JS Health

15 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor JS Health komt uit 15 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor JS Health gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van JS Health heeft zowel positieve als negatieve aspecten. De mogelijkheid om producten terug te sturen in geval van ontevredenheid is een pluspunt (100%), maar het feit dat sommige klanten melden dat de producten niet effectief zijn en geen resultaat opleveren, kan leiden tot teleurstelling bij klanten die hun aankoop willen retourneren (33,3%). Het is belangrijk dat klanten zich bewust zijn van deze gemengde ervaringen bij het overwegen van een aankoop bij JS Health.

“Zeker geen aanrader voor PMS”

“Helpen in ieder geval absoluut niet tegen PMS”

“Ik gebruik ze nu al een paar maanden met nul resultaat”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Brooke - 20 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Zeker geen aanrader voor PMS
  • Helpen in ieder geval absoluut niet tegen PMS
  • Ik gebruik ze nu al een paar maanden met nul resultaat