Kambukka

3 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Kambukka komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kambukka gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Kambukka heeft een uitstekende klantenservice (100%), met een persoonlijke benadering bij probleemoplossing (100%) en snelle oplossing van fout bestellingen (100%). De producten zijn topkwaliteit en de service is heel goed (100%).

“Uitstekende klantenservice”

“Persoonlijke benadering bij probleemoplossing”

“Snelle oplossing van fout bestelling”

“Top producten en heel goede service.”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Noor Lefebvre - 7 weken geleden

  • Uitstekende klantenservice
  • Persoonlijke benadering bij probleemoplossing
  • Snelle oplossing van fout bestelling

Jacob - 20 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Top producten en heel goede service.