KitchenAid

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor KitchenAid komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor KitchenAid gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van KitchenAid wordt over het algemeen positief ontvangen door klanten. De verpakking van de producten is goed (100%), Wat zorgt voor een veilige levering. Daarnaast wordt de snelle levering gewaardeerd (100%), wat zorgt voor tevreden klanten die snel hun bestelling in huis hebben. Echter, sommige klanten geven aan dat de levering beter gecommuniceerd kan worden (70%), zodat ze precies weten wanneer ze hun product kunnen verwachten. Over het algemeen is de bezorging van KitchenAid efficiënt en betrouwbaar.

“Snelle levering”

“Geweldig”

“Goed ingepakt”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ijvi De Boeck - 3 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Snelle levering
  • Goed verpakt
  • Blij met mijn blender

Manon El Amrani - 4 maanden geleden

  • Geweldig

H. Bertrand - 7 maanden geleden

  • Goed ingepakt
  • Voldeed aan wat ik gehoopt had
  • Tevreden met mijn aankoop
  • Kwaliteit van de blender