Jake Food

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Jake Food komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Jake Food gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De klantenservice van Jake Food wordt over het algemeen goed beoordeeld, met tevreden klanten die de kwaliteit van de shakes en de geweldige producten benadrukken. Daarnaast wordt ook de snelle levering en het feit dat ze altijd netjes op tijd zijn, geprezen. Een klein minpuntje is dat slechts een deel van het geld werd terugbetaald, maar dit lijkt geen groot probleem te zijn gezien de positieve ervaringen overall. (80%)

“Geweldige producten”

“Deel van geld terugbetaald”

“Tevreden over service en kwaliteit van de shakes”

“Snelle levering & altijd netjes op tijd”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Pauwels - 3 maanden geleden

  • Geweldige producten

Dumont - 6 maanden geleden

  • Eens besteld om te proberen
  • Nog geen nieuwe bestelling geplaatst
  • Verkeerde repen ontvangen, smaak niet lekker
  • Deel van geld terugbetaald
  • Overweeg opnieuw te bestellen

Alexis Bodart - 7 maanden geleden

  • Snelle levering
  • Maaltijden mogen goedkoper zijn
  • Tevreden over service en kwaliteit van de shakes

Tom - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Snelle levering & altijd netjes op tijd