Junglück

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Junglück komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Junglück gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Junglück scoort hoog in klanttevredenheid met 90% tevredenheid over de geur en zachtheid van de gezichtscrème en de 85% tevredenheid over de schuimende en verfrissende bodywash. Daarnaast wordt het bedrijf geprezen om hun toewijding aan duurzaamheid en het milieu, wat aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten. Echter, er is mogelijk ruimte voor verbetering in de communicatie over hun duurzaamheidsinspanningen om nog meer klanten aan te trekken.

“Gezichtscrème ruikt heerlijk en maakt huid zacht. Bodywash schuimt goed en laat me fris voelen. Aanrader voor vrienden.”

“Bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en milieu”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Hubert - 3 maanden geleden

  • Gezichtscrème ruikt heerlijk en maakt huid zacht. Bodywash schuimt goed en laat me fris voelen. Aanrader voor vrienden.

A. Verhoeven - 6 maanden geleden

  • Goede kwaliteit van gezichtsverzorgingsproducten
  • Voel natuurlijk en zacht aan op de huid
  • Huid stralender en gezonder
  • Bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en milieu