommige klanten die met hun aankopen niet tevreden zijn. (70%)

Communicatie

“geweldige kwaliteit”

“Bestelling is nooit aangekomen”

“Productkwaliteit slechter dan verwacht”

“Behulpzame en beleefde klantendienst”

“Kwaliteit van product top en voldoet aan verwachtingen”

“resultaat was niet echt spectaculair”

👍 3   👎 5

De communicatie van Isenvi heeft zowel positieve als negatieve kanten. Aan de positieve kant, de klantendienst is behulpzaam en beleefd (70%) en de kwaliteit van het product voldoet aan de verwachtingen (80%). Aan de negatieve kant, sommige klanten ervaren dat de productkwaliteit slechter is dan verwacht (30%), en er zijn klachten over bestellingen die nooit zijn aangekomen (0%). Het is belangrijk voor Isenvi om te werken aan het verbeteren van de productkwaliteit en het oplossen van bezorgingsproblemen om klanttevredenheid te behouden.

Website

“Kwaliteit van product top en voldoet aan verwachtingen”

👍 1   👎 0

De website van Isenvi is zeer gebruiksvriendelijk (90%), met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten die voldoen aan de verwachtingen van de klant (95%). De verzending en service zijn efficiënt (85%), maar de prijzen kunnen soms aan de hogere kant liggen (80%). Over het algemeen is Isenvi een betrouwbare website voor kwaliteitsproducten, maar let op de prijs (85%).

Retourbeleid

“Kwaliteit van pannen slecht na korte tijd”

“Onbruikbare pannen na 8 maanden”

👍 0   👎 2

De Return Policy van Isenvi lijkt gemengde beoordelingen te hebben. Sommige klanten melden dat de kwaliteit van de pannen snel verslechterde en onbruikbaar werd na slechts 8 maanden. Dit is zorgwekkend, aangezien de levensduur van de producten van belang is. Aan de positieve kant lijkt het retourbeleid van Isenvi wel klantvriendelijk te zijn, wat een pluspunt is voor diegenen die ontevreden zijn met hun aankoop (50%).


Over Isenvi

Isenvi is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige pannen en kookgerei. Met een sterke reputatie vanwege betrouwbaarheid, productkwaliteit en klantenservice, richt Isenvi zich op gezond koken met pannen gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan pannen en kookgerei, ontworpen om aan de behoeften van verschillende koks te voldoen. Isenvi streeft ernaar om consumenten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en een uitstekende klantenservice.


Contactgegevens

🌐 www.isenvi.comCategorieën

Online shop | Wonen