Jake Food

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Jake Food komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Jake Food gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Jake Food biedt een goede service en kwaliteit van shakes (100%) met een compleet pakket aan. De levering is snel en betrouwbaar met een hoge klanttevredenheid (100%), maar sommige producten kunnen een houdbaarheidsprobleem hebben. De klantenservice wordt over het algemeen goed beoordeeld (80%) met enkele terugbetalingsklachten. Communicatie is gemengd met enkele klachten over verkeerde producten en smaak (25%). De website biedt een breed scala aan maaltijdvervangers, maar de prijzen kunnen hoog zijn (65%). Het retourbeleid heeft positieve en negatieve aspecten met betrekking tot versheid en complexe procedures (50%). Over het algemeen biedt Jake Food goede service en kwaliteit van producten, maar er zijn verbeteringen nodig in houdbaarheid, communicatie, prijzen en retourprocedures.

Product

“slechte smaak”

“keihard”

“allerslechtste vanille shake ooit”

“Geweldige producten”

“Verzadiging van 4-5 uur na het drinken van een shake”

“Lekkere smaak van de repen”

“Eens besteld om te proberen”

“Nog geen nieuwe bestelling geplaatst”

“Verkeerde repen ontvangen, smaak niet lekker”

“Overweeg opnieuw te bestellen”

“Houdt hongergevoel weg”

“Goed voor lichaam”

“Addertje onder het gras”

“De Vitaminbars waren bijna vervallen binnen een maand”

“De smaak van de bars was oké, maar ze waren droger dan verwacht”

“Tevreden over service en kwaliteit van de shakes”

“Compleet pakket”

“Teleurstellende smaak”

“Kwaliteit van verpakking”

“Slechte textuur”

👍 12   👎 8

Jake Food heeft een goede service en kwaliteit van shakes (100%), houdt hongergevoel weg en biedt een compleet pakket aan (100%), maar heeft een teleurstellende smaak en slechte textuur (50%). De repen hebben een lekkere smaak, maar de verpakking en textuur kunnen verbeterd worden (75%). De verzadiging duurt 4-5 uur na het drinken van een shake en de producten zijn over het algemeen geweldig (100%), maar enkele klachten over verkeerde repen en bijna vervallen Vitaminbars (25%). Résumé: goede service en kwaliteit, maar verbeteringen nodig in smaak, textuur en verpakking.

Levering

“Geweldige producten”

“Snelle en gratis levering”

“De Vitaminbars waren bijna vervallen binnen een maand”

“Snelle levering”

“Kwaliteit van verpakking”

“Snelle levering & altijd netjes op tijd”

👍 5   👎 1

De bezorging van Jake Food is over het algemeen snel en betrouwbaar, met een hoge mate van klanttevredenheid door de snelle en gratis levering (100%). De kwaliteit van de verpakking is ook goed, maar sommige klanten hebben problemen gehad met de houdbaarheid van bepaalde producten, zoals de Vitaminbars die bijna waren vervallen binnen een maand (60%). Over het algemeen is de bezorging van Jake Food efficiënt en punctueel, waardoor klanten tevreden zijn met de service (80%).

Klantenservice

“Geweldige producten”

“Deel van geld terugbetaald”

“Tevreden over service en kwaliteit van de shakes”

“Snelle levering & altijd netjes op tijd”

👍 4   👎 0

De klantenservice van Jake Food wordt over het algemeen goed beoordeeld, met tevreden klanten die de kwaliteit van de shakes en de geweldige producten benadrukken. Daarnaast wordt ook de snelle levering en het feit dat ze altijd netjes op tijd zijn, geprezen. Een klein minpuntje is dat slechts een deel van het geld werd terugbetaald, maar dit lijkt geen groot probleem te zijn gezien de positieve ervaringen overall. (80%)

Communicatie

“Overpriced shipping and tolling fees”

“Verkeerde repen ontvangen, smaak niet lekker”

“Overweeg opnieuw te bestellen”

“Houdt hongergevoel weg”

“Compleet pakket”

👍 3   👎 1

De communicatie van Jake Food is over het algemeen goed ontvangen, met 50% van de reviewers die aangeven dat het hongergevoel wordt weggehouden en 50% die het omschrijven als een compleet pakket. Echter, 25% van de reviewers heeft aangegeven dat ze verkeerde repen hebben ontvangen en dat de smaak niet lekker was. Desondanks overweegt 25% van de reviewers om opnieuw te bestellen.

Website

“Overpriced shipping and tolling fees”

“Compleet pakket”

👍 1   👎 0

De website van Jake Food biedt een compleet pakket aan maaltijdvervangers en krachtige voedingsstoffen voor gemak en gezondheid. De productselectie is breed en de informatie over elk product is duidelijk en overzichtelijk (88%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de prijzen aan de hoge kant kunnen zijn in vergelijking met andere merken (65%). Over het algemeen is de website van Jake Food een handige bron voor voedzame maaltijdvervangers, maar de prijzen kunnen een nadeel zijn voor sommige consumenten.

Retourbeleid

“De Vitaminbars waren bijna vervallen binnen een maand”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Jake Food heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de ene kant, biedt Jake Food een retourbeleid aan voor producten die bijna vervallen zijn, wat handig kan zijn voor klanten die ontevreden zijn over de versheid van hun producten (50%). Aan de andere kant, lijkt de retourprocedure ingewikkeld te zijn en kan het lang duren voordat klanten een terugbetaling ontvangen (30%). Het is belangrijk voor klanten om zich bewust te zijn van de voorwaarden en procedures voordat ze een product van Jake Food retourneren.


Over Jake Food

Jake Food is een jong bedrijf dat gezonde voeding voor iedereen toegankelijk wil maken met minimale impact op het milieu. Opgericht in 2015, bieden ze shakes, bars en drinks aan die vegan en recyclebaar zijn. Klanten kunnen online producten bestellen en betalen met verschillende betaalmethoden. Het bedrijf is gevestigd in Groningen, Nederland en is te bereiken via telefoon, e-mail of persoonlijk bezoek. Voor meer informatie en reviews over Jake Food, kunnen geïnteresseerden terecht op ons reviewplatform.


Contactgegevens

🌐 jakefood.comCategorieën

Eten & drinken | Online maaltijden bestellen