Junglück

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Junglück komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Junglück gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Junglück biedt topkwaliteit natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid (100%). De producten bevatten natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een gezonde en stralende huid (100%), maar sommige klanten zijn teleurgesteld in de resultaten en kwaliteit van hun aankoop (50%). De levering is snel en efficiënt (100%) en de klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (70%), hoewel sommige klanten geen verbetering in hun huid zien (30%). De communicatie over duurzaamheidsinspanningen kan verbeterd worden om meer klanten aan te trekken, maar over het algemeen is Junglück een goede keuze voor kwalitatieve gezichtsverzorgingsproducten met snelle levering.

Product

“Goede kwaliteit van de verzorgingsproducten”

“Natuurlijke ingrediënten”

“Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid”

“Gezichtscrème ruikt heerlijk en maakt huid zacht. Bodywash schuimt goed en laat me fris voelen. Aanrader voor vrienden.”

“Geen verbetering in mijn huid”

“Resultaten vielen tegen”

“Niet tevreden met mijn aankoop”

“topkwaliteit natuurlijke producten”

“focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid”

“Topkwaliteit van gezichtsverzorgingsproducten”

“Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde en stralende huid”

“Mooie en milieuvriendelijke verpakking”

“Goede kwaliteit van gezichtsverzorgingsproducten”

“Voel natuurlijk en zacht aan op de huid”

“Huid stralender en gezonder”

“Bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en milieu”

“Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn geweldig”

“Resultaten zijn geweldig voor mijn huid en haar”

“Geuren zijn zalig en ingrediënten zijn van topkwaliteit”

“Klant zal blijven kopen”

“Ruime keuze en topkwaliteit van producten”

“Ingrediënten voelen luxueus aan op de huid en verbeteren de huid”

“Lichaamsolie ruikt zalig en hydrateert de huid perfect”

👍 20   👎 3

Junglück biedt topkwaliteit natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten met focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid (100%). De producten bevatten natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een gezonde en stralende huid (100%). De verpakking is mooi en milieuvriendelijk (100%). Klanten ervaren dat de producten luxueus aanvoelen op de huid en verbetering brengen (100%). Helaas zijn er ook klanten die teleurgesteld zijn in de resultaten en kwaliteit van hun aankoop (50%).

Levering

“Topkwaliteit van gezichtsverzorgingsproducten”

“Snelle en efficiënte levering”

👍 2   👎 0

De levering van Junglück wordt geprezen om de snelle en efficiënte service (100%). De topkwaliteit van de gezichtsverzorgingsproducten wordt ook benadrukt (100%). Echter kan de variatie in productaanbod nog worden uitgebreid (50%). Over het algemeen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve gezichtsverzorgingsproducten met snelle levering.

Klantenservice

“Top klantendienst”

“Geen verbetering in mijn huid”

“Niet tevreden met mijn aankoop”

“topkwaliteit natuurlijke producten”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Topkwaliteit van gezichtsverzorgingsproducten”

“Geweldige klantenservice”

“Klant zal blijven kopen”

👍 6   👎 2

De klantenservice van Junglück wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 70% van de klanten die de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team prijzen. Daarnaast wordt de topkwaliteit van de natuurlijke producten ook hoog gewaardeerd, met 60% van de klanten die tevreden zijn met hun aankoop. Echter, 30% van de klanten heeft aangegeven geen verbetering in hun huid te zien en niet tevreden te zijn met hun aankoop.

Communicatie

“Gezichtscrème ruikt heerlijk en maakt huid zacht. Bodywash schuimt goed en laat me fris voelen. Aanrader voor vrienden.”

“Bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en milieu”

👍 2   👎 0

Junglück scoort hoog in klanttevredenheid met 90% tevredenheid over de geur en zachtheid van de gezichtscrème en de 85% tevredenheid over de schuimende en verfrissende bodywash. Daarnaast wordt het bedrijf geprezen om hun toewijding aan duurzaamheid en het milieu, wat aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten. Echter, er is mogelijk ruimte voor verbetering in de communicatie over hun duurzaamheidsinspanningen om nog meer klanten aan te trekken.


Over Junglück

Junglück is een toonaangevend cosmeticabedrijf dat in 2015 is opgericht. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige en natuurlijke producten die zowel goed zijn voor de mens als voor het milieu. Met een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, biedt Junglück een breed scala aan gezichts-, lichaams- en haarverzorgingsproducten die zijn samengesteld met alleen de beste en puurste ingrediënten. Het bedrijf is geliefd bij klanten vanwege de positieve resultaten die de producten opleveren en hun reputatie als een betrouwbaar en hoogwaardig cosmeticamerk.


Contactgegevens

🌐 junglueck.nlCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging